X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Jeju nie złość się , ludzie czasami są dziwni ...
    nieee bo to chodziło mi o ten stalking ;)ja akurat chyba jestem normalna i nie pisze wam nic złego ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    a w ogóle to muszę się wam pochwalić że wygrałam wejściówkę na kabaret hrabi w piątek i i to będzie na żywo w tiwi "dzięki bogu już weekend" wiec wiecie, szukajcie człowieka na widowni z transparentem "pozdro dla wariatek z ovu"

będę sławna. w końcu.

będe oglądać wiec się nie waż nie mieć transparentu :P

Rucia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i to byl tylko żarcik taki. jeśli komuś się nie spodobało to przepraszam ;)

jeju lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    aaa i to byl tylko żarcik taki. jeśli komuś się nie spodobało to przepraszam ;)

luz mam nadzieję ze ci wyjaśniłam na czym polega ten wątek...

jeju lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • kiti Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadłam na chwilę wieczorkiem ;-)

Dziewczeta to że shagga urodziła nie znaczy że wy też się musicie tak spieszyć :P

A tak poważnie to biedny Kopciuszek <3 żeby dzidzia jeszcze trochę posiedziała w brzuszku!

a gdzie wszystkie wybyły hmmm?

Fedra, aisa, Ola_czeka, Libra, mauysia, Sandraa, magdzia26, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka nie wiem czy to czytałaś... oczywiście info dla fanek Greya :D

http://film.onet.pl/charlie-hunnam-zrezygnowal-z-piecdziesieciu-twarzy-greya-kto-go-zastapi/zzm3l

kiti, mauysia, magdzia26, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • kiti Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę nadrobiłam zaległości ale niestety nie robiłam notatek i po drodze zapomniałam co miałam każdej z osobna napisać ale wiecie że was wszystkie kocham ;-) <3

Fedra, aisa, aisa, Ola_czeka, mauysia, Sandraa, Pismak, Rucia, Libra, magdzia26, Agafia, Kfjatus lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

http://film.onet.pl/charlie-hunnam-zrezygnowal-z-piecdziesieciu-twarzy-greya-kto-go-zastapi/zzm3l
    widziałam widziałam ! :D

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

To bardzo podobno sie podoba wszystkim fankom. Już wcześniej twierdzily że ten nie pasuje;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze raz przepraszam was wszystkie jesli was urazilam tym kółkiem wzajemnej adoracji, ale taki już mój chory humor;) ja wiem że jesteście tu bardzo zzyte i się uwielbiacie i to właśnie chciałam podkreślić;) no ale nie wyszło;) bardzo lubię tu z wami być i nie napiszę niczego co mogłoby kogoś obrazić;) powtarzam się ale lubię wszystko wyjaśnić;)

plemniczka, Fedra, Libra, Dodi, magdzia26, a-koczek, Agafia, Blondi22, Blondi22, AGA 30, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I melduję się po siateczce na chwileczkę bo uciekam sie uczyć :/

Spero wysłałam Ci priv z danymi do namiaru na fb :)

Kiti witam Ciebie serdecznie :)

Fedra, Spero, magdzia26, Agafia, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • aisa Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wieczorową porą :)
    Nadrabiania trochę było, dałyście czadu laski ;)

Shagga, jeszcze raz gratuluje! Super, że poród był szybki! Słodziak z Igora!

Aga, jak tam Twoje choróbsko, poszło sobie całkiem?

Plemniś, gratki z okazji rozpoczęcia 7 miesiąca, już niedługo... coraz bliżej... ;)

Mauysiu, super zdjęcia braci, śliczne są Twoje skarby :)

Jeju, super że zwalczasz kilogramy jest konkretny plan na to, no i już rezultaty też są. Trzymam kciuki!

Agafia, jak gardło? Wyzdrowiałaś już całkowicie?

Ilonko, fajnie, że dałaś radę z glukozą. Jutro już PL, fajnie :) Super, że z Wiki jest już ok.

Fedra, fajny utwór te 3 życzenia!

Kopciuszku, nie masz szczęścia do ludzi ostatnio, gdzie nie pójdziesz tam jakiś "półmózg" z chorym dzieckiem, normalnie masakra.
    Trzymaj się i nie daj!

Libra, kochana z Ciebie przyjaciółka, dobrze, że ta koleżanka ma Ciebie!

Wosebko, wredne polipiszcze, niech się nie panoszy tam za mocno i maleje! A Ty trzymaj się dzielnie i Ty Mężu dzielnej Żony również!

Kaja, super, że z Roczkiem wszystko ok :) Nie będzie fotek aż do kolejnej wizyty?

Magdzia, mam nadzieję, że relacje z M już lepsze i żadnych zawieszeń starankowych nie będzie!

Ruciu, byliście świadkami narodzin dziecka... w sumie fajnie ale chyba bym zemdlała... przynajmniej kobieta szybko urodziła...
    Trzymam kciuki żebyś miała szybki poród, ale jeszcze nie teraz. Kilka tygodni jeszcze poczekaj!

Blondi, ładnie Ci w nowej fryzurze!

Dodi, trzymam kciuki za piątkową rozmowę!!!! O której to będzie godzinie?????

Ola, mam nadzieję, że po armagedonie będzie lepiej, że to taki pozytywny armagedon wyjdzie! Przytulam!!!!

Gocha, życzę ciążowego L4 żebyś odpoczęła od wariatów! Żeby ten dziś zaczęty cykl był tym szczęśliwym!

Żbiksson, będę oglądać :)

Effcia, super, że z dzieciątkiem wszystko ok :) A zdjęcie będzie?

A propo porodów rodzinnych, tu jest wręcz obowiązek żeby partner był przy porodzie, tłumaczą to wsparciem dla rodzącej itp. Mi to pasuje bo będzie kogo za rękę ściskać...

Dziękuje za życzenia rocznicowe :D Wielkiego świętowania nie było, zrobiliśmy sobie uroczystą kolację, świece i te sprawy.
    W sobotę są urodziny M i 7 rocznica bycia razem :) więc kolejna okazja do świętowania :)

Miłego wieczoru :*

plemniczka, Fedra, Libra, mauysia, Sandraa, Dodi, Rucia, gocha04, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Ilona, AGA 30, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

O a od kiedy awansowałam na fankę? Czyżby od czasu moich i Libry bezbłędnych adaptacji powieści?

Libra, magdzia26, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia no nie muszę czekać 3tyg bo ta sobotnia focia i tam mój roczek średnio widoczny sprzęt lipny w tym szpitalu był .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 października 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą...

Aleście nasmarowały od przedpołudnia! Normalnie zamiast robić to głupie zlecenie które wzięłam (bleebleee), nadrabiam ovustraty :-/ I będę w plecy z robotą, a wszystko przez Was...

Po pierwsze, dzięki wielkie za wszystkie miłe słowa w stronę moich dwóch pociech :) Dodam jeszcze, że Leo wyrzuca brudne pieluchy, pomaga w kąpaniu Henia, przykrywa go kocykiem, jak się rozkopie no i daje mu całuski, więc jest good :D Domniemywam, że w pewnym stopniu pomogła wcześniejsza lektura książeczki "Będę mieć rodzeństwo" sprezentowanej Leosiowi przez ciocię Czekajkę :)

Dziś była położna środowiskowa, miała za sobą taką mikrowagę do ważenia niemowląt (taka wielkości telefonu komórkowego, z haczykiem na którym się wiesza pieluchę tetrową, w którą zakutany jest maluch ;) i na ekranie tego "telefonu" wyświetla się waga dziecka) i wyszło dziwnie dużo... 3955 g, a 8 dni temu było 3370 g... Nie wierzę temu pomiarowi, ale jutro idę z H do pediatry na pierwszą wizytę i tam poproszę o zważenie na normalnej wadze.

Shagga - oby udało Wam się wyjść jutro! No i jestem ciekawa jak wypadnie współpraca braci :)

Wosebko - trzymaj się w tym szpitalu! I skrobnij nam co nieco jak już będziesz miała dostęp do internetu,

Gocha - "obicie" rzeczywiście brzmiało rewelacyjnie :D

Agafia - trzymam kciuki za owocne cykliszcze :) Nawet jakby wziąć pod uwagę wersję, że FL zaczęła Ci się dopiero z temperaturą 36.8, to i tak dziś miałabyś jej 12 dzień, czyli też już ścisła końcówa cyklu :) A na imprezkę do Ciebie też chętnie wpadnę :D A przypomnij mi, z jakich okolic jesteś?

Effciu, dzięki za wiadomości! No co za uparciuch - albo nieśmiałek - z Twojego potomka nr 2, że nie chce okazać lekarzowi swoich klejnotów... A jeśli chodzi o łożysko - ja też miałam przodujące, ale niestanowiące żadnego zagrożenia.

Żbiks, fajnie, że udalo Ci się wygrać bilet na Hrabi, będę oglądać na stówę!

Widzę, że spragnione szaleństw Christiana forumki przywróciły wątek ekranizacji Greya :D I jak mogę zareagować w tej sytuacji? Tylko przygryźć wargę...

Dobranoc laseczki!

Ola_czeka, Dodi, Spero, zbikowa, Sandraa, Kaja, Rucia, Libra, Selena, aisa, magdzia26, a-koczek, Agafia, Pismak, Blondi22, Blondi22, Ilona, Fedra, AGA 30, Gunia, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawać szkraby !!szkoda Dnia !!! :-):-):-)

Spero, magdzia26, aisa, Agafia, Pismak, Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic podjedli popili i zeraz drzemkę se strzele jak w wszystkie w obieciach snu i swoich m

Rucia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Spero miłego dnia .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Milego dnia wszystkim zycze :)

Kaja, Rucia, Libra, magdzia26, aisa, Pismak, Blondi22, Blondi22, Fedra, AGA 30, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Trzymajta się!

Rucia, Libra, magdzia26, aisa, Pismak, Blondi22, Blondi22, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 4380 4381 4382 4383 4384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ