plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest Shaga, było o śniadaniu, są zdjęcia! juhu!
Chłopaki cud miód malina!
tylko czy wy tam w inną strefe klimatyczną macie? opaleni, na gołą klate, ramiączka takim to dobrze
Igorek cudny, Kuba nie gorszyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 22:12
Shagga_80, Dodi, Libra, Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej! No dobra, piałam nad cudownością Kubulka i Igora i napisałam kilkanaście linijek po czym wsio zniknęło... (uroki pisania z laptopa)... W każdym razie - Igorek jest bardzo malusi, a Kubus przy nim dorosły chłopak! (i jak leżą obok siebie to nie wiem, Shagguś, jak Ty się nie boisz, że Kubuś niechcący krzywdę zrobi Juniorowi - łokciem, czy coś..)
Ajjj warto było czekać na Ciebie, i na fotki, niech się Chłopcy chowają zdrowo:*Dodi, Spero, Ilona, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Ej! No dobra, piałam nad cudownością Kubulka i Igora i napisałam kilkanaście linijek po czym wsio zniknęło... (uroki pisania z laptopa)... W każdym razie - Igorek jest bardzo malusi, a Kubus przy nim dorosły chłopak! (i jak leżą obok siebie to nie wiem, Shagguś, jak Ty się nie boisz, że Kubuś niechcący krzywdę zrobi Juniorowi - łokciem, czy coś..)
Ajjj warto było czekać na Ciebie, i na fotki, niech się Chłopcy chowają zdrowo:*Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
warto było looknąć tu jeszcze wieczorem,
bo widok Twoich chłopaków Shagguś bezcenny
są poprostu cudni, nie mogłam się napatrzeć
miód dla moich oczu
Olu trzymam &&&& za jutrzejszy zabieg :*
Kfjatus jesteś megaaaaaaaaaa!!!
Beatko będę trzymac do finału :*
Dziękuję Wszyskim za dobre słowo,
jutro napewno mnie zaleje
Pozdrawiam Was wszystkie i dobrej
nocy życzę
nie mam natchnienia by pisać więcej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 23:07
Shagga_80, Libra, Ilona, magdzia26, aisa, AGA 30, Beata, Fedra, Sandraa, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga ślicznych masz synów. Oczywiście Igorek do zjedzenia, jeszcze ta buźka oliwkowa. Ach.. cudo! I super, że Kuba taki zakochany w braciszku. Mam nadzieję, że teraz będziesz miała trochę pomocy w starszaku swoim. :*
Dodi, Libra, Ilona, magdzia26, aisa, Shagga_80, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki
Shagusia focie przesłodziakowatepozazdroscic tylko takich synusiow.
Ja mam troche stresa bo jutro ide rano po wyniki badan histo do szpitala a potem prosto do lekarza na wizyte. Ufff mam nadzieje ze wyniki beda dobre
- trzymajcie kciukole
milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 08:10
Dodi, magdzia26, Libra, Pismak, aisa, Beata, Fedra, Sandraa, Selena lubią tę wiadomość
-
Shagguś piękne te Twoje chłopaki
A Kuba jak się trzyma blisko z Igorkiem, dobrze, że jest pozytywnie nastawiony do Brata
Są cudni, śliczni i przefantastyczni!
Choć fakt, musisz na nich bardzo uważać, bo Igorek taki maleńki jeszcze...
aaaaaaaaaaa......... zapomniałam się przywitać!
Dzień dobry Kobietki
Życzę spokojnego wtorku, niech się dzieją same miłe rzeczy
Ola ciągle jestem z Tobą!- mam nadzieję, że to czujesz!
Selenko czy wiadomo kiedy wychodzisz?
Sylwia trzymam kciuki!
Zmykam do pracki....
PA!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 07:47
Dodi, Ilona, a-koczek, magdzia26, Rucia, Libra, Pismak, aisa, Shagga_80, AGA 30, Beata, Fedra, Sandraa, Selena lubią tę wiadomość
-
Częśc dziewczynki.
Dzisiejsze posty przeczytałam całościowo
Shagga widziałam początki linków, poproszę je na pocztę, chce je oblikac jak będę po.
Wosebka trzymam kciuki za szybki wypis.
Sylwia będę się modlić o dobre wyniki.
Helou Kajka.
Witaj Kfjatus.
Daje sobie deadline do momentu az założe te śliczna, twarzowa, szatke operacyjna. Wtedy już muszę zacząć się bać.magdzia26, Libra, Pismak, Dodi, aisa, Effcia28, Shagga_80, AGA 30, Beata, Fedra, kiti, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola cześć slodziaku o 11 walne słówko tam do góry aby wszystko było ok chodź w niedzielę też szeptalam ale tego to nigdy nie za mało .....a w tym kościele 99% kobiet ciężarnych co za widok a ile dzieci aż się lezka zakrecila życzę każdej takich brzuchow !!!!
Dodi, AGA 30, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ola trzymaj się. Będzie dobrze
Kfiatek wow, normalnie post mega ekstra. Zdolniacha z Ciebie
Schaggus chłopaki fantastyczne
Sylwia mam nadziej, że wyniki będą ok. DAj znać.
U mnie po staremu, czyli wszystko dobrze. Wycieczka pociągiem udana. Wiki była przeszczesliwa i pytała czy nie możemy do Niemiec pociągiem jechać
wczoraj praktycznie cały dzień spędziliśmy w domu bo padał deszcz. Dzisiaj mam nadzieję, że gdzieś sie ruszymy.
Miłego dnia
OLA &&&
a-koczek, sylwia1985, magdzia26, Spero, Libra, Pismak, Dodi, aisa, Shagga_80, Beata, Fedra, Sandraa, kiti, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
hej kochane korzystam z chwili wolnego i pisze do Was
Olka myślami jestm z Toba.
Shaguś zdjecia przecudowne mimo iz w pracy jestem to az popłakam sie ze szczescia. zazdroszczę takich chłopaków.
Kfiatus pełen podziw za poemat.
Strażaczko widze ze wyrabiasz sie i posty tez mega długie piszesz
Spojrzałam dzis na mój wykres i zobazcyłam ze płodne przypadna mi w momencie gdzie mojego m napewno niebedzie.
kiedy te starania w koncu sie skoncza. powoli zaczyna mi brakowac sił na to wszystkoLibra, Shagga_80, AGA 30, Beata, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
kfiatus jesteś MEGA
Olciu trzymam &&&&&&&
Sylwus też trzymam &&&&&&
wierzę że będzie wszystko ok
dziewczynki
Sperus, Agus, Librus, a kysz @
ja wierzę że nie przyjdzie
u was
buziaki i miłego wtoreczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 08:36
a-koczek, Rucia, Libra, Ilona, sylwia1985, aisa, Spero, AGA 30, Beata, Fedra, Sandraa, kiti, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość