X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Librus a ja myslala juz, ze praca Cie na amen pochlonela;) :*
    żebyś Ty to widziała, co ja właśnie widze i słyszę:D rany julek!!! ratujta albo dobijta;P

magdzia26, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaguś proszę nie gniewaj się, że bez Twojej zgody wkleiłam ale to zdjęcie jest takie MEEEEGGAAAA!!!!!!!!

Fedra, Agafia, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do KIERZYNKI bo mnie coś naszło:

Kochana nie wiem dlaczego tak ni z gruchy ni z pietruchy wyjechałaś z tekstem o wątku wzajemnej adoracji, bardzo mnie to zastanawia ale jakoś się do tego nie odniosłaś...

w gwoli wyjasnienia watek ten powstał juz ponad rok temu większość z dziewczyn jest tu praktycznie od poczatku lub więcej niz połowa, znamy się można powiedzieć w miarę dobrze niektóre zaliczyły wizyty w cztery oczy, żrzyłyśmy się ponieważ od poczatku przeżywamy tu razem swoje wzloty i upadki... razem się śmiejemy razem płaczemy razem przywołujemy się do pożadku...

często kiedy przychodzi tu ktoś nowy nie wytrzymuje z Nami długo i odchodzi a My nie anciskamy by tu został ani nie okazujemy swojej dezaprobaty ze się tu pojawił...

to ze jedna drugie broni wynika raczej z Naszej więzi a nie ze wzajemnej adoracji...

jest to wątek o szeroki spektrum tematycznym emocjonalnym i psychicznym z wieloma róznymi osobowościami, są tu pewne niepisane i pisane zasady i albo ktoś się z nimi zgadza i z Nami jest albo nie i go tu nie ma...

jeśli Nasze zachowania odbierasz jako wzajemną adorację to ciekawa jestem jak definiujesz takie pojęcia jak przyjaź, wsparcie, braterstwo itp itd...

a ja nieraz powtarzałam ze nie lubie włazenia w du..pę i ze cenie szczere wypowiedzi i jeśli coś komuś na sercu lerzy powinien to wyrzucić z siebie a teraz chetnie bym poznała twoją motywację odnośnie Twojego wpisu bo jak widzisz nic tu nie zostaje bez wyjaśnienia...

rozpisałam sie więc idę sobie obejrzec porodówke a co wolno mi chociaz sobie na to popatrzeć co innych będzie nie bawem czekać ;)

Agafia, Rucia, Blondi22, Dodi, gocha04, Libra, a-koczek, zbikowa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    żebyś Ty to widziała, co ja właśnie widze i słyszę:D rany julek!!! ratujta albo dobijta;P

podziel się z Nami swymi przeżyciami :)

magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Fedrus kofana Ty to zawsze wiecz, co kiedy napisac:P

Tak Dodka byłam miła ale się skończyłam :P
    Sylwia postulowała zebym prawdziwa ja wróciła, hę jak widać mam dwa oblicza a teraz wróciła ta zła Ciocia Fredzia :P

magdzia26, Agafia, Dodi, Libra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejjjjjjjj jakie słodkie to zdjęcie , Shagguś piękny synuś , no cudo normalnie ... i ten dumny tata : )))))

Ehhh chciałabym takie zdjątko mojemu zrobić z naszym dzidziusiem ( rozmazona )

Fedrus pięknie to ujęłaś ... ja się bardzo cieszę że tu trafiłam i że mogę tu z wami być , dzielić z wami radości i smutki a czasem pisać o dupie maryny ...

magdzia26, Fedra, Dodi, aisa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale focia yhmhm.... :D
    Shaggus nie zabijaj Pismaczka za to

Agafia, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze to być sobą , a my cię Kochamy taką jakajestes : ))) nie dzoewczyny ?

magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga super focia

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nie ma mowy Olka, swoje sprawy sama załatwiam, ale musiałam wyrzygać co mi na wątrobie leży...qwa przecież nie jestem psycholką, która będzie Was dręczyć....dawać numery telefonów, bo jak nie to Was znajdę inaczej!!!!!

Jak Rućka zadzwoniła, to się od razu lepiej poczułam....

I znów mogę być źle zrozumiana....

Idąc tym tropem musiałabym pochwalić kapcie na fotkach i bałagan w tle, obcisłą do granic możliwości kiecę na wesele albo pryszcze ale jak nie chcę to nie mówię nic o tym i już. Jak mnie coś boli, o tym mówię.

Blondi śliczna grzywka, i mówię to serio!!!!!!!!!! Zostań przy tej wersji.

Jak się komuś nie podoba, że mam mega wypas ciałko, jak się komuś nie podoba, że potrafię się z siebie śmiać, to niech nie pociska mi farmazonów, tylko mnie oleje i zejdzie mi z drogi!

Same widziałyście, te co mnie lepiej poznały, że mam ogromny dystans do siebie, i chciałam dodać, że zabolało mnie jak któraś gadała o sąsiedzie co ma bałagan w ogrodzie, nie pamiętam, która, ale wnioski sobie wyciągnęłam i do pracy się zabrałam...jesteście kochane....mówiłam Wam?
    Przecież się nie oburzam :-)

Może założę złote myśli? Aby Was nękać :-)
    Co myślicie?

Ulubiony kolor?
    Ulubiona liczba?
    Ile będziesz miała dzieci?
    Jak będzie miał na imię Twój mąż?

Dopisuję zanim pójdę...nie odchudzam się, tylko zdrowieję na diecie...poza tym z wielkiej dupy łatwiej schudnąć, niż ze zgrabnej pupci :-)

Ja pikolę! Znów namieszałam....nie umiem inaczej pisać....
    hehe moje kapciochy nawet wspomniane ;)

jeju, Libra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie urocze zdjęcie :D Jaki Igorek jest malutki :D

Rozmawiałam z Muzi, ale nie chciała puścić pary z ust, więc nie wiem której mam spuścić wpierdol

Fedra, Pismak, magdzia26, Dodi, jeju, Libra, Spero, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne aferki. Szkoda, że nie znam szczegółów, moja natura plotkary nie została dziś zaspokojona. Buziaki dziewczynki.

magdzia26, Fedra, Dodi, Libra, aisa, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jakie urocze zdjęcie :D Jaki Igorek jest malutki :D

Rozmawiałam z Muzi, ale nie chciała puścić pary z ust, więc nie wiem której mam spuścić wpierdol

spoko Rutka ja mam swoje podejrzenia i jeśli się sprawdzą a Muzi mi tego wczesniej nie powie to dam Wam znać :)

tak więc tak jak z testowaniem tak i wtej chwili potrzebny jest czas i cierpliwość :)

Rucia, magdzia26, Dodi, Libra, jeju lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Blondi a co Was tak wzięło na sprzątanie , ta pogoda to chyba wszystkich dobija u mnie tak samo pochmurno co chwile siąpi deszcz brrr
    dopoki daje rade to sprzatam he ;)

magdzia26, Agafia, Fedra, jeju, Libra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa no widzisz to ja chyba jestem tylko taka mało kumata :( Ale dobrze dobrze, węsz i daj znać Fredzia :D

magdzia26, Fedra, jeju, Libra, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Najważniejsze to być sobą , a my cię Kochamy taką jakajestes : ))) nie dzoewczyny ?
    Ja bardzo lubię Fredzię ale zadra w sercu pozostanie do końca mych dni przez to co powiedziała do Oli "jak chcesz moge ci ja oddać" :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 15:21

Fedra, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Blondi zrób test bo moze ta sennośc to przez ciążę
    hehe no jasne nawet o tym nie pomyslałam ;)

magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    spoko Rutka ja mam swoje podejrzenia i jeśli się sprawdzą a Muzi mi tego wczesniej nie powie to dam Wam znać :)

tak więc tak jak z testowaniem tak i wtej chwili potrzebny jest czas i cierpliwość :)
    Trzymam Cie za słowo :D

Fedra, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zobaczyłam właśnie pismaczka na face .... hehehe ale fajnie : )))) jak by ktoś miał ochote się wymienić ze mna swoimi danymi na priv to chętnie miło tak poznac twarze osób z którymi się tyle rozmawia : )))

magdzia26, Fedra, Dodi, Libra, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę klepać kotlety.

magdzia26, Blondi22, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, Sandraa, a-koczek, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

‹‹ 4376 4377 4378 4379 4380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ