X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kiti Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was moje :)

Kjatju - o Żesz co za wiersz!! :)
    No dziewczęta prosze mi się tu nie licytować
    bo kopniaka zasadzę :P

Wszystkim się w końcu poszczęsci!
    Nie znacie dnia ani godziny :D <znam je tylko ja hahaha :P>

AGA 30, Kfjatus, Ilona, Dodi, Sandraa, magdzia26, jeju, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje.

Jutro Was nadrobię, dziś czuje się masakrycznie.

Przyszłam w zasadzie pożalić się na geja. Dostał w nocy wpie***l od kolegi, przylazł z napuchniętą i zakrwawioną łapą, cały umorusnay w błocie, wylądowaliśmy u weta, leci na przeciwbólowych i antybiotyku, cierpi strasznie bo płacze cały czas, łzy mu lecą strumieniami. Nienawidzę Go.

AGA 30, plemniczka, Strażaczka90, a-koczek, magdzia26, jeju, aisa, Beata, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fasOla <3
    Trzymam
    Kciuki
    Wariacie
    W czasie
    Zabiegu
    Śnij o
    Ryanie <3
    Gasolingu
    Pamiętaj że,
    Eva Mendes
    Chce go rzucić.
    To dobry znak :D

Libra, Dodi, AGA 30, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, magdzia26, jeju, aisa, Effcia28, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam weny,
    ale Kocham Was,
    aczkolwiek
    przyznam, że
    jestem w szoku,
    że prawie w ogóle
    nie piszecie na Forum!
    Ola! Wracaj!
    Bo to przez Ciebie!
    taka cisza!...
    No i oczywiście
    mocno myślę
    o jutrzejszym zabiegu.
    Ach, szkoda, że dr Ciacho
    nie może się Tobą zająć...

Dziewczynki, sorry... ale naprawdę nie mam weny, myślę (tak, jak i Wy) ciągle tylko o Oleńce :P

Popiszecie więcej to i mi może nastrój się poprawi i coś więcej skrobnę... No, tymczasem miłego wieczoru, spokojnej nocy i jutro przyjemnego dnia Wam życzę :) Buzi:*

Edit: bo się spostrzegłam, że nie napisałam, a myślałam o tej sprawie... Dziewczyny, które mają telefoniczny kontakt z Shaggusią proszę by napisały, czy u Niej wsio OK? Żyje? Bo to niepokojące, że Jej nie ma kilka dni na forum... Czy Chłopcy zdrowi, i, czy Ona sobie radzi z Dziećmi? Czy nie ma po porodzie żadnych komplikacji? Mam nadzieję, że jest OK i po prostu jest pochłonięta opieką nad Igorkiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 21:39

Libra, Dodi, Shagga_80, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Beata, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Selenko jesteś mega silna i dasz radę !

Kfjatuś piękny poemat :) Jednak mnie z niczym nie zryymowałaś :P czyżbym była nierymowa :P <3

Oluś trzymam mocno kciuki Ty wiesz i no stress :)

Dmucham i chucham i przeganiam wasze niby nadchodzące @ i podnoszę tempki do góry a co !

Ruciu biedny gej z drugiej strony mam nadzieję że tamten wygląda gorzej a ta kotka była naprawdę hot i tego warta :)

Trzymam kciuki Blondi i Ilonko za wszystkie wasze plany zawodowe :)

Kochane wszystkie was mocno tulę i pozdrawiam :)
    Słodkich snów :*

Libra, Dodi, Kfjatus, Selena, Spero, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Beata, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki....będę nudna,jeśli powiem,że nadal brak mi czasu,by Was nadrabiać itd :( ?
    Dziś zostałam pierwszy raz sama z Chłopcami w domu i o dziwo,było nieźle...ba powiedziałabym,że lepiej niż,gdy Stary był z nami...a bo ja (mając świadomość,że dużo do zrobienia a pomocy z nikąd) musiałam spiąć poślady i wziąć się do roboty od rana, ponadto Kuba bez Taty był jakiś posłuszniejszy, poza tym po zmianie czasu chłopcy wstali wcześniej więc do 10 byliśmy po śniadaniu wszyscy , Igorek spał, a my mieliśmy posprzątane, zrobione pranie i czas w sumie wolny - odpowiedni na zabawę z K :)
    Tyle w sumie u mnie :)

Oluś, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :*

Co tam u Was? Która streści mi pokrótce?

AGA 30, Dodi, Libra, Sandraa, Spero, kiti, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Effcia28, Beata, Fedra, Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku jakoś nie znalazłam pięknego rymu , ale może coś w tym stylu byłoby ok:
    Nasz Pismak zdaje wszystkie egzaminy,
    za ściąganie nie płaci dziesięciny.
    Dobra to dusza, będzie miała fajne dzieciaki,
    przytuli i zadba, jak kwoka o swoje piskalki. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 21:44

AGA 30, Gunia, Libra, Sandraa, Spero, kiti, Pismak, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Effcia28, Beata, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cześć dziewoje.

Jutro Was nadrobię, dziś czuje się masakrycznie.

Przyszłam w zasadzie pożalić się na geja. Dostał w nocy wpie***l od kolegi, przylazł z napuchniętą i zakrwawioną łapą, cały umorusnay w błocie, wylądowaliśmy u weta, leci na przeciwbólowych i antybiotyku, cierpi strasznie bo płacze cały czas, łzy mu lecą strumieniami. Nienawidzę Go.

aż mi szkoda tego twojego Geja :/
    Pewnie poszło o jakiegoś przystojniaka :-)
    Wyliże się :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu,kochana...u mnie wszystko OK, po prosto cierpię na chroniczny brak czasu :( Wieczorem w sumie szybko mam wolne (a szczególnie po zmianie czasu, bo już po 20 obaj chłopcy śpią) ale wtedy zazwyczaj nie mam siły ani ochoty na kompa :(
    Dziś wyjątkowo włączyłam kompa :)

Dodi, Ilona, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggus mój post jest streszczenie oryginalnym - ze dwie strony wcześniej :-P

Gunia, Libra, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Guniu,kochana...u mnie wszystko OK, po prosto cierpię na chroniczny brak czasu :( Wieczorem w sumie szybko mam wolne (a szczególnie po zmianie czasu, bo już po 20 obaj chłopcy śpią) ale wtedy zazwyczaj nie mam siły ani ochoty na kompa :(
    Dziś wyjątkowo włączyłam kompa :)

No i tak my kobity chcemy mieć taki brak czasu :-)
    Wszystko na własne życzenie :-)

Shagguś trzymaj się tam dzielne ze swymi mężczyznami :-)

Kfjatus, Shagga_80, Dodi, Ilona, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Shaggus mój post jest streszczenie oryginalnym - ze dwie strony wcześniej :-P
    Juz słonko,szukam :)

Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus, szacun za to wierszowane streszczenie :D

Dodi, Ilona, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Widzisz jak Ci się przydałam :-P
    Poproszę, gdy znajdziecie chwilę o fotki Twoich chłopaków :-)

Libra, Dodi, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, fajnie, że się odezwałaś, chyba Cię wreszcie myślami wywołałam:D Dobrze, że u Was w porządku, wszyscy zdrowi i jakoś się "układacie", cieszę się, że "tylko" brak Ci czasu (ochoty) (tylko w sensie, że wszystko oki, a nie jakoś ironicznie, ale Ty rozumiesz co mam na myśli). Ja nie mam się kim zajmować (prócz króliczka) a boleśnie odczuwam (jak zawsze) zmianę czasu... teraz już ledwo patrzę na oczy, a rano obudzę się o 4.40... (mimo, że wcześniej ciężko było się zwlec z łóżka o 6.40, czyli 2godz. różnicy - gdzie to umyka?!)
    Także świeże Mamy podziwiam za aktywność przez tyyyle godzin (Shagguś - dzięki za info, pewnie nie idziesz spać jeszcze, Mauysia zwyczajowo odezwie się grubo po północy?!), innym nocnym markom miłego wieczoru życzę, a jeśli trafi się ktoś taki, jak ja, chodzący spać z kurami, a wstający jak leniwiec-suseł najchętniej wraz ze słońcem wysoko wiszącym nad horyzontem - słodkich snów...

Kfjatus - poprzednio mi posta ucięło (jakoś?!) i nie wyświetliło się, że Cię mega podziwiam za wierszowanie! Zabierz się za pisanie wierszy dla Dzieci, moja Mama po dzisiejszy dzień wspomina Ewę Szelburg-Zarębinę. (sorry, nie jestem pewna, czy tak to się piszę bo pewnie 25 lat na oczy zbioru wierszy nie widziałam;p) Nie pamiętam treści, pamiętam okładkę książki... ale jak moja Mama wspomina, to znaczy, że warto czytać, i warto tworzyć (no jaka szkoda, że ja nie poeta-słowa mojej Mamusi...)... Ech, bez tematu napisałam... ale czytałaś E.Sz-Z.? Nie myślałaś o tym, by tworzyć dla młodych...?

Dobranoc, serio już.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 22:06

Kfjatus, AGA 30, Shagga_80, Libra, Dodi, Ilona, magdzia26, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Poetka nam się kluje na Ovu nie tylko dzieci się tu rodzą :-)

Kfjatus, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamykam spać. Przez ten zmieniony czas oko mi się już zamyka....miłych snów :-)

Dodi, magdzia26, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Widzisz jak Ci się przydałam :-P
    Poproszę, gdy znajdziecie chwilę o fotki Twoich chłopaków :-)
    korzystając,że nie często bywa,że mam czas to wrzucę od razu :D

Libra, Dodi, Ilona, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pomykam lulu :-)
    Oj coś czuję że i mi jutro o 6 będzie ciężko wstać żeby brata
    do szkoły zawieść :/
    A w kościach coś czuję że chyba idzie
    znowu grypa do mnie :/

Miłej nocki kobitki:-)
    Przespanej dla niewyspanych;-)
    i Bzykającej dla niewybzykanych :-)nocki oczywiście :-)

Cześć jak czapka nie ma mnie poszłam już :-)
    Dobranoc ;-)

Gunia, Dodi, Ilona, magdzia26, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze,a ja jakoś dziś wyspana :P

To zostałam tu sama na placu boju :/

AGA 30, Libra, Dodi, Ilona, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4464 4465 4466 4467 4468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ