plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no czyli jak zwykle cała odpowiedzialność spada na mnie no cóz dam radę i królikowi nawet kurczakowi teża-koczek wrote:madzia królik to jest przed psem bo zawsze musi ptrzed nim uciekac heheh
SESESESESESESE
a-koczek, jeju, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
U mnie dziś piękna pogoda , słoneczko świeci ... ale chyba mój mąż się ode mnie zaraził , bo dzwonił właśnie czy wstałam i jak się czuje i kaszel mu się zaczyna wrr : /
Aisko to macie kolejne święto , będzie uczta ; ) a jeśli chodzi o mnie to dziękuję , już jest ok antybiotyk zadziałał i tylko troszkę katar pozostał i co jakiś czas zakaszle ; )
Buziaczki dla was i miłego dnia dla każdej życzę
Ps. @ jeszcze rano nie było ; p , tak się tylko pochwalić chciałam
magdzia26, a-koczek, aisa, Ilona, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
czyli dałam się złapac na chwyt marketingowya-koczek wrote:Madzia co do tej promocji to u mnie w aptece opakowanie kwasu 60 tabletek bez promocji kosztuje 4 zł.
no cóż... nabrali mnie ale patrzyłam na inne to potrafiły nawet kosztowac 30 zł więc wydawało mi się super promocją
jeju, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia to takie małe przesłanie
mam skasować? Przeciez ja wiem, że my wszystkie mamy zajęcia ale raczej chodzi mi o głębszy sens.
Np. wczoraj przekanałam się ilu mam przyjaciół...gdybym zmarnowała tę chwilę, nie wiem jak wyglądałoby moje życie dzisiaj
No to mogę już iść
nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mauyś dziękuje za pomoc , zobaczymy jak w tym cyklu się nie uda pojdę do gina i może jakiś monitoring
Kiti fajnie że jesteś dawno cię u nas nie było
Selenko , trzymamy mocno kciuki żeby udało Wam się wyjść do domku , żebyś mogła odpoczywać i czekać w domku . Modlę się za Was Kochana , trzymaj się cieplutko .Radku dziękujemy za informacje ; )
magdzia26, jeju, Selena, aisa, Ilona, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiecie co? Jutro idę na randkę z mężem
chyba ostatnia w tym roku i w ciągu najbliższych kilku lat
jeju, zbikowa, a-koczek, aisa, Agafia, magdzia26, Ilona, Fedra, nick nieaktualny, Muska, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wczoraj nie dałam rady nadrobić może dziś poczytam co tam u Was..my do jutra musimy zostać na obserwacji w Szpitalu..znów nie wyspałam się i chcę już do domu,może tam poprawi się nam spanie

Tyle ode mnie póki co. Buziaki
Fedra, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kiti lubią tę wiadomość
-
Teraz mnie uświadomcie jak to możłiwe, że ovu wyznaczyło mi owulację he he jak śluzu płodnego brak....kremowy jak byk i to w maleńkich ilościach...dobre

Dziś mam dzień zacieszu z domniemanej owulacji
Idę jeść, bo za godzinę nadejdzie kompuls a tego nie chcemy, prawda?
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shaggi trzymaj się tam....może da się złapać choć po 15 minut kilka drzemeczek?
Wiadomo jaki w szpitalu młyn...fajnie, że może już jutro wyjdziecie 
No i do czystego domku, wszak się nasprzątałaś ostatnio
Będziesz mogła odpocząć porządnie.
Fedra, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[/url]

[/link]