plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka wieści super
teraz odpoczywaj
Fedruś jeśli nie uda Ci się załatwić tego dupka w aptece to ja Ci mogę odstąpić jedno opakowanie więcej też nie dam rady
Edit uciekam papatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:51
Fedra, Beata, Selena, Ilona, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Hejeczka, wrociam z bloku operacyjnego przed chwila. Okazuje się ze wszystko git, jajowody drożne a zły wynik HSG musiał wynikać z reakcji organizmu na ból- miesniowka widocznie się zaciskała. Czylo nadal nie mam winnego.
Buziaki kochane, bez waszej modlitwy i wsparcia na pewno byłoby trudniej.
Kochana czyli nic innego Wam nie pozostaje jak tylko serduszkować
Olu a przypomnij mi czy Twój już robił badanie nasienia???Selena, Libra, Spero, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:Olka wieści super
teraz odpoczywaj
Fedruś jeśli nie uda Ci się załatwić tego dupka w aptece to ja Ci mogę odstąpić jedno opakowanie więcej też nie dam rady
Edit uciekam papatki
Effciu Kochana jesteś ale wole zebyś Ty go przyjmowała zeby z dzidzią było wszystko ok jeśli się Beatce nie uda no cóż to pojadę do tego lekarza
ale bardzo Ci dziękujeBeata, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobra Kobiety
ja się zmywam
bo głód wzywa
Ola odpoczywaj
a reszcie co sie
nie wypchała
i wybiera się do Klinik
oby Wam to
potrzebne nie było
i dla Was
wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 13:09
Beata, kiti, magdzia26, Ilona, aisa, Libra, Spero, AGA 30, Kfjatus, Gunia, Effcia28, Sandraa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Oluś super
teraz odpoczywaj
Fedra, Beata, Selena, magdzia26, Ilona, aisa, Libra, Spero, Dodi, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Jestem
ale się zmeczyłam ufff
Ola jesteś niesamowita…błyskawiczna ;* super że wszystko git odpoczywaj teraz a potem do dzieła :*
Fedruś troszkę mnie pocieszylaś że dupek tez na endojakoś tego nie przemyslałam
Plemnisiu to jedyne co mogę Ci poradzić to no stress :* wszystko jest ok w granicach normy
Selena, Ilona, Fedra, Libra, Spero, plemniczka, Dodi, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedruś. Kaju , Koczku , Spero,Pismaczku, Effciu, Sylwuś bardzo Wam dziękuję za wsparcie bieżące :*
i wszystkim których nie wymieniłam a wiem że o mnie myslą :*
dziękuję że wierzycie i pomagacie mi to przetrwac, cokolwiek sie stanie ja jestem szczęśliwa i spokojna :*
do jutraPismak, kiti, Selena, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Libra, Spero, plemniczka, Dodi, AGA 30, Kfjatus, Gunia, Effcia28, Kaja, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dziewczyny mam pytanie
Bo zastanawiam się nad zrobieniem badań i znalazłam tutaj na forum listę tych które niby powinnam zrobić do 6 tyg. po poronieniu i są to:
ANA, TPO, TG 30, TOXO,CMV, Rub IgG IgM, Zespół antyfosfolip ,Antykoagul tocznia,D- Dimer,Antyg łożyska.
Dostałam dzisiaj cennik z lab i całkowity koszty tych badań to 455
Poprostu mnie na to nie staćCzy w ogóle powinnam robić te wszystkie badania ? Czy tylko niektóre z nich? Czy żadnych i ewentualnie tylko hormony ?
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Hej kochane, baaaardzo za Wami tęsknie ale ostatnio po prostu brak czasu- załatwialiśmy wizę dla męża więc masa papierologii, wyjazdy do Kairu etc...10.11 będzie odpowiedź czy konsul wizy udzielił.
Co do mnie to o, staram się czasem wejść na fb i poczytać aktualności ale często nie mam czasu. Samopoczucie ok, byliśmy na wizycie u gina- to był 31tc+6dni- ja bez zmian od 3 tyg wstecz- 63kg, dzidzia zaś przytyła 490gram i łącznie wyszło 1590. Wszystko wugląda ok
Lekarz zaproponował mi zastrzyki (2x po 8mg) na rozwinięcie płucek bodajże jakiś steryd demoxy- coś tam jako substancja czynna a nazwa leku fortacortin. Powiedział że tu się to przepisuje w razie czego gdyby miał się zdarzyć poród przedwczesny...zastrzyku nie wzięłam choć mam wykupiony- sama nie wiem, wydaje mi się że takie szprycowanie dzidzi na zaś nie jest zbyt dobrym pomysłem. Poradźcie coś? Bo z tego co czytałam to zastrzyk trzeba wziąć do 34tc a później nie ma sensu- co Wy na to?kiti, Pismak, Selena, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Blondi22, Libra, Spero, AGA 30, Kfjatus, Sandraa, mauysia, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ola superteraz odpoczywaj i nabieraj sił do starań
będzie dobrze
Ja niestety dalej w szpitalu..nie mam pojęcia kiedy stad wyjde..jak mnie wkurza ten cholerny ordynator...przyłazi z głupim uśmieszkiem...i codziennie ten sam tekst...Dalej będziemy obserwowaćco za doopek
raz mi wyszedl źle cukier po śniadaniu i będzie mnie tu trzymał w nieskończoność
Shagga super zdjęcia chłopaków
Sylwia trzymam kciuki za dobre wyniiki jutro:)
I za wszystkie wykresy trzymam kciuki
i pozdrawaim Was wszystkiei ide dalej sie smucić
nad moim marnym losem tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 14:21
Shagga_80, Fedra, Blondi22, Spero, Dodi, Kfjatus, Sandraa, Beata lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Hejeczka, wrociam z bloku operacyjnego przed chwila. Okazuje się ze wszystko git, jajowody drożne a zły wynik HSG musiał wynikać z reakcji organizmu na ból- miesniowka widocznie się zaciskała. Czylo nadal nie mam winnego.
Buziaki kochane, bez waszej modlitwy i wsparcia na pewno byłoby trudniej.magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Selenko poproś o psychologa na obchodzie, powiedz, że tęsknisz do domu i chcesz wyspać się we własnym łóżku a codziennie możesz dzwonić z raportem
Może podziała
Co za dooopek....masz rację...on do domu jedzie a dziewczyny biedne się w tych łóżach męcząDobrze, że masz internet chociaż.
Przytulam i lecę kończyć obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 14:55
aisa, Fedra, Libra, Spero, Selena, Kfjatus, Beata, Beata, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was Kochane, mam olbrzymią prośbę...mężulek odebrał wyniki progesteronu i wyszło 9,45ng/ml, kobitka w laboratorium powiedziała, że wynik wskazuje na wczesną ciążę! Co o tym myślicie? Może któraś z Was wie coś więcej na ten temat bo nie chce się najarać niepotrzebnie a chyba już zaczęłam. Dodam, że badanie było robione wczoraj w 25 dniu cyklu.
-
Olcia super że już jesteś po i że wszystko dobrze
Selenko mam nadzieję, że to długo już nie potrwa. Wiem, że Ci ciężko, ale wytrzymaj jeszcze troszkę.
Przyłączam się do postu Schaggi i mam nadzieję, że wizyty w klinikach, potrzebne nie będą i oby każda z was niedługo cieszyła się dwiema kreskami na teścieAga_Andzia, aisa, magdzia26, Fedra, Libra, Spero, Selena, Dodi, Effcia28, Sandraa, Beata lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
magdzia26 wrote:Strażaczko a kiedy ty masz te badania ??? wiedzą już od czego się tak źle czujesz???