plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka:)
Dzisiaj mam szkolenie,to w miarę możliwości będę się odzywać... Normalnie ostatnio taaaaaka zmeczona jestem,ze szok... No cóż dzis pospalam dłużej,wiec powinno być nienajgorzej:)
Także jem śniadanko, ubieram się i czas ruszać... Trzymta się, bede zaglądaćRucia, aisa, magdzia26, Agafia, jeju, Blondi22, Ilona, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Witam .
Przynosze kolejne wieści od Selenki.
Dziś wiem tylko tyle że jutro ma mieć badania . Wczoraj lekarz który ją prowadzi mówił że jeśli ustaną plamienia i krwawienie to wyjdzie do domkui na całe szczęście udało się i jak narazie nie ma śladów krwi
. Dlatego jutro ma mieć badania i zostanie podjęta decyzja co dalej
. Albo zostanie w szpitalu ale liczymy że pozwolą jej wrócić do domku i leżeć tu a nie w szpitalu . Trzymajcie kciuki
.
Pozdrowienia ode mnie i oczywiście od mojej żoneczkiRucia, aisa, magdzia26, a-koczek, Agafia, jeju, Libra, Pismak, Blondi22, Ilona, Fedra, AGA 30, Dodi, Spero, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miłego dnia dziewczynki...80 godzin i 1 minuta za mną...trzymam się!
-2,6
Mauysiu odpiszę Ci na Twoje pytanie jak zbiorę myśli, właśnie mi się wczoraj przypomniało jak moja mama zaszła w ciążę po latach, bo babcia zwrócila jej uwagę, że antykoncepcja jest nie zgodna z doktryną kościoła katolickiego i ma stosować kalendarzyk...najlepsze jest to, że cykle miała b.regularne a tu klops jeden i w krótkim czasie drugi się pojawił(dziewczyny)...ot umiejętność mamy do stosowania tej metody...
Ale do czego dążę, zawsze we dwie z moją siostrą twierdziłyśy zgodnie, że pieluszki wynosić będziemy i pomożemy :-)Choć po czasie różnie z tym bywałoWiększy dzidziuś, większe kupki i większy aromat
Wczoraj pierwsza wpadka kalendarzowa obchodziła 20 urodzinyDruga zaś w styczniu ma 18-tkę.
Jak ten czas zasuwa...Fajnie, że ciocia Czekajka podsunęła książeczkę...
Mauysiu to wspaniałe uczucie kiedy dwa słonka obdarzają Cię uśmiechem, Henio może za chwilkę już świadomie się uśmiechnie...
Nie wiem jak dobierać słowa...
Na pewno czasem miewasz łzy wzruszenia gdy na ten obrazek jak na fotkach spoglądasz...
Idę po fenistil, bo mnie w nocy komary pocięły...zlitujcie się komarzyska, mamy październik!
Jeszcze raz miłego dnia...
Kończę ten chaotyczny post-buziaki....Shagga jak się wyspałaś?
Rucia, magdzia26, a-koczek, aisa, Libra, Pismak, Blondi22, Ilona, Fedra, AGA 30, Dodi, Spero, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
Za oknem szaro i ponuro, wygląda to tak jakby się już ściemniało i zaraz miała być noc.. ble!
Trzymamy kciuki za dobre wyniki badań i powrót Wosebki do domu!
Miłego dnia :*Selena, magdzia26, Agafia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Muzi dziękuję za nominacje na ovu-heroskęnoi gratuluje wyniku jestem z Ciebie mega dumna
Dodi powodzenia na piątkowej rozmowie, będę trzymała kciuki &&&&&
Effciu szkoda, ze mieszkaniec twojego brzuszka się ukrywa ale może chce wam niespodziankę zrobić, a najważniejsze, że z maluchem wszystko dobrzeGosiu nie lubię twojej @ niech już nie przychodzi co najmniej przez 9 miesięcy tego Ci życzę
No wiecie nasze awatarki jak naturalny łańcuch pokarmowy mysz, koty a kto jest na górze tego łańcucha(mała podpowiedź spójrzcie na mój awatarek)
Kiti dawno Cię nie było już zaczynałam tęsknic za twoimi wesołymi Misiakami, które Olka chciała zlikwidować ….
Selenko trzymam kciuki co by się udało do domku wyjśćściskam Cie mocno
Jak któraś ma w pobliżu apteke SuperPharm to jest teraz fajna promocja na kwas foliowyjedno opakowanie(60 tabletek) za niecałe 8 zł a drugie za grosz
BUZIAKI I MIŁEGO DNIA
Rucia, gocha04, Selena, aisa, Libra, Pismak, Blondi22, Ilona, Fedra, AGA 30, Muska, Dodi, Sandraa, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Nawiązując do wczesniejszych postów to z ovu robi nam sie zwierzyniec koty psy myszy pisklaki króliki.
Chciałm jeszcze dodac ze ostatnio zostałam posiadaczka ( niewiem czy szczęśliwą) Greya jakies 3 tomy. ciekawa jestm czy to faktycznie takie ciekawe ksiązki ale narazie niemam czasu na czytania wiec w najbliższym czasie nie jestem w stanie tego sprawdzićmagdzia26, Rucia, aisa, Libra, Pismak, Fedra, AGA 30, Dodi, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Madzia co do tej promocji to u mnie w aptece opakowanie kwasu 60 tabletek bez promocji kosztuje 4 zł.
Radku dzieki z ainfo o Selence fajnie ze jest opcja ze mozecie wyjsc do domku tylko zeby ona faktycznie w tym domku odpoczywąła a nie zaraz sprzatanie gotowanie itp..
Kopciuszku oby wszystko dobrze sie skonczyłoSelena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wyobraź sobie ze masz konto w banku, a na nim 86 400 zł. Codziennie korzystasz z konta ile chcesz, ale pod koniec dnia, to czego nie wykorzystałeś zostaje Ci zabrane. Co byś zrobił? Z pewnością wykorzystałbyś jak najwięcej lub zainwestował każdy grosz.
A teraz dowiedz się ze masz takie konto. Nazywa się "czas." Codziennie otrzymujesz 86 400 sekund. To jak je wykorzystasz jest zależne tylko od ciebie. Nie ma odkładania na jutro. Wykorzystuj każda sekundę bo każdego dnia otwiera sie dla ciebie nowa szansa.
Chcesz wiedzieć jak wiele może zmienić JEDEN ROK - zapytaj studenta, który nie zaliczył sesji.
Chcesz wiedzieć jak wiele może zmienić JEDEN MIESIĄC ? Zapytaj kobietę, która urodziła wcześniaka.
Chcesz wiedzieć jak wiele może zmienić TYDZIEŃ ? Porozmawiaj z redaktorem gazety.
Chcesz wiedzieć ile może zmienić jedna GODZINA? Zapytaj kochanków, którzy maja się spotkać.
Ile może zmienić MINUTA? Odpowie Ci ten, kto spóźnił się na pociąg.
Ile może zmienić choćby jedna SEKUNDA? Odpowie ci człowiek, który uniknął wypadku.
Ile zmienia jedna MILISEKUNDA? Odpowie ci srebrny medalista z olimpiady.
Szanuj każda sekundę swojego czasu.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mystery.
Today is a gift. That's why its called the present."
Małe przesłanie dla całej ovu rodzinki!a-koczek, gocha04, magdzia26, aisa, Pismak, Blondi22, Ilona, Fedra, AGA 30, Muska, Dodi, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny