X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    kochana mój ma nadcisnienie ,a wiesz dieta on po prostu nie je kolacji i słodycze odłożył na bok i 3 miesiące rowerek stacjonarny i co drugi dzień biega no i teraz już 14 kg mniej ....mój miał KTG Holtera i złe wyniki i skończyło się na lekach .....
    u mojego sie okaze bo piewrszy raz idzie niby duzej nadwagi nie ma pare kilo ale zawsze cos . Ale ja tam wole zeby wlasnie sprawdził.
    A jakie ma cisnienie twój ?

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milej nocy ;)

a.png
    a.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloooo

Wosebko super ze w koncu Cie wypuscili :)
    Fedri a ja ciągle wierze.
    Madziu dobre wiesci, teraz do dziela!
    Ruciu współczuje bólu krocza, kurcze jeszcze chwila tylko.
    Dodi do mnie masz najbliżej, mozesz u mnie tez posprzatac? , chociaz okna pomyc heh :P
    Beciu obys jednak w poniedzialek i powiedziala sucho mi :)
    kopciuszku ty tez sie trzymaj, juz niedlugo, coraz bliżej...
    muzi nie jesteś wcale zołza i trzymam kciuki by kilogramki sie nawrócily.
    Aga hahahaha mialam tez pytac o objawy zgagi pochwy,ale juz wyjasnilaś :)
    Strażaczko az iezko uwierzyc by rodzona siostra byla taka okrutna dla Ciebie... ja moją kocham bardzo, siostra to prawdziwy skarb.
    Olu no tak z jednej strony to dobrze ze nie znalezli przyczyny dlugiego starania, a z drugiej jakby cos wyszlo to by bylo wiadomo gdzie problem...
    Shaggi domyslam sie jaki to problem z wymyslaniem jedzenia dla siebie jak sie karmi :/ ja mam problem bez karmienia, a co to bedzie jak mój cyc bedzie dystrybutorem? fajnie ze i tak sobie radzicie.
    Muska trzymam kciuki aby twój se przelamał i poszedl na badanie nasienia.
    Blondi, Kaju oby wasi mezczyzni wytrwali w tych swoich dietach i postanowieniach.
    Gunia wow! cóż za wiedza jedzeniowa :)
    żbiczku no wiemy wiemy ze jestes dziwna :P
    Pismaczku wypocznij.
    Spero z niecierpliwością czekam do jutra.

Libra :* Mauysiu :* Sylwia :* Sandraa :* Kfiatuszku :* Aiso :*
    Ilonko :* Effciu :* mala :* agafia :* koczku :*

A u mnie dobrze, mala sie wierci. Dzisiaj kuzynka mnie zobaczyla po jakims miesiacu i mówi ale ty okropnie wyglądasz... taka gruba... heh a jak mam wyglądac? :/

Gunia, Libra, Shagga_80, Selena, Ilona, Spero, jeju, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Fedra, Pismak, Blondi22, a-koczek, Beata, AGA 30, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Mauys lubie jak piszesz o swoich chłopcach :-)
    A co się dzieje z Leosiem po zjedzeniu szaleju ? Proszę o szczegóły ;-) :-P
    Nie jest w stanie usiedzieć w miejscu, energia go rozpiera. Nawet jak układa puzzle lub buduje z klocków, między jednym klockiem a drugim musi zrobić wyścig dookoła dywanu - najczęściej na kolanach - okraszony fikolkami i innego rodzaju ekwilibrystyką. To tylko jeden przykład :)

Gunia, Shagga_80, Ilona, Spero, Kfjatus, Dodi, Rucia, magdzia26, Fedra, Pismak, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Helloooo

A u mnie dobrze, mala sie wierci. Dzisiaj kuzynka mnie zobaczyla po jakims miesiacu i mówi ale ty okropnie wyglądasz... taka gruba... heh a jak mam wyglądac? :/

Buehehe ale masz kuzynkę tylko przez łeb strzelić ;) Świntucha, no jak tak można do kobiety noszącej w sobie nowe życie?... Może bardzo młoda? To wiadomo, że nie czuje klimatu ;)

Chociaż do tych lepszych kumpeli, co mnie znają, i mój humor, zdarza mi się powiedzieć "No i jak się Pasożytek rozwija?" Ale wiecie, że to taka pieszczotka?;) One wiedzą, że żarcik i zawsze coś o pasożytowaniu powiedzą, a to, że jedzenie nie pasuje, że za mało albo zapach nie pasi i "Mama wymiotuj" albo muzyka za głośna, czy za duszno w autobusie i Maluszek kopie... hihi

Libra, Ilona, Dodi, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu ona ma 34 lata, nie ma dzieci i męza.
    I byla jak najbardziej szczera, no nic takie zycie :)

Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby :) Witam wieczorkiem :)
    Chłopcy śpią od dawna a ja mam chwilę dla siebie :)

Gunia,no no zaszalałaś z postem dla mnie...muszę przemyśleć temat :)

Libra, Ilona, Spero, Kfjatus, Dodi, Rucia, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Guniu ona ma 34 lata, nie ma dzieci i męza.
    I byla jak najbardziej szczera, no nic takie zycie :)
    raczej zazdrosna;P

Gunia, Shagga_80, Dodi, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, olej takie Babsko!

Szczególnie,że wyglądasz super :*

Ilona, Dodi, magdzia26, Fedra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Baby :) Witam wieczorkiem :)
    Chłopcy śpią od dawna a ja mam chwilę dla siebie :)

Gunia,no no zaszalałaś z postem dla mnie...muszę przemyśleć temat :)

Ej, nie zaszalałam, to wszystko można znaleźć w necie - o jest wszechwiedzący, ja tylko kojarzę co jest lekkostrawne i co lubię i co lubią i mogły jeść moje siostrzeńce...

Znacie dzieci, które lubią buraki, marchewkę i rosół? Bo ja nie:D

jeju, Dodi, magdzia26, Fedra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Ej, nie zaszalałam, to wszystko można znaleźć w necie - o jest wszechwiedzący, ja tylko kojarzę co jest lekkostrawne i co lubię i co lubią i mogły jeść moje siostrzeńce...

ja znam, ja znam:D hehehe... m.in. ja byłam takim dzieckiem i potrafiłam jeść surową marchew prosto z pola po umyciu... ale za to mój m jest taki wybredny... pragnę, by nasze dziecię z apetytem wrodziło się do mnie:D o ile je w ogóle będziemy mieć

Gunia, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Fedra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówie Wam kochane :) jak dobrze być w domku :) jak mi tego brakowało...obym teraz do szpitala szła dopiero na poród..:)Ale mnie lekarz dziś uprzedził..że jakby jakieś bóle były..i mocniejsze plamienia..to od razu do szpitala...dlatego będe sie modlić zeby wszystko dobrze było :) Dalej mam brać magnez i nospe :) i jak najwięcej odpoczywać :) Najgorsze jet to że ja przez tego głupiego polipa :( prawie wogóle nie mam czopa śluzowego..:( on zajmuje jego miejsce :( dlatego mogę być bardziej podatna na infekcje i wogóle..raz miałam wymaz robiony i był ok :) Teraz kazali powtórzyć w najbliższym czasie..No i będe mieć częściej wizyty u gina od teraz..co 2 tygodnie...No i od jutra dietka :) dziś była z m pożegnalna pizza ;) od jutra zaczynam mierzyć ckier :) kupiłam dziś paski do glukometru :) od znajomej pielęgniarki dostałam książeczke do zapisywania wyników :) i jakiś poradnik o diecie :) Oby teraz ta końcówka mi spokojnie zleciała :)
    Wybaczcie ze sie nie odniose do Waszych postów..ale m sie chce mną nacieszyć ;) i już mnie woła ;) wiec mykam :) do jutra :) pa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 21:24

Libra, Gunia, Shagga_80, Ilona, Spero, Kfjatus, Dodi, Rucia, magdzia26, Fedra, Pismak, Blondi22, a-koczek, Beata, AGA 30, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia! przez Ciebie zjadlabym botwinkę lub czerwony barszcz z kupką ziemniaczków pokraszonych wiejskimi skwareczkami

Gunia, Ilona, Dodi, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:

Kochana, ja testowałam przy Kubie,co można a co nie jeść a teraz raczej bazuję na tamtej wiedzy :) I tak np żadnych smażonych rzeczy (bo po tym kupki nie mógł zrobić), mocno przyprawianych potraw też nie, ze śmietaną też nie (bo podobnie jak ze smażonymi wychodzi :/ )...ehhh długo by pisać...póki co brak mi pomysłów na wzbogacenie jadłospisu,ale może rzeczywiście przejrzę neta :)

Libra, Ilona, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, to moja w sumie najlepsza kuzynka, zawsze byla szczera wobec mnie, wiec pewnie naprawde tak mysli jak mówi... czy jest zazdrosna? nie wiem, ona sama nie wie czy chce dziecko. Nie przejmuje sie tym, poprostu mamy inne priorytety, gusta...

O ja tez bym zjadla ziemniaczki i botwinke!!!!

Libra, Ilona, Dodi, Fedra, Beata, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko no to nacieszcie sie sobą z mężem, tylko bez szaleństw ;)

Shagga_80, Ilona, Dodi, magdzia26, Fedra, Beata, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko, super,że jesteś w domku...uważaj Kochana na siebie i odpoczywaj ile wlezie :)

Ilona, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Beata, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór dzieweczki :)

Guniu, dzięki za propozycje potraw, też chętnie skorzystam :)

Wosebko - nareszcie w domu! Ufff!

Olencjo - a jeszcze niedawno zazdrościłaś Heńkowi że potrafi dwie doby nic nie jeść :P
    Masakroza że wszystko Cię tak boli. Wszystko oprócz... sypialni, ktora przecież była poniekąd przemeblowywana...

Liberko ja też lubię marchewę prosto z ziemi :) To chyba harcerstwo ukształtowało we mnie niechęć do wygodnictwa, nawet w kwestiach żywieniowych :)

Shagga_80, Libra, Ilona, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Beata, Selena lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziś chłopaki zasnęli szybko i ja normalnie nudzę się, szok :P
    Aż naskrobałam cosik (ku pamięci) na blogu...kiedyś dam moim chłopcom do poczytania :)

Ilona, Dodi, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, Twoje chłopaki też śpią :) ?

Kurcze będę bez awatarka, coś mi szwankuje w tej kwestii ovu :/

Kfjatus, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

‹‹ 4488 4489 4490 4491 4492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ