Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kiti Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was moje :)

Kjatju - o Żesz co za wiersz!! :)
    No dziewczęta prosze mi się tu nie licytować
    bo kopniaka zasadzę :P

Wszystkim się w końcu poszczęsci!
    Nie znacie dnia ani godziny :D <znam je tylko ja hahaha :P>

nick nieaktualny, Kfjatus, Ilona, Dodi, Sandraa, magdzia26, jeju, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje.

Jutro Was nadrobię, dziś czuje się masakrycznie.

Przyszłam w zasadzie pożalić się na geja. Dostał w nocy wpie***l od kolegi, przylazł z napuchniętą i zakrwawioną łapą, cały umorusnay w błocie, wylądowaliśmy u weta, leci na przeciwbólowych i antybiotyku, cierpi strasznie bo płacze cały czas, łzy mu lecą strumieniami. Nienawidzę Go.

nick nieaktualny, plemniczka, Strażaczka90, a-koczek, magdzia26, jeju, aisa, Beata, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fasOla <3
    Trzymam
    Kciuki
    Wariacie
    W czasie
    Zabiegu
    Śnij o
    Ryanie <3
    Gasolingu
    Pamiętaj że,
    Eva Mendes
    Chce go rzucić.
    To dobry znak :D

nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, magdzia26, jeju, aisa, Effcia28, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam weny,
    ale Kocham Was,
    aczkolwiek
    przyznam, że
    jestem w szoku,
    że prawie w ogóle
    nie piszecie na Forum!
    Ola! Wracaj!
    Bo to przez Ciebie!
    taka cisza!...
    No i oczywiście
    mocno myślę
    o jutrzejszym zabiegu.
    Ach, szkoda, że dr Ciacho
    nie może się Tobą zająć...

Dziewczynki, sorry... ale naprawdę nie mam weny, myślę (tak, jak i Wy) ciągle tylko o Oleńce :P

Popiszecie więcej to i mi może nastrój się poprawi i coś więcej skrobnę... No, tymczasem miłego wieczoru, spokojnej nocy i jutro przyjemnego dnia Wam życzę :) Buzi:*

Edit: bo się spostrzegłam, że nie napisałam, a myślałam o tej sprawie... Dziewczyny, które mają telefoniczny kontakt z Shaggusią proszę by napisały, czy u Niej wsio OK? Żyje? Bo to niepokojące, że Jej nie ma kilka dni na forum... Czy Chłopcy zdrowi, i, czy Ona sobie radzi z Dziećmi? Czy nie ma po porodzie żadnych komplikacji? Mam nadzieję, że jest OK i po prostu jest pochłonięta opieką nad Igorkiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 21:39

nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Beata, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Selenko jesteś mega silna i dasz radę !

Kfjatuś piękny poemat :) Jednak mnie z niczym nie zryymowałaś :P czyżbym była nierymowa :P <3

Oluś trzymam mocno kciuki Ty wiesz i no stress :)

Dmucham i chucham i przeganiam wasze niby nadchodzące @ i podnoszę tempki do góry a co !

Ruciu biedny gej z drugiej strony mam nadzieję że tamten wygląda gorzej a ta kotka była naprawdę hot i tego warta :)

Trzymam kciuki Blondi i Ilonko za wszystkie wasze plany zawodowe :)

Kochane wszystkie was mocno tulę i pozdrawiam :)
    Słodkich snów :*

nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus, Selena, nick nieaktualny, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Beata, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki....będę nudna,jeśli powiem,że nadal brak mi czasu,by Was nadrabiać itd :( ?
    Dziś zostałam pierwszy raz sama z Chłopcami w domu i o dziwo,było nieźle...ba powiedziałabym,że lepiej niż,gdy Stary był z nami...a bo ja (mając świadomość,że dużo do zrobienia a pomocy z nikąd) musiałam spiąć poślady i wziąć się do roboty od rana, ponadto Kuba bez Taty był jakiś posłuszniejszy, poza tym po zmianie czasu chłopcy wstali wcześniej więc do 10 byliśmy po śniadaniu wszyscy , Igorek spał, a my mieliśmy posprzątane, zrobione pranie i czas w sumie wolny - odpowiedni na zabawę z K :)
    Tyle w sumie u mnie :)

Oluś, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :*

Co tam u Was? Która streści mi pokrótce?

nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Sandraa, nick nieaktualny, kiti, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Effcia28, Beata, Fedra, Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku jakoś nie znalazłam pięknego rymu , ale może coś w tym stylu byłoby ok:
    Nasz Pismak zdaje wszystkie egzaminy,
    za ściąganie nie płaci dziesięciny.
    Dobra to dusza, będzie miała fajne dzieciaki,
    przytuli i zadba, jak kwoka o swoje piskalki. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 21:44

nick nieaktualny, Gunia, nick nieaktualny, Sandraa, nick nieaktualny, kiti, Pismak, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Effcia28, Beata, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cześć dziewoje.

Jutro Was nadrobię, dziś czuje się masakrycznie.

Przyszłam w zasadzie pożalić się na geja. Dostał w nocy wpie***l od kolegi, przylazł z napuchniętą i zakrwawioną łapą, cały umorusnay w błocie, wylądowaliśmy u weta, leci na przeciwbólowych i antybiotyku, cierpi strasznie bo płacze cały czas, łzy mu lecą strumieniami. Nienawidzę Go.

aż mi szkoda tego twojego Geja :/
    Pewnie poszło o jakiegoś przystojniaka :-)
    Wyliże się :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu,kochana...u mnie wszystko OK, po prosto cierpię na chroniczny brak czasu :( Wieczorem w sumie szybko mam wolne (a szczególnie po zmianie czasu, bo już po 20 obaj chłopcy śpią) ale wtedy zazwyczaj nie mam siły ani ochoty na kompa :(
    Dziś wyjątkowo włączyłam kompa :)

Dodi, Ilona, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggus mój post jest streszczenie oryginalnym - ze dwie strony wcześniej :-P

Gunia, nick nieaktualny, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Guniu,kochana...u mnie wszystko OK, po prosto cierpię na chroniczny brak czasu :( Wieczorem w sumie szybko mam wolne (a szczególnie po zmianie czasu, bo już po 20 obaj chłopcy śpią) ale wtedy zazwyczaj nie mam siły ani ochoty na kompa :(
    Dziś wyjątkowo włączyłam kompa :)

No i tak my kobity chcemy mieć taki brak czasu :-)
    Wszystko na własne życzenie :-)

Shagguś trzymaj się tam dzielne ze swymi mężczyznami :-)

Kfjatus, nick nieaktualny, Dodi, Ilona, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Shaggus mój post jest streszczenie oryginalnym - ze dwie strony wcześniej :-P
    Juz słonko,szukam :)

Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus, szacun za to wierszowane streszczenie :D

Dodi, Ilona, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Widzisz jak Ci się przydałam :-P
    Poproszę, gdy znajdziecie chwilę o fotki Twoich chłopaków :-)

nick nieaktualny, Dodi, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, fajnie, że się odezwałaś, chyba Cię wreszcie myślami wywołałam:D Dobrze, że u Was w porządku, wszyscy zdrowi i jakoś się "układacie", cieszę się, że "tylko" brak Ci czasu (ochoty) (tylko w sensie, że wszystko oki, a nie jakoś ironicznie, ale Ty rozumiesz co mam na myśli). Ja nie mam się kim zajmować (prócz króliczka) a boleśnie odczuwam (jak zawsze) zmianę czasu... teraz już ledwo patrzę na oczy, a rano obudzę się o 4.40... (mimo, że wcześniej ciężko było się zwlec z łóżka o 6.40, czyli 2godz. różnicy - gdzie to umyka?!)
    Także świeże Mamy podziwiam za aktywność przez tyyyle godzin (Shagguś - dzięki za info, pewnie nie idziesz spać jeszcze, Mauysia zwyczajowo odezwie się grubo po północy?!), innym nocnym markom miłego wieczoru życzę, a jeśli trafi się ktoś taki, jak ja, chodzący spać z kurami, a wstający jak leniwiec-suseł najchętniej wraz ze słońcem wysoko wiszącym nad horyzontem - słodkich snów...

Kfjatus - poprzednio mi posta ucięło (jakoś?!) i nie wyświetliło się, że Cię mega podziwiam za wierszowanie! Zabierz się za pisanie wierszy dla Dzieci, moja Mama po dzisiejszy dzień wspomina Ewę Szelburg-Zarębinę. (sorry, nie jestem pewna, czy tak to się piszę bo pewnie 25 lat na oczy zbioru wierszy nie widziałam;p) Nie pamiętam treści, pamiętam okładkę książki... ale jak moja Mama wspomina, to znaczy, że warto czytać, i warto tworzyć (no jaka szkoda, że ja nie poeta-słowa mojej Mamusi...)... Ech, bez tematu napisałam... ale czytałaś E.Sz-Z.? Nie myślałaś o tym, by tworzyć dla młodych...?

Dobranoc, serio już.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 22:06

Kfjatus, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Ilona, magdzia26, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Poetka nam się kluje na Ovu nie tylko dzieci się tu rodzą :-)

Kfjatus, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamykam spać. Przez ten zmieniony czas oko mi się już zamyka....miłych snów :-)

Dodi, magdzia26, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Widzisz jak Ci się przydałam :-P
    Poproszę, gdy znajdziecie chwilę o fotki Twoich chłopaków :-)
    korzystając,że nie często bywa,że mam czas to wrzucę od razu :D

nick nieaktualny, Dodi, Ilona, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pomykam lulu :-)
    Oj coś czuję że i mi jutro o 6 będzie ciężko wstać żeby brata
    do szkoły zawieść :/
    A w kościach coś czuję że chyba idzie
    znowu grypa do mnie :/

Miłej nocki kobitki:-)
    Przespanej dla niewyspanych;-)
    i Bzykającej dla niewybzykanych :-)nocki oczywiście :-)

Cześć jak czapka nie ma mnie poszłam już :-)
    Dobranoc ;-)

Gunia, Dodi, Ilona, magdzia26, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze,a ja jakoś dziś wyspana :P

To zostałam tu sama na placu boju :/

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Ilona, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4464 4465 4466 4467 4468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ