plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:a widziałyście jaki brzydki wykres ma Spero?
ale za to zajebiście trzymam kciuki
Effcia28, Beata, Fedra, Dodi, aisa, magdzia26, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć czołem laseczki
Shaguś już skasowałam pościka tak uwielbianego przeze mnie'
Ola ach śpij kochanie
i budz się szybko po narkozie
i pisz nam ile morzesz
Albo ile będziesz umiała
Trzymam kciukasy !!
Mój Wafel we wtorek za tydzień znowu na kontrole
i ściagać gips będą potem prześwietlenie
i się okaże co i jak
Pogoda pikna tylko pochmurna
Libra, Spero, Ilona, Shagga_80, a-koczek, Fedra, Beata, aisa, Sandraa, magdzia26, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
czesc czesc
kurcze spoznilam sie jakies 15 minut na fotki Shaggi ;(
Olu i ja jestem myslami z tobą. Oby to byl przelom!
Sylwia trzymam kciuki!
Effciu to faktycznie dlugo sie ukrywa twoje maleństwoale pewnie jeszcze do porodu sie ujawni
Spero kiedy masz ewentualny termin @?
Ruciu biedny gej
Muzi gratuluje kochana ponad 6 kg spadku to bardzo ladny wynik!Libra, Effcia28, Ilona, jeju, Fedra, Beata, Rucia, aisa, Sandraa, magdzia26, Selena, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Effcia chodzi Ci o F...... ja tez bym chciala zeby sie wreszcie jej udalo:)
za wszystkie trzymam kciuki,które się starają robią wszystko a mimo to się nie udaje
FredziaLibruś
Becia
Gocha
Kfiatuś
OlkaŻbiczek
Gunia
Sylwia
Pismaczek
Spero<3 Strażaczkakoczek
jeju
Aga
jakoś chwilowo więcej nikogo nie pamiętam
Libra, plemniczka, AGA 30, Spero, sylwia1985, Ilona, jeju, Pismak, a-koczek, Fedra, Beata, aisa, magdzia26, Selena, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehh ładnie mnie obgadujecie :*
ale baardzo się cieszę,
że Wam się nie podoba
mój wykres
Ejj laski!
załamałam się przd chwila
znalazłam na internecie
proste równanie
pod nim mnóstwo komentarzy
i żadnej dobrej odpowiedzi!
wysłałam mojemu, mimo że
prawo studiuje, to miałam
nadzieję, że będzie wiedział
i co?! no nie! oczywiście,
że nie! masakra jakaś
a równanie to:
6:2(1+2)Libra, Ilona, Pismak, Fedra, Beata, aisa, magdzia26, Dodi, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane:*
Olu gorąco łączymy się już z Tobą, nie odpisywałam Ci już więcej bo nie chciałam Ci zawracać głowy, ale mamuśki się nie dogadały, dochodziło do rękoczynów (ja jedna siedziałam przerażona) ciąg dalszy nastąpi……
Muzi, Fedruś ale piękne rymy!
Koczku, Aisko, Madziu,Plemniczko, Libruś , Efccia, Spero buziaki
Aga trzymaj się kochana, wyobrażam sobie cóż za kołowrotek masz (mi szykuje się cały tydzień napięty (ufff ja chcę już 1 listopada!!!!!)
Zaraz lece oblukać fotkę
Strazaczko no to kicha z tym weselem :* musisz sobie odbić jakąś imprezką haloweenową
O ale najważniejsze że Twoje było udanep.s. to Twoja rodzona siostra tak Ci tylek obrabia?
Blondi podrzuć jakiś tytuło już podrzuciłaś
poszukaj w mojej biblio
Sylwia napisz mi proszę na priv jakto było z tym Twoim progesteronem proszę
Kfjatku pobiłaś wszystkich na głowę swoim wierszem, naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem, :* mam nadzieję że cześciej miewasz taką wenę naprawdę pięknie wyszło
Kochane resztę za chwilkę…
plemniczka, Spero, AGA 30, Libra, Ilona, Pismak, Fedra, aisa, Sandraa, kiti, magdzia26, Selena, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ja ostatnio zle sie czuje. Tak mnie bolą plecy ze nie wiem juz w jakiej pozycji siedziec i lezec. Najgorzej po nocy.
No i jak bylam tydzien temu u gina to dostalam opieprz ze za duzo tyje
Kazal mi nie pic soków, bo slodzone. A jak juz wypije sok, to wtedy odpuscic sobie owoce... no slodycze odstawic... mowi ze za duzo cukru spozywam. A ja wcale nie jem duzo, ani duzo slodyczy, tylko ze faktycznie, wydawalo mi sie ze lepiej zjesc 2 banany niz kanapke... a to nie tak
I teraz mam stresa jak cos jem i czy dobrze ze to jem.jeju, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:za wszystkie trzymam kciuki,które się starają robią wszystko a mimo to się nie udaje
FredziaLibruś
Becia
Gocha
Kfiatuś
OlkaŻbiczek
Gunia
Sylwia
Pismaczek
Spero<3 Strażaczkakoczek
jeju
Aga
jakoś chwilowo więcej nikogo nie pamiętam
a do tego kompletu szczególnie jeszcze trzymam kciuki za Dodi i Małą!!!Effcia28, Ilona, Fedra, Beata, aisa, magdzia26, Selena, Dodi, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:czesc czesc
Spero kiedy masz ewentualny termin @?
plemniczka, Effcia28, Libra, Ilona, Beata, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:hehh ładnie mnie obgadujecie :*
ale baardzo się cieszę,
że Wam się nie podoba
mój wykres
Ejj laski!
załamałam się przd chwila
znalazłam na internecie
proste równanie
pod nim mnóstwo komentarzy
i żadnej dobrej odpowiedzi!
wysłałam mojemu, mimo że
prawo studiuje, to miałam
nadzieję, że będzie wiedział
i co?! no nie! oczywiście,
że nie! masakra jakaś
a równanie to:
6:2(1+2)Spero, Fedra, Beata, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ja jeszcze pamiętam o Natusi mimo, że z ovu zrezygnowała
a do tego kompletu szczególnie jeszcze trzymam kciuki za Dodi i Małą!!!
Libra, Spero, Ilona, Fedra, Beata, aisa, magdzia26, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość