plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem! I co uradziłyście?
Ja to sobie kupiłam pałkę blondynę z czasów milicji...fajna giętka i gumowa, a ciagnie pięnie, bo niechcący jej moc na sobie poczułam
A to było lellie uderzenie.
Czy u Was też jest tak ciemno i pada?
Dzięki za wieści od Kopciuszka...
Blondi załapały się, a co
Ja juz zawsze będę o nich pamietać
Ratunkuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mój W. objada się i szeleści papierkami od słodyczy!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ach to ulotne wsparcie!
W kwestii podjudzania do zarzucenia postanowień jest mega pomocny!
Jak by co, to go opitolicie na teesie, dobra? Jak już nie będę mogła wytrzymać...wtedy użyję tajnej broniRućki, Libry, Fedry, Olki, Dodi, i całej reszty tych co może w końcu się pojawią w pokoju pogaduch.
magdzia26, Dodi, Fedra, Libra, Blondi22, Rucia, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Spodobał mi się tekst o kostiumie bohatera...oczyma wyobraźni widziałam różowy kostium w serduszka.
Ekhm...z peleryną i w szpilach z ćwiekami, kastety z pokrętła od zaworu itp.
Na piersi napis ovuheroskaFedra, Pismak, Libra, zbikowa, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
jasne... ja się pojawiłam to Wy teraz spadacie wrrr...
Muzi u mnie też ciemno masakrycznie, zimno, leje i takie tam a Twojemu powiedz, że sobie nie życzymy aby Cię na takie próby wystawiać i papierkami szeleścić a jak już musi to niech se landrynki kupi
Libraaa a ja to tak wogóle nr do Twojego szefuncia bym potrzebowała
teraz juz jestem przy kompie, więc śmignę co nieco mauysi tzn. pytałaś co u mnie i właściwie nic o sobie nie piszę, bo się nic nowego nie dzieje oprócz moich akcji żoładkowych czuję się chyba dobrze, tak mi się wydajeze staraniami idzie jak po grudzie, ale ja już nie naciskam
czekam aż m będzie działał jak A Libry
ha ha a tak poza tym to w piątek mam rozmowę o której wspominałam i może mi się uda uciec albo i nie z tego aktualnego bagna he he tzn. zmienić stanowisko i placówkę, ale to się dopiero okaże. To chyba tyle, jeśli o mnie chodzi
Fedra, Libra, zbikowa, aisa, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:podziel się z Nami swymi przeżyciami
1. tajemnica,
2. pewnie i tak większość z was nie wiedziałaby czym tak na prawdę się "ekscytuję",, bo to trzeba zobaczy, przesiąknąć, być w temacie i mieć wielce urzędnicze serducho (czytaj etykę zawodową), krytycyzm, sprawiedliwe spojrzenie ect...
inaczej trudno pojąć to wszystkoFedra, Dodi, magdzia26, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:nie lubie twojej @👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyAgafia wrote:A ja zobaczyłam właśnie pismaczka na face .... hehehe ale fajnie : )))) jak by ktoś miał ochote się wymienić ze mna swoimi danymi na priv to chętnie miło tak poznac twarze osób z którymi się tyle rozmawia : )))
Fedra, Agafia, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wywal go na dwór i przyłóż kamieniem.
Libra, Spero, Spero, aisa, mauysia, magdzia26, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Pizza przygotowana mąż musiał na chwilkę pojechać , więc czekam głodna już jak wilk ...
Libruś już Ci wysyłam namiary na mnie na priv
Gocha przykro mi z powodu @ wredna cholera noooooo , kurde ja jej nie zapraszam ale jak się wprosi jutro albo po jutrze to uduszę ;pLibra, Fedra, aisa, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość