plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:madzia królik to jest przed psem bo zawsze musi ptrzed nim uciekac heheh
SESESESESESESE
a-koczek, jeju, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
U mnie dziś piękna pogoda , słoneczko świeci ... ale chyba mój mąż się ode mnie zaraził , bo dzwonił właśnie czy wstałam i jak się czuje i kaszel mu się zaczyna wrr : /
Aisko to macie kolejne święto , będzie uczta ; ) a jeśli chodzi o mnie to dziękuję , już jest ok antybiotyk zadziałał i tylko troszkę katar pozostał i co jakiś czas zakaszle ; )
Buziaczki dla was i miłego dnia dla każdej życzę
Ps. @ jeszcze rano nie było ; p , tak się tylko pochwalić chciałammagdzia26, a-koczek, aisa, Ilona, Fedra, Libra, Dodi, Spero, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Madzia co do tej promocji to u mnie w aptece opakowanie kwasu 60 tabletek bez promocji kosztuje 4 zł.
no cóż... nabrali mnie ale patrzyłam na inne to potrafiły nawet kosztowac 30 zł więc wydawało mi się super promocją
jeju, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia to takie małe przesłanie
mam skasować? Przeciez ja wiem, że my wszystkie mamy zajęcia ale raczej chodzi mi o głębszy sens.
Np. wczoraj przekanałam się ilu mam przyjaciół...gdybym zmarnowała tę chwilę, nie wiem jak wyglądałoby moje życie dzisiaj
No to mogę już iśćRucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mauyś dziękuje za pomoc , zobaczymy jak w tym cyklu się nie uda pojdę do gina i może jakiś monitoring
Kiti fajnie że jesteś dawno cię u nas nie było
Selenko , trzymamy mocno kciuki żeby udało Wam się wyjść do domku , żebyś mogła odpoczywać i czekać w domku . Modlę się za Was Kochana , trzymaj się cieplutko .Radku dziękujemy za informacje ; )magdzia26, jeju, Selena, aisa, Ilona, Fedra, Libra, Dodi, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wczoraj nie dałam rady nadrobić może dziś poczytam co tam u Was..my do jutra musimy zostać na obserwacji w Szpitalu..znów nie wyspałam się i chcę już do domu,może tam poprawi się nam spanie
Tyle ode mnie póki co. BuziakiFedra, Libra, Dodi, Spero, Spero, kiti lubią tę wiadomość
-
Teraz mnie uświadomcie jak to możłiwe, że ovu wyznaczyło mi owulację he he jak śluzu płodnego brak....kremowy jak byk i to w maleńkich ilościach...dobre
Dziś mam dzień zacieszu z domniemanej owulacji
Idę jeść, bo za godzinę nadejdzie kompuls a tego nie chcemy, prawda?Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shaggi trzymaj się tam....może da się złapać choć po 15 minut kilka drzemeczek?
Wiadomo jaki w szpitalu młyn...fajnie, że może już jutro wyjdziecie
No i do czystego domku, wszak się nasprzątałaś ostatnio
Będziesz mogła odpocząć porządnie.Fedra, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny