plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Beatko jest mi potrzebny bo mam go brać przez 3 cykle tak mi lekarz zapisał na moje endometrium które mam za cienkie, a niestety nie mam na razie jak jechać do lekarza zeby mi przepisał na nowo ta receptę tak więc jakby cos Ci sie udało załtwić to będę wdzieczna pisz na priv jakby co :*
Libra, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
NI ENIE MOGĘ wAS DOGOINIĆ
siku się chce i jeść już dodz. prawie 12.00 a robota nie tknięta
upsss prawie popuściłam
nadrobię trochę roboty i wpadne za 1.5 godzinki buziolkiFedra, AGA 30, Spero, Shagga_80, Libra, a-koczek, Rucia, magdzia26, Ilona, jeju, aisa, Dodi, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Sagga też poprosze fotki bo się nie załapałam
Plemniś spokojna głowa ja waze więcej od Ciebie a wciaży nie jestema jak widac zyję i mam się dobrze
biorąc pod uwagę ze ja teraz żeby to zrzucić musze stosowac dietę i cwiczenia a Ty jak Kornelkę urodzisz to zrzucic w chwile moment bez wysiłku kilka kilogramów jak nie kilkanaście
plemniczka, Spero, Libra, Beata, magdzia26, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Beatko ja wlasnie pije duzo za malo... a wody to bardzo malutko, za to tez maly opieprz dostaje. Zmuszam sie by pic.
Shaggi no to moze go pierdzielnij w "plecy" i sie naprawi. ja jak tak zrobie z pralką to odrazu wchodzi na wlasciwe toryShagga_80, Fedra, Beata, magdzia26, Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Libruś, a wiecie do której kliniki się bedziecie zgłaszać jak coś?
Wczoraj sprawdzałam listy oczekujących w poszczególnych klinikach
i oczywiście Provita w której my jesteśmy ma najwięcej chętnych,
masakra jakaś. Jutro się dowiem kiedy byłby jakieś terminy.
Na ten rok już nie mają miejsc z tego co wiem,
ale są inne, gdzie osób jest np. 4, 10 itp.
http://www.invitro.gov.pl/news/5
najpierw będziemy próbować w najbliżej położonej, czyli w Gamecie w Rzgowie
a jak tam nie udadzą się dwa in vitro, to m chce do Bociana w Białymstoku
także nie jest tak, że mój m nic nie robi w tym temacie... nic nie myśli... na razie kupił żel, który polecała Selenka i musi sobie sam liczyć moje dni cyklu, bo ja mu nie mówię, kiedy nadchodzi ten czas...
także plan jakiś ma, ale dla mnie plan bez konkretnych terminów i umówionych wizyt nie jest żadnym planem
Spero - ja i m jesteśmy innymi przypadkami... bo nasze wyniki są ok... poza wyjątkiem mojego guza (który z oceny usg i tak nie powinien przeszkadzać)... mój m ma powtórzyć badanie nasienia, bo bez tego mój gin nie chce "popchnąć" nas dalej
a znów mój m olewa zwykłych ginów (bo ma już doświadczenie w staraniu się o dzidzię ze swoją ex), dla niego to strata czasu i on wolałby ruszyc od razu na klinikę... choć ja jeszcze nie mam zrobionego hsg, na które miałam dostać skierowanie po jego wynikach nasienia
zrobię jeszcze edit:
my się nie będziemy starać o in vitro z programu rządowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 11:46
Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo my póki co z doktora naszego jesteśmy zadowoleni.
O in vitro mówił jako oo ostateczności,
ale zobaczymy co powie teraz.
Póki co tylko mój m. chodził na wizyty,
teraz idę z nim, bo trzeba jakieś decyzje
podjąć w końcu. Zobaczymy. Myślę, że na
konsultacje do innego lekarza też się wybierzemy,
ale póki co na provite nie narzekam.
a Plemniczko, twoja koleżanka,
w której klinice zaszła w ciążę?
ok, spadam do sklepu po mięsko na zupę :*Libra, Beata, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ja niestety nie mam dobrego zdania o Provicie teraz zaczynam powoli odkrywać jak byłam zaniedbywana przez moja lekarkę przez te 3 lata i ze od początku dażyła do in vitro gdzie jak sie dowiedziałam w innej Klinice wcale do in vitro podchodzic nie musimy tylko trzeba inaczej zadziałać bo jak widac w naturalną ciaze mogę zajsć tylko trzeba Nam wspomagaczy dlatego jeśli wrócimy do starań to na pewno nie do Provity ale do kliniki Macierzyństwo się udam bo tam poczułam się ważna z moimi problemami i z moja ciążą a w Provivie to a szkoda słów...
Shagga_80, Fedra, Beata, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szaguś dziękuję bardzo :*
Chłopaki przecudowni wzruszyłam się miodzio naprawdę
Jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak Kubuś troskliwie przytula (bierze w ramiona )braciszka :* a wspólne kapiele urocze, Kubuś jak zawsze uroczy..nie no jego uśmiech jest rozbrajający :0
ne resztę odpowiem później musze wrócić do pracyShagga_80, Fedra, Libra, kiti, magdzia26, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Spero wrote:No my póki co z doktora naszego jesteśmy zadowoleni.
O in vitro mówił jako oo ostateczności,
ale zobaczymy co powie teraz.
Póki co tylko mój m. chodził na wizyty,
teraz idę z nim, bo trzeba jakieś decyzje
podjąć w końcu. Zobaczymy. Myślę, że na
konsultacje do innego lekarza też się wybierzemy,
ale póki co na provite nie narzekam.
a Plemniczko, twoja koleżanka,
w której klinice zaszła w ciążę?
ok, spadam do sklepu po mięsko na zupę :*
Kochana ja nie narzekałam przez te 3 lata bo wydawało mi sie ze wszystko jest tak jak powinno być no niestety nie było mam nadzieję ze trafiłaś na odpowiedzialnego lekarza
a jeszcze większą nadzieję mam ze więcej wizyt w Klinice miec nie będziecie bo wiesz MASZ TAAAKKKIII BRZYDKII WYYKKKRESS
Shagga_80, Libra, Effcia28, Pismak, Beata, magdzia26, Ilona, aisa, Spero, Dodi, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDziewczynki, życzę Wam wszystkim i każdej z osobna by wizyty w klinikach leczenia niepłodności były niepotrzebne...a w najgorszym razie na jednej wizycie się skończyło...i obyście szybko zaczęły narzekać na mdłości, nawet wymioty, nadprogramowe kilogramy a potem nieprzespane noce!
I tym akcentem żegnam się...niedługo wstanie Drugi i już nic nie zrobię.
Buziaki siusiaki :*a-koczek, Libra, AGA 30, Fedra, Pismak, Beata, kiti, Selena, magdzia26, Ilona, aisa, Blondi22, Blondi22, Spero, Dodi, Gunia, Kaja, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejeczka, wrociam z bloku operacyjnego przed chwila. Okazuje się ze wszystko git, jajowody drożne a zły wynik HSG musiał wynikać z reakcji organizmu na ból- miesniowka widocznie się zaciskała. Czylo nadal nie mam winnego.
Buziaki kochane, bez waszej modlitwy i wsparcia na pewno byłoby trudniej.Libra, AGA 30, a-koczek, Effcia28, Fedra, Shagga_80, Pismak, Beata, justa183, sylwia1985, kiti, Rucia, Selena, magdzia26, Strażaczka90, Ilona, jeju, aisa, Spero, plemniczka, Muska, Dodi, Kfjatus, Gunia, mauysia, Kaja, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Hejeczka, wrociam z bloku operacyjnego przed chwila. Okazuje się ze wszystko git, jajowody drożne a zły wynik HSG musiał wynikać z reakcji organizmu na ból- miesniowka widocznie się zaciskała. Czylo nadal nie mam winnego.
Buziaki kochane, bez waszej modlitwy i wsparcia na pewno byłoby trudniej.Fedra, Shagga_80, Beata, Selena, magdzia26, Ilona, aisa, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Hejeczka, wrociam z bloku operacyjnego przed chwila. Okazuje się ze wszystko git, jajowody drożne a zły wynik HSG musiał wynikać z reakcji organizmu na ból- miesniowka widocznie się zaciskała. Czylo nadal nie mam winnego.
Buziaki kochane, bez waszej modlitwy i wsparcia na pewno byłoby trudniej.
No Oleńko to SUPER wieści kochana :*)
Teraz odpoczywaj sobie
BuziakiFedra, Beata, Selena, magdzia26, Ilona, jeju, aisa, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny