plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libruś zapamietam,
na pewno zapamiętam,
miałam wątpliwości co
do mnożenia i dzielenia,
czy może mnożenie jest
wyżej nad dzieleniem...
spoko spoko, przedobrzyłam
:-)buźka
Jak już @ to łagodnych,
dobrze?
Plemniczko przerzuć
się tylko na razowe
pieczywo, pełnoziarniste
i razowe makarony, dwa
razy w tyg. kasze....5
posiłeczków na dzień...
i lekarz pewnie panikuje
...spróbuj wprowadzić te
zmiany a przybiranie
powinno zwolnić...
Co do owoców, to za
dużó gruzek i jabłek
nie za bardzo, chociaż
sezon, miałam to samo,
na podobnym etaie, maja
za dużo sodu i nabierasz
wody...
Banany tak ale do
południa jeden co
kilka dni
Wiem, że to śmiesznie
wygląda, że taki
tucznik jak ja daje
CI RADY ALE TEORIĘ
TO JA MAM OPANOWANĄ
do południa więcej
węglowodanów a po
południu jakiś biały
ser, jogurty, generalnie
więcej białka, może
jakieś mięsko białe
z sosem czosnowym na
jogurcie...
Wiem wiem brzmi
kosmicznie ale my
teraz tego pilnujemy.
Odstawiłam metformax
na razie, bo tych leków
nie powinno się łączyć
z antybiotykiem akurat
tym i NLPZ a jednak
waga spada....
Buźka kochane!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 10:58
Libra, Fedra, Spero, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rany!! Myślałam że już nie zasnie w ogóle Igorek ! Dziś Kuba zażyczył sobie naleśniki na śniadanie więc śniadanie trwalo i trwało bo smazylam po jednym coby miał ciepłe cały czas...w tym czasie Igor nakarmiony i przewinięty mógłby iść spać a nie potrafił
Potem Kuba chciał pomóc grzechoczac swoją starą grzechotką - możecie domyślać się efektu ...dziecko usiłujące zasnąć i hałas grzechotki!Ale wreszcie udało się...
Plemniczko zaraz na priva prześle Ci linka do mojego profilu na Image tam wszystkie fotki nadal są
A w ogóle to dziś strasznie się denerwuje zabiegiem Oli...dziś chyba trudno będzie mi się zabrać do robotyLibra, plemniczka, Ilona, jeju, Fedra, Spero, Beata, a-koczek, Strażaczka90, aisa, Sandraa, magdzia26, Dodi, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Librus a kiedy masz pierwsza wizytę w klinice? Czy to juz ustalone. Jeśli przeoczyłam to przepraszam.
ja już temat ten pozostawiłam mojemu m, więc jak on nas zapisze, to pojedziemy... kiedy to będzie - nie wiem... -
Muzi dziekuje za rady, tylko problem w tym ze ja nigdy nie jadlam razowego pieczywa, nie lubie poprostu. I sie nie zmusze, bo juz wole nic nie jesc niz czuc smak ciemnego pieczywa jeszcze z jakimis ziarnami.
I kolejna sprawa ja jestem wegetarianką. Od 21 lat nie jem miesa.jeju, Beata lubią tę wiadomość
-
Muzi no pięknie szybko się rozkręcasz z wyganianiem kg :*
Muzi sen niezły, ja sama miałam o podobnej tematyce ale potem byłam przerażona i rozbita przez 2dni
Aisko polubiłam pierwszą cześć :* przykro mi że tak wam narozrabiała pogoda :*
Szaguś trzymam kciuki za Igorka bilirubinę niech szybciutko spada sobie :*
Efcciu ale numer heheh takie wstydliwe Twoje dziecię :* moja tez taka byławażne że wszystko dobrze i że zdrowe a już na następnej wizycie może uchyli nóżki dla mamusi :*
Spero wykres przepiękny :* tfu tfu
Wiecie co zaczyna zaciskać mi żołądek.. Ola za 12 min ….
Trzymaj się :*
Libra, Fedra, Spero, aisa, Selena, magdzia26, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
muzi nie jem ryb tez, ale jem jaja, nabiał... nie jestem wiec weganką, tylko wegetarianką
a lekarza no nie chce zmieniac... juz tyle do niego chodze i tyle kasy mu place... no i bede rodzila u niego w prywatnej klinice, gdzie bede miala darmowy poród z racji tej ze do niego chodze... wiec juz na te 10 tygodni bez sensu byloby wszystko przeorganizowywac. Zobacze ile teraz przytyje w ten miesiac
Soki juz odstawilam, owocow mniej jem i nie jem po 21 chociaz czasami mnie skreca z glodu.jeju, Beata, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Plemniczko to może coś sojowego, jako weganka chyba używasz soi co?
No idę idę, czas na antybiotyk minał 20 minut temu....ach...łyk i gul gul gul, juz go wzięłam...
Shagga dobrze, że Kubuś nie ma dużego głośnego tamburynamagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Spero wrote:
że nie! masakra jakaś
a równanie to:
6:2(1+2)
hmm na moje oko wydaje sie proste....czy to jakaś pułapka ....przypominam że jestem blondynką
Fedra, Libra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Librus kurcze, mam nadzieję że M niedługo zapisze was na wizytę, a tak w ogóle to życzę wam aby była niepotrzebna.
Pamiętam jak ja z M pojechaliśmy na pierwszą wizytę, ale byłam zestresowana, tymi wszystkimi pytaniami, wywiadem, lekarz przygotował nam terminy na cały miesiąc, badania dla mnie i dla M a było tego sporo. Jak wyszliśmy to ja mówię do M ze chcę chyba zrezygnowac, że jednak nie dam rady. Ile to trzeba będzie jeździć tam i czy to w ogóle ma sens. Miałam przyjechać w 3 dniu cyklu, ale już nie pojechałam, bo @ nie przyszła, byłam już w ciąży.
Życzę Ci również żebyś nie musiała jeździć do kliniki
Wszystkim wam tego życzęFedra, Spero, Beata, aisa, magdzia26, Dodi, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Nie ma co się zamartwiać,
jesteś chudzinka,
a lekarz pewnie chce
uchronić CIĘ OD BÓLU
KRĘGOSŁUPA...to jest
różńica między weganką
a wegetarianka?
No tak...temat mi obcy,
to palnęłam głupoty...
Coś mi się wydaje,
że poród będzie super
w tej prywatnej klinice...
przekonamy się niedługo,
bo jak piszesz za około
10-12 tygodni
Jestem ciekawa jaka
jest różnica w rodzeniu
i połogu w pryw. klinice
a w takiej standardowej.
SYLWIA MASZ WYNIKI,
BO MY CZEKAMY...
Olka też nie mogę
się skupić na niczym
konkretnym...
Ilona, Fedra, Libra, Spero, magdzia26, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:dziewczęta... moją @ możecie zaklinać, przeklinać, straszyć... ona niczego i nikogo się nie boi i jest zawsze o czasie jak teleexpres
więc lada chwila w mojej stopce zmieni się napis na:
nowy cykl po raz 19-sty
powiem Ci ze czasem i teleekspres nie jest o czasie jak np jest mecz, czy relacja ze skoków narciarskich więc jak dla mnie i Twoja @ kiedyś zmieni terminIlona, Spero, Beata, Effcia28, kiti, magdzia26, Dodi, aisa, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Oluś
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ilona, Fedra, Spero, Beata, Selena, magdzia26, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Witam się Kochane
z Wami
tak pięknie się
juz odniosłyście do wszystkiego
więc nie będę
sie powtarzać
Ola mam nadzieję
że czujesz Naszą
obecność
i chce uciać
spekulacje odnośnie
mojego wykresu
moje wykresy zawsze były ładne
nie ma co się
zacwycać ostatnie
serduszkowanie
było 4 dni przed owu
do tego antybioty
plemniki mojego
musiały by się
zmienić w jakis
herosów czy cożeby tyle wytrwać
a teraz mam wazne pytanie
odnośnie dupka
chodzi mi o recepty
na 2 opakowania
czy ktoś jest w stanie
coś pomóc w tym temacie
bo mój lekarz źle mi
wypisał recepte a mnie
się do niego niechce
jechać 40 kmBeata, Strażaczka90, Selena, magdzia26, Ilona, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi