plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam was moje
Kjatju - o Żesz co za wiersz!!
No dziewczęta prosze mi się tu nie licytować
bo kopniaka zasadzę
Wszystkim się w końcu poszczęsci!
Nie znacie dnia ani godziny<znam je tylko ja hahaha
>
AGA 30, Kfjatus, Ilona, Dodi, Sandraa, magdzia26, jeju, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje.
Jutro Was nadrobię, dziś czuje się masakrycznie.
Przyszłam w zasadzie pożalić się na geja. Dostał w nocy wpie***l od kolegi, przylazł z napuchniętą i zakrwawioną łapą, cały umorusnay w błocie, wylądowaliśmy u weta, leci na przeciwbólowych i antybiotyku, cierpi strasznie bo płacze cały czas, łzy mu lecą strumieniami. Nienawidzę Go.AGA 30, plemniczka, Strażaczka90, a-koczek, magdzia26, jeju, aisa, Beata, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfasOla
Trzymam
Kciuki
Wariacie
W czasie
Zabiegu
Śnij o
Ryanie
Gasolingu
Pamiętaj że,
Eva Mendes
Chce go rzucić.
To dobry znak
Libra, Dodi, AGA 30, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, magdzia26, jeju, aisa, Effcia28, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Nie mam weny,
ale Kocham Was,
aczkolwiek
przyznam, że
jestem w szoku,
że prawie w ogóle
nie piszecie na Forum!
Ola! Wracaj!
Bo to przez Ciebie!
taka cisza!...
No i oczywiście
mocno myślę
o jutrzejszym zabiegu.
Ach, szkoda, że dr Ciacho
nie może się Tobą zająć...
Dziewczynki, sorry... ale naprawdę nie mam weny, myślę (tak, jak i Wy) ciągle tylko o Oleńce
Popiszecie więcej to i mi może nastrój się poprawi i coś więcej skrobnę... No, tymczasem miłego wieczoru, spokojnej nocy i jutro przyjemnego dnia Wam życzęBuzi:*
Edit: bo się spostrzegłam, że nie napisałam, a myślałam o tej sprawie... Dziewczyny, które mają telefoniczny kontakt z Shaggusią proszę by napisały, czy u Niej wsio OK? Żyje? Bo to niepokojące, że Jej nie ma kilka dni na forum... Czy Chłopcy zdrowi, i, czy Ona sobie radzi z Dziećmi? Czy nie ma po porodzie żadnych komplikacji? Mam nadzieję, że jest OK i po prostu jest pochłonięta opieką nad Igorkiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 21:39
Libra, Dodi, Shagga_80, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Beata, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Hej dziewczyny
Selenko jesteś mega silna i dasz radę !
Kfjatuś piękny poematJednak mnie z niczym nie zryymowałaś
czyżbym była nierymowa
Oluś trzymam mocno kciuki Ty wiesz i no stress
Dmucham i chucham i przeganiam wasze niby nadchodzące @ i podnoszę tempki do góry a co !
Ruciu biedny gej z drugiej strony mam nadzieję że tamten wygląda gorzej a ta kotka była naprawdę hot i tego warta
Trzymam kciuki Blondi i Ilonko za wszystkie wasze plany zawodowe
Kochane wszystkie was mocno tulę i pozdrawiam
Słodkich snów :*Libra, Dodi, Kfjatus, Selena, Spero, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Beata, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki....będę nudna,jeśli powiem,że nadal brak mi czasu,by Was nadrabiać itd
?
Dziś zostałam pierwszy raz sama z Chłopcami w domu i o dziwo,było nieźle...ba powiedziałabym,że lepiej niż,gdy Stary był z nami...a bo ja (mając świadomość,że dużo do zrobienia a pomocy z nikąd) musiałam spiąć poślady i wziąć się do roboty od rana, ponadto Kuba bez Taty był jakiś posłuszniejszy, poza tym po zmianie czasu chłopcy wstali wcześniej więc do 10 byliśmy po śniadaniu wszyscy , Igorek spał, a my mieliśmy posprzątane, zrobione pranie i czas w sumie wolny - odpowiedni na zabawę z K
Tyle w sumie u mnie
Oluś, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :*
Co tam u Was? Która streści mi pokrótce?AGA 30, Dodi, Libra, Sandraa, Spero, kiti, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Effcia28, Beata, Fedra, Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość
-
Pismaku jakoś nie znalazłam pięknego rymu , ale może coś w tym stylu byłoby ok:
Nasz Pismak zdaje wszystkie egzaminy,
za ściąganie nie płaci dziesięciny.
Dobra to dusza, będzie miała fajne dzieciaki,
przytuli i zadba, jak kwoka o swoje piskalki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 21:44
AGA 30, Gunia, Libra, Sandraa, Spero, kiti, Pismak, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Effcia28, Beata, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Cześć dziewoje.
Jutro Was nadrobię, dziś czuje się masakrycznie.
Przyszłam w zasadzie pożalić się na geja. Dostał w nocy wpie***l od kolegi, przylazł z napuchniętą i zakrwawioną łapą, cały umorusnay w błocie, wylądowaliśmy u weta, leci na przeciwbólowych i antybiotyku, cierpi strasznie bo płacze cały czas, łzy mu lecą strumieniami. Nienawidzę Go.
aż mi szkoda tego twojego Geja
Pewnie poszło o jakiegoś przystojniaka
Wyliże się -
nick nieaktualnyGuniu,kochana...u mnie wszystko OK, po prosto cierpię na chroniczny brak czasu
Wieczorem w sumie szybko mam wolne (a szczególnie po zmianie czasu, bo już po 20 obaj chłopcy śpią) ale wtedy zazwyczaj nie mam siły ani ochoty na kompa
Dziś wyjątkowo włączyłam kompaDodi, Ilona, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Guniu,kochana...u mnie wszystko OK, po prosto cierpię na chroniczny brak czasu
Wieczorem w sumie szybko mam wolne (a szczególnie po zmianie czasu, bo już po 20 obaj chłopcy śpią) ale wtedy zazwyczaj nie mam siły ani ochoty na kompa
Dziś wyjątkowo włączyłam kompa
No i tak my kobity chcemy mieć taki brak czasu
Wszystko na własne życzenie
Shagguś trzymaj się tam dzielne ze swymi mężczyznamiKfjatus, Shagga_80, Dodi, Ilona, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga, fajnie, że się odezwałaś, chyba Cię wreszcie myślami wywołałam:D Dobrze, że u Was w porządku, wszyscy zdrowi i jakoś się "układacie", cieszę się, że "tylko" brak Ci czasu (ochoty) (tylko w sensie, że wszystko oki, a nie jakoś ironicznie, ale Ty rozumiesz co mam na myśli). Ja nie mam się kim zajmować (prócz króliczka) a boleśnie odczuwam (jak zawsze) zmianę czasu... teraz już ledwo patrzę na oczy, a rano obudzę się o 4.40... (mimo, że wcześniej ciężko było się zwlec z łóżka o 6.40, czyli 2godz. różnicy - gdzie to umyka?!)
Także świeże Mamy podziwiam za aktywność przez tyyyle godzin (Shagguś - dzięki za info, pewnie nie idziesz spać jeszcze, Mauysia zwyczajowo odezwie się grubo po północy?!), innym nocnym markom miłego wieczoru życzę, a jeśli trafi się ktoś taki, jak ja, chodzący spać z kurami, a wstający jak leniwiec-suseł najchętniej wraz ze słońcem wysoko wiszącym nad horyzontem - słodkich snów...
Kfjatus - poprzednio mi posta ucięło (jakoś?!) i nie wyświetliło się, że Cię mega podziwiam za wierszowanie! Zabierz się za pisanie wierszy dla Dzieci, moja Mama po dzisiejszy dzień wspomina Ewę Szelburg-Zarębinę. (sorry, nie jestem pewna, czy tak to się piszę bo pewnie 25 lat na oczy zbioru wierszy nie widziałam;p) Nie pamiętam treści, pamiętam okładkę książki... ale jak moja Mama wspomina, to znaczy, że warto czytać, i warto tworzyć (no jaka szkoda, że ja nie poeta-słowa mojej Mamusi...)... Ech, bez tematu napisałam... ale czytałaś E.Sz-Z.? Nie myślałaś o tym, by tworzyć dla młodych...?
Dobranoc, serio już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 22:06
Kfjatus, AGA 30, Shagga_80, Libra, Dodi, Ilona, magdzia26, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też pomykam lulu
Oj coś czuję że i mi jutro o 6 będzie ciężko wstać żeby brata
do szkoły zawieść
A w kościach coś czuję że chyba idzie
znowu grypa do mnie
Miłej nocki kobitki:-)
Przespanej dla niewyspanych;-)