plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No sorki Dziewczyny ale w takich chwilach muszę Wam powiedzieć nie jeśli Muzi by mi zawierzyła w tej kwestii a wiem ze mi ciężko zaufać to jednak bym Wam nic nie powiedziała a taka ze mnie franca i juz...
Agafia, Dodi, jeju lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Pismak wrote:Tzn Fedruś chciała napisać że oczywiście nie wyśle nam wszystkim zainteresowanym grupowej wiadomości z namiarami i nie zorganizuje ustawki
I Muzi pamiętaj jak dojdą do Ciebie słuchy o tym że niby taka ustawka się odbyła i życzliwa persona nie całkiem wyszła bez szwanku z niej to pamiętaj że to nie Freduś za tym stoi !Pismak Rutka z Muzi gadała na pewno coś wie trzeba ja przycisnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 14:15
Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
Blondi zrób test bo moze ta sennośc to przez ciążęBlondi22 wrote:hej ja wczoraj o 21 juz spałam byłam jakos tak padnieta i o 7 wstałam ale nie bardzo wyspana i z rana kawe piłam żeby sie obudzic.
Chyba ta pogoda nie dziala na mnie dobrze bo dzis deszczowo i pochmurnie.
Z mezem dzis wyczyscilismy tapicerke na łozkach ,krzesełkach i fotelu odrazu inaczej i w szafkach w kuchni porzadek zrobiłam
i jestem juz padnieta . Obiadek juz jest i kuba w domku .Fedra, magdzia26, Blondi22, aisa, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlubiony kolor? - niebieski
Ulubiona liczba? - 7
Ile będziesz miała dzieci? - ile Bóg da
Jak będzie miał na imię Twój mąż? pierwszy - A.....j, drugi marzy mi się - Kornel lub Tymoteusz
Zdałam????Fedra, magdzia26, jeju, Pismak, Dodi, aisa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Nie da się, bo to nie osóbka z naszego forum(edit: nie z plemniczki) ale najwyraźniej długo nas czytający/czytająca...kur wagon pełen...trzeba sprawdzać wiadomości zanim się kogoś zaakceptuje...spoko luz, wyleciała/ ał na zbity pysk!
Widocznie jedna nauczka mi nie wystarczyła...
Niby staram się sprawdzać co robię i kogo akceptuję ale czasem klikam z automatu...tak jak z naszą słynną Anią 19coś tam coś tam...oburzyła się, że jej napisałam, że za wcześnie na test i wykopała mnie ze znajomych. W sumie nie wiem dlaczego zaakceptowałam to zaproszenie, chyba, by śledzić jej wykresy...często ktoś prosi o pomoc, to jak mi sie nie chce tłumaczyć, to akceptuję by mieć wgląd w wykres tej osoby...
Moja wina...numerosęp...pozdrawia panią od żebrolajkówWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 14:17
Fedra, magdzia26, Libra, Pismak, Dodi, Blondi22, Effcia28, kierzynka, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:a ja jestem uparta i prosze mi napisać na privie bo będziesz miała mój ból głowy na sumieniu a wiesz ze ja go źle znosze
i obiecuję ze nie będę prowokowac komentarzy ani ustawki w kierunku tej osoby ale zachowam to dla siebie...Fedra, Dodi, jeju lubią tę wiadomość
-
Także niech sobie czyta a ja mam to w d.
Wiadomości już nie dostanę raczej, bo nie ma moocy wysyłania na priv.
Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale kładę mocny zlew...
Fedri tak długiego bluzgatego, ociekającego brakiem kultury posta w odpowiedzi dawno nie napisałam- ależ się wyżyłam...teraz jak laska chcesz się wypowiedzieć to zapraszam na forum. Cmoknij mnie w moje nad d.magdzia26, Libra, Fedra, Dodi, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Jeju powiem ci ze ja podobnie jak ktos zaprosi mnie do przyjaciółek bo poprosił o pomoc to akceptowąłam a dzis pewna Pani nagle mnie z nich usuneła wiec moze to cos ma wspólnego z ta Pania co Ci za skórę zalazłajeju wrote:Nie da się, bo to nie osóbka z naszego forum(edit: nie z plemniczki) ale najwyraźniej długo nas czytający/czytająca...kur wagon pełen...trzeba sprawdzać wiadomości zanim się kogoś zaakceptuje...spoko luz, wyleciała/ ał na zbity pysk!
Widocznie jedna nauczka mi nie wystarczyła...
Niby staram się sprawdzać co robię i kogo akceptuję ale czasem klikam z automatu...tak jak z naszą słynną Anią 19coś tam coś tam...oburzyła się, że jej napisałam, że za wcześnie na test i wykopała mnie ze znajomych. W sumie nie wiem dlaczego zaakceptowałam to zaproszenie, chyba, by śledzić jej wykresy...często ktoś prosi o pomoc, to jak mi sie nie chce tłumaczyć, to akceptuję by mieć wgląd w wykres tej osoby...
Moja wina...numerosęp...pozdrawia panią od żebrolajkówjeju lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Ulubiony kolor? - niebieski
Ulubiona liczba? - 7
Jak będzie miał na imię Twój mąż? pierwszy - A.....j, drugi marzy mi się - Kornel lub Tymoteusz
Wyobraź sobie że jak ślub braliśmy i w kancelarii na protokole ksiądz zapytał ile byście chcieli mieć dzieci to mój Jarek to samo ile Bóg da ... A jeśli chodzi o imię Kornel to tez mi się strasznie podoba i jak będę miała kiedyś syna to będzie miał tak właśnie na imię a córeczka albo Michalinka albo Lilianna
Zdałam????magdzia26, Libra, Pismak lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Ulubiony kolor? - niebieski
Ulubiona liczba? - 7
Wyobraź sobie że jak ślub braliśmy i w kancelarii na protokole ksiądz zapytał ile byście chcieli mieć dzieci to mój Jarek to samo ile Bóg da ... A jeśli chodzi o imię Kornel to tez mi się strasznie podoba i jak będę miała kiedyś syna to będzie miał tak właśnie na imię a córeczka albo Michalinka albo Lilianna
Zdałam???? -
Agafia wrote:koczku jakas masakra ... po prostu brak mi słów a bandyci wolno chodza ....