plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:Effciu juz dawno odstawilam. w 14 tygodniu.
A ty masz jakies wskazania konkretne ze dalej bierzesz?
-
nick nieaktualnySpero wrote:No przecież!
to jest proste jak budowa cepa,
a wszystkie odpowiedzi to były
1, 3, 6 i uwaga! nawet 7 się trafiło
jakim cudem nie wiem.
Przeraża mnie poziom edukacjiFedra, Beata, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Olu jesteś po prostu bardzo dzielna! i to dobrze że tak z humorem to przechodzisz:* my tu czekamy
Kfjatku , Libruś , Spero odpędzamy Wasze@
Kiti widzisz przyszłośc
Ruciu słonko mam nadzieję że dziś już lepiej się czujesz :*
Shaguś kochana cieszę się że świetnie sobie potrafisz zorganizować czas z chłopakami :*
Kuba pewnie czuje się dumny że może pomagac przy młodszym braciszku
AGA 30, Libra, Ilona, Fedra, Rucia, Spero, Sandraa, kiti, magdzia26, Selena, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Effcia28 wrote:no właśnie nie jak na początku miałam te plamienia to mówił że tak do 24 tygodnia będę go musiała brać a teraz na wizycie powiedział że duphaston do 30 tyg ale nie powiedział dlaczego?
hmm dlugo cos. No ale cóż zrobic. Skoro lekarz ma taki plan...
chociaz pewnie niepotrzebnie sie nim faszerujesz. A moze zapytaj na nastepnej wizycie czy nie odstawic? -
Dostałam właśnie z wydz.
środowiska, że miałam
im wysłać do maja 2012,
jakie gatunki drzew
nasadziałam za wycinkę
jednej wrastającej
w mur budynku brzozy:-)
hehe
Nie chce im się przyjechać
Fajnie co?
No cóż skrobnę,
że jako wydział
marnują papier,
a lasy są dla nas
bardzo cenne ha ha
Ach ta biurokracja!!!
AGA 30, Strażaczka90, Ilona, Fedra, Beata, Spero, aisa, magdzia26, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawe kiedy lekarze Oli powiedzą jaki wynik
Bo mi po laparoskopi to na drugi dzień powiedzieli że mam wracać do domu i wykurować sie i dzieci robić bo wszystko ok jest
Ale t od lekarza znowu zależy
Olka do ilu zdążyłaś doliczyć jak cie usypiali ? 10-9-8 i chrrr chrrStrażaczka90, Libra, Ilona, Fedra, Beata, Spero, aisa, Sandraa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:hmm dlugo cos. No ale cóż zrobic. Skoro lekarz ma taki plan...
chociaz pewnie niepotrzebnie sie nim faszerujesz. A moze zapytaj na nastepnej wizycie czy nie odstawic?
Nic nie zrobię do następnej wizyty go będę brała a potem spytam raz jeszczeStrażaczka90, plemniczka, Beata, magdzia26, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jak dla mnie to jeden...chyba, że mnożenie i dzielenie jest na jednym poziomie...na moje najpierw nawias,późńiej monożenie i na końcu dzielenie ale ja to noga byłam z matmy...
Wychodzi, że nadal jestem noga z matmy...ale zapytam d. ON JEST DOBRY Z MATMY JEŚŁI CHODZI O SKOMPLIKOWANE DZIAŁANIA...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 10:21
Strażaczka90, AGA 30, Fedra, aisa, magdzia26, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola jesteśmy z Tobą
Rutka niezły nr z Twojego kota.
Aisko u nas też w nocy i nad ranem było groźnie. Na szczęście sie uspokoilo.
Dziewczyna które przed @ oby nie przyszła. Czekamy na nowe fasolkiLibra, Strażaczka90, Fedra, Rucia, Spero, Beata, aisa, magdzia26, Selena, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Jak dla mnie to jeden...chyba, że mnożenie i dzielenie jest na jednym poziomie...na moje najpierw nawias,późńiej monożenie i na końcu dzielenie ale ja to noga byłam z matmy...
Wychodzi, że nadal jestem noga z matmy...ale zapytam d. ON JEST DOBRY Z MATMY JEŚŁI CHODZI O SKOMPLIKOWANE DZIAŁANIA...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 10:29
Fedra, Spero, Beata, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczęta... moją @ możecie zaklinać, przeklinać, straszyć... ona niczego i nikogo się nie boi i jest zawsze o czasie jak teleexpres
więc lada chwila w mojej stopce zmieni się napis na:
nowy cykl po raz 19-styWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 10:29
-
Hej ja nie znalazłam fotek Igorka i Kuby już skasowane
mam nadzieję ze na fb będę się mogla nimi pozachwycać, jeśli nie to tez poproszę linki na priv
p.s. ale jakto było zrobione ż enawet śladu edycji nie zostało (ahh już wiem cały post usuniętybuuu
Dodi dziękuję kochana :* a może jest szans ze Cię jeszcze nie zaleje plisss
Sylwia trzymam mocno kciuki za pomyślne wyniki :*
Ilonka fajnie że Wiki zachwyconawiedziałam…
Koczku Tobie zyczę dużo siły i wytrwałości :* pemietaj nie poddajemy się damy rade tak?
Kajuś to super że trzymasz wagę
Libra, Strażaczka90, Ilona, Fedra, Spero, a-koczek, aisa, magdzia26, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beti hej hej...witam się i żegnam
Jadę do miasta :-)papapa
Effcia dzięki
Selenko jak cukier?
Sylwia rano po wyniki, masz już je?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 10:32
Fedra, Spero, Beata, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny