plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:kochana mój ma nadcisnienie ,a wiesz dieta on po prostu nie je kolacji i słodycze odłożył na bok i 3 miesiące rowerek stacjonarny i co drugi dzień biega no i teraz już 14 kg mniej ....mój miał KTG Holtera i złe wyniki i skończyło się na lekach .....
A jakie ma cisnienie twój ? -
Helloooo
Wosebko super ze w koncu Cie wypuscili
Fedri a ja ciągle wierze.
Madziu dobre wiesci, teraz do dziela!
Ruciu współczuje bólu krocza, kurcze jeszcze chwila tylko.
Dodi do mnie masz najbliżej, mozesz u mnie tez posprzatac? , chociaz okna pomyc heh
Beciu obys jednak w poniedzialek i powiedziala sucho mi
kopciuszku ty tez sie trzymaj, juz niedlugo, coraz bliżej...
muzi nie jesteś wcale zołza i trzymam kciuki by kilogramki sie nawrócily.
Aga hahahaha mialam tez pytac o objawy zgagi pochwy,ale juz wyjasnilaś
Strażaczko az iezko uwierzyc by rodzona siostra byla taka okrutna dla Ciebie... ja moją kocham bardzo, siostra to prawdziwy skarb.
Olu no tak z jednej strony to dobrze ze nie znalezli przyczyny dlugiego starania, a z drugiej jakby cos wyszlo to by bylo wiadomo gdzie problem...
Shaggi domyslam sie jaki to problem z wymyslaniem jedzenia dla siebie jak sie karmija mam problem bez karmienia, a co to bedzie jak mój cyc bedzie dystrybutorem? fajnie ze i tak sobie radzicie.
Muska trzymam kciuki aby twój se przelamał i poszedl na badanie nasienia.
Blondi, Kaju oby wasi mezczyzni wytrwali w tych swoich dietach i postanowieniach.
Gunia wow! cóż za wiedza jedzeniowa
żbiczku no wiemy wiemy ze jestes dziwna
Pismaczku wypocznij.
Spero z niecierpliwością czekam do jutra.
Libra :* Mauysiu :* Sylwia :* Sandraa :* Kfiatuszku :* Aiso :*
Ilonko :* Effciu :* mala :* agafia :* koczku :*
A u mnie dobrze, mala sie wierci. Dzisiaj kuzynka mnie zobaczyla po jakims miesiacu i mówi ale ty okropnie wyglądasz... taka gruba... heh a jak mam wyglądac?Gunia, Libra, Shagga_80, Selena, Ilona, Spero, jeju, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Fedra, Pismak, Blondi22, a-koczek, Beata, AGA 30, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Mauys lubie jak piszesz o swoich chłopcach
A co się dzieje z Leosiem po zjedzeniu szaleju ? Proszę o szczegółyGunia, Shagga_80, Ilona, Spero, Kfjatus, Dodi, Rucia, magdzia26, Fedra, Pismak, Beata lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Helloooo
A u mnie dobrze, mala sie wierci. Dzisiaj kuzynka mnie zobaczyla po jakims miesiacu i mówi ale ty okropnie wyglądasz... taka gruba... heh a jak mam wyglądac?
Buehehe ale masz kuzynkę tylko przez łeb strzelićŚwintucha, no jak tak można do kobiety noszącej w sobie nowe życie?... Może bardzo młoda? To wiadomo, że nie czuje klimatu
Chociaż do tych lepszych kumpeli, co mnie znają, i mój humor, zdarza mi się powiedzieć "No i jak się Pasożytek rozwija?" Ale wiecie, że to taka pieszczotka?One wiedzą, że żarcik i zawsze coś o pasożytowaniu powiedzą, a to, że jedzenie nie pasuje, że za mało albo zapach nie pasi i "Mama wymiotuj" albo muzyka za głośna, czy za duszno w autobusie i Maluszek kopie... hihi
Libra, Ilona, Dodi, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Hej Baby
Witam wieczorkiem
Chłopcy śpią od dawna a ja mam chwilę dla siebie
Gunia,no no zaszalałaś z postem dla mnie...muszę przemyśleć temat
Ej, nie zaszalałam, to wszystko można znaleźć w necie - o jest wszechwiedzący, ja tylko kojarzę co jest lekkostrawne i co lubię i co lubią i mogły jeść moje siostrzeńce...
Znacie dzieci, które lubią buraki, marchewkę i rosół? Bo ja nie:Djeju, Dodi, magdzia26, Fedra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGunia wrote:Ej, nie zaszalałam, to wszystko można znaleźć w necie - o jest wszechwiedzący, ja tylko kojarzę co jest lekkostrawne i co lubię i co lubią i mogły jeść moje siostrzeńce...
Znacie dzieci, które lubią buraki, marchewkę i rosół? Bo ja nie:DGunia, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Fedra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Mówie Wam kochane
jak dobrze być w domku
jak mi tego brakowało...obym teraz do szpitala szła dopiero na poród..:)Ale mnie lekarz dziś uprzedził..że jakby jakieś bóle były..i mocniejsze plamienia..to od razu do szpitala...dlatego będe sie modlić zeby wszystko dobrze było
Dalej mam brać magnez i nospe
i jak najwięcej odpoczywać
Najgorsze jet to że ja przez tego głupiego polipa
prawie wogóle nie mam czopa śluzowego..
on zajmuje jego miejsce
dlatego mogę być bardziej podatna na infekcje i wogóle..raz miałam wymaz robiony i był ok
Teraz kazali powtórzyć w najbliższym czasie..No i będe mieć częściej wizyty u gina od teraz..co 2 tygodnie...No i od jutra dietka
dziś była z m pożegnalna pizza
od jutra zaczynam mierzyć ckier
kupiłam dziś paski do glukometru
od znajomej pielęgniarki dostałam książeczke do zapisywania wyników
i jakiś poradnik o diecie
Oby teraz ta końcówka mi spokojnie zleciała
Wybaczcie ze sie nie odniose do Waszych postów..ale m sie chce mną nacieszyći już mnie woła
wiec mykam
do jutra
pa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 21:24
Libra, Gunia, Shagga_80, Ilona, Spero, Kfjatus, Dodi, Rucia, magdzia26, Fedra, Pismak, Blondi22, a-koczek, Beata, AGA 30, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Ej, nie zaszalałam, to wszystko można znaleźć w necie - o jest wszechwiedzący, ja tylko kojarzę co jest lekkostrawne i co lubię i co lubią i mogły jeść moje siostrzeńce...
Znacie dzieci, które lubią buraki, marchewkę i rosół? Bo ja nie:D
Kochana, ja testowałam przy Kubie,co można a co nie jeść a teraz raczej bazuję na tamtej wiedzyI tak np żadnych smażonych rzeczy (bo po tym kupki nie mógł zrobić), mocno przyprawianych potraw też nie, ze śmietaną też nie (bo podobnie jak ze smażonymi wychodzi
)...ehhh długo by pisać...póki co brak mi pomysłów na wzbogacenie jadłospisu,ale może rzeczywiście przejrzę neta
Libra, Ilona, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny, to moja w sumie najlepsza kuzynka, zawsze byla szczera wobec mnie, wiec pewnie naprawde tak mysli jak mówi... czy jest zazdrosna? nie wiem, ona sama nie wie czy chce dziecko. Nie przejmuje sie tym, poprostu mamy inne priorytety, gusta...
O ja tez bym zjadla ziemniaczki i botwinke!!!!Libra, Ilona, Dodi, Fedra, Beata, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór dzieweczki
Guniu, dzięki za propozycje potraw, też chętnie skorzystam
Wosebko - nareszcie w domu! Ufff!
Olencjo - a jeszcze niedawno zazdrościłaś Heńkowi że potrafi dwie doby nic nie jeść
Masakroza że wszystko Cię tak boli. Wszystko oprócz... sypialni, ktora przecież była poniekąd przemeblowywana...
Liberko ja też lubię marchewę prosto z ziemiTo chyba harcerstwo ukształtowało we mnie niechęć do wygodnictwa, nawet w kwestiach żywieniowych
Shagga_80, Libra, Ilona, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Beata, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny