plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Shaguś proszę nie gniewaj się, że bez Twojej zgody wkleiłam ale to zdjęcie jest takie MEEEEGGAAAA!!!!!!!!
Fedra, Agafia, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Do KIERZYNKI bo mnie coś naszło:
Kochana nie wiem dlaczego tak ni z gruchy ni z pietruchy wyjechałaś z tekstem o wątku wzajemnej adoracji, bardzo mnie to zastanawia ale jakoś się do tego nie odniosłaś...
w gwoli wyjasnienia watek ten powstał juz ponad rok temu większość z dziewczyn jest tu praktycznie od poczatku lub więcej niz połowa, znamy się można powiedzieć w miarę dobrze niektóre zaliczyły wizyty w cztery oczy, żrzyłyśmy się ponieważ od poczatku przeżywamy tu razem swoje wzloty i upadki... razem się śmiejemy razem płaczemy razem przywołujemy się do pożadku...
często kiedy przychodzi tu ktoś nowy nie wytrzymuje z Nami długo i odchodzi a My nie anciskamy by tu został ani nie okazujemy swojej dezaprobaty ze się tu pojawił...
to ze jedna drugie broni wynika raczej z Naszej więzi a nie ze wzajemnej adoracji...
jest to wątek o szeroki spektrum tematycznym emocjonalnym i psychicznym z wieloma róznymi osobowościami, są tu pewne niepisane i pisane zasady i albo ktoś się z nimi zgadza i z Nami jest albo nie i go tu nie ma...
jeśli Nasze zachowania odbierasz jako wzajemną adorację to ciekawa jestem jak definiujesz takie pojęcia jak przyjaź, wsparcie, braterstwo itp itd...
a ja nieraz powtarzałam ze nie lubie włazenia w du..pę i ze cenie szczere wypowiedzi i jeśli coś komuś na sercu lerzy powinien to wyrzucić z siebie a teraz chetnie bym poznała twoją motywację odnośnie Twojego wpisu bo jak widzisz nic tu nie zostaje bez wyjaśnienia...
rozpisałam sie więc idę sobie obejrzec porodówke a co wolno mi chociaz sobie na to popatrzeć co innych będzie nie bawem czekaćAgafia, Rucia, Blondi22, Dodi, gocha04, Libra, a-koczek, zbikowa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dodi wrote:Fedrus kofana Ty to zawsze wiecz, co kiedy napisac:P
Tak Dodka byłam miła ale się skończyłam
Sylwia postulowała zebym prawdziwa ja wróciła, hę jak widać mam dwa oblicza a teraz wróciła ta zła Ciocia Fredziamagdzia26, Agafia, Dodi, Libra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Jejjjjjjjj jakie słodkie to zdjęcie , Shagguś piękny synuś , no cudo normalnie ... i ten dumny tata : )))))
Ehhh chciałabym takie zdjątko mojemu zrobić z naszym dzidziusiem ( rozmazona )
Fedrus pięknie to ujęłaś ... ja się bardzo cieszę że tu trafiłam i że mogę tu z wami być , dzielić z wami radości i smutki a czasem pisać o dupie maryny ...magdzia26, Fedra, Dodi, aisa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Nie ma mowy Olka, swoje sprawy sama załatwiam, ale musiałam wyrzygać co mi na wątrobie leży...qwa przecież nie jestem psycholką, która będzie Was dręczyć....dawać numery telefonów, bo jak nie to Was znajdę inaczej!!!!!
Jak Rućka zadzwoniła, to się od razu lepiej poczułam....
I znów mogę być źle zrozumiana....
Idąc tym tropem musiałabym pochwalić kapcie na fotkach i bałagan w tle, obcisłą do granic możliwości kiecę na wesele albo pryszcze ale jak nie chcę to nie mówię nic o tym i już. Jak mnie coś boli, o tym mówię.
Blondi śliczna grzywka, i mówię to serio!!!!!!!!!! Zostań przy tej wersji.
Jak się komuś nie podoba, że mam mega wypas ciałko, jak się komuś nie podoba, że potrafię się z siebie śmiać, to niech nie pociska mi farmazonów, tylko mnie oleje i zejdzie mi z drogi!
Same widziałyście, te co mnie lepiej poznały, że mam ogromny dystans do siebie, i chciałam dodać, że zabolało mnie jak któraś gadała o sąsiedzie co ma bałagan w ogrodzie, nie pamiętam, która, ale wnioski sobie wyciągnęłam i do pracy się zabrałam...jesteście kochane....mówiłam Wam?
Przecież się nie oburzam
Może założę złote myśli? Aby Was nękać
Co myślicie?
Ulubiony kolor?
Ulubiona liczba?
Ile będziesz miała dzieci?
Jak będzie miał na imię Twój mąż?
Dopisuję zanim pójdę...nie odchudzam się, tylko zdrowieję na diecie...poza tym z wielkiej dupy łatwiej schudnąć, niż ze zgrabnej pupci
Ja pikolę! Znów namieszałam....nie umiem inaczej pisać....
jeju, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Jakie urocze zdjęcie
Jaki Igorek jest malutki
Rozmawiałam z Muzi, ale nie chciała puścić pary z ust, więc nie wiem której mam spuścić wpierdol
spoko Rutka ja mam swoje podejrzenia i jeśli się sprawdzą a Muzi mi tego wczesniej nie powie to dam Wam znać
tak więc tak jak z testowaniem tak i wtej chwili potrzebny jest czas i cierpliwośćRucia, magdzia26, Dodi, Libra, jeju lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Agafia wrote:Najważniejsze to być sobą , a my cię Kochamy taką jakajestes : ))) nie dzoewczyny ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 15:21
Fedra, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:spoko Rutka ja mam swoje podejrzenia i jeśli się sprawdzą a Muzi mi tego wczesniej nie powie to dam Wam znać
tak więc tak jak z testowaniem tak i wtej chwili potrzebny jest czas i cierpliwośćFedra, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
A ja zobaczyłam właśnie pismaczka na face .... hehehe ale fajnie : )))) jak by ktoś miał ochote się wymienić ze mna swoimi danymi na priv to chętnie miło tak poznac twarze osób z którymi się tyle rozmawia : )))
magdzia26, Fedra, Dodi, Libra, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny