plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam:)
Olcia, jak fajnie, że już zaraz do domciu wychodzisz:) Szpitalny kleik - bleeee...
Ja też ostatnio się mobilizuję i idę zrobić AMH... może we wtorek jak mi się uda...
i chyba @ przyjdzie wcześniej... bo dzisiaj już brzuch makabrycznie napiernicza... a jak kichnęłam z rana, to myślałam, że macica wyleci mi przez pochwę
też czekam na wieści od Spero... ciekawe czy napisze z rana czy do wieczora potrzyma nas w niepewności...?magdzia26, Shagga_80, Fedra, Strażaczka90, Beata, Selena, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:Cześć dziewczyny.
Libra <przytulam> ale nic nie mogłam zrobić więcej niestety.
Jedyne co się może u nas zdarzyć to cud a w nie nie bardzo wierzę.
dlatego nie umiem napisać Ci nic mądrego na pocieszenie
jedynie w myślach mocno Cię przytulamSpero, Ilona, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wychodzą zaraz do pracy...
Spero nienawidzę takich testów! Duzo siły życzę :*
Selenko super, że już jesteś w domku.
Oleńko fajnie, że wychodzisz!
zmykam, dobrego dnia! :*Spero, Libra, Ilona, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Beata, Selena, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje.
Właśnie właśnie, czekam na temperatury w wykresach
Cześka - dobrze, że niedługo będziesz w domku, pewnie w drzwiach powita Cię lodówka pełna pyszności
Wosebko - bardzo się cieszę, że jesteś w domku. No to teraz dieta dieta i jeszcze raz dieta
Guniu - Leosiowi bez znaczenia czy siedzę, sprzątam czy śpię ( leżąc akurat najbardziej bije ). Muszę jakoś to przetrwać. Już niedługo
Miłego dzionka
Cieżarne widziały, ze zamiast kalendarza ciązy jest teraz BellyBestFriend ??
Ilona, magdzia26, plemniczka, Fedra, Strażaczka90, Blondi22, Beata, Effcia28, AGA 30, Selena, Kfjatus, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewczynki.Tym ktore sa zainteresowane zdaje relacje z wizyty.
Poszlam do szpitala po wyniki i troche sie zdenerwowalam bo ich nie bylo a mialam wlasnie z wynikami pojsc do gina- no coz poszlam bez.Zdziwil sie ze jeszcze ich nie ma ale mnie zbadal i zrobil USG i powiedzial ze bardzo ladnie to wyglada- a jesli beda juz wyniki to on do mnie zadzwoni i poinformuje o wyniku. Jesli wyjda dobre to zaczynamy staranka - YUPI-oby byly dobre. Gin przepisal mi juz clo tak na wszelki wypadek i od nowego cyklu mozemy dzialac.
Mojemu kazalam kupic Salfazin- troche witamin mu nie zaszkodzi
Owulacja byla tym razem z lewego jajnika( zawsze mialam z prawego) - widzial pekniety pecherzyk i stwierdzil ze wszystko wporzadku ( tylko szkoda ze nie zagospodarowany) ale zdrowie na pierwszym miejscu
buziole zozole i milego dniaRucia, Ilona, jeju, Spero, Libra, magdzia26, plemniczka, Shagga_80, Fedra, Pismak, Strażaczka90, a-koczek, Kaja, kiti, Beata, AGA 30, Selena, kopciuszek126, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzień dobry!
Olka fantastycznie, że
jest szansa na wyjście.
Spero, Libra, podejście
podejściem, my tu poza
Wami wierzymy w cuda,
więc jedna czy dwie
wierzące mniej, nie robi
różnicy
Wstałam z myślą, że za
godzinę i troszkę
muszę wziąć antybiotyk!!!!
Nieeeee.....
Spadek - 6,7 kg
Na dworzu przymrozek,
a nie miało być
przymrozków!
Prognozy jak zwykle
o kant d. rozbić!
Ruciaznów kolejny
dzień...Leoś, bo
ciotka przyjedzie
i Cię tam skrzyczy
przez ściany
Bądź grzeczny....
Rucia a może by mu
puścić trening
autogenny Szultza ???
Coś musi podziałać
na to jego wiercenie!
Selenka jak pierwsza
noc w domu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 08:08
Rucia, Ilona, Spero, Libra, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Beata, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylwia faktycznie
sobie jaja z pacjenta
robią!
Wkurzona jestem,
bo tak musisz się
denerwować!
No to oby wyniki
były dobre i lepsze
niż myślałaś :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 08:11
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Spero ;*
Ola fajnie że dzisiaj wychodzisz
Rutka widziałam i powiem, że się trochę zmartwilam bo potem nie mogłam na forum wejść,ale po czasie się jarnelam, że to całkiem nowa strona. Blondynka
Librus miłego dnia w pracy, reszcie pracujących oczywiście też
Sylwia fajnie, że gin dał zielone światło, oby wyniki były okWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 08:16
Spero, Rucia, Libra, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Beata, AGA 30, Sandraa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyMuzi kochanie ty moje. Wczoraj sobie z Nim porozmawiałam i doszliśmy do wniosku, ze ma jeszcze 2 tygodnie ma bicie mamusi ... na max 3, dam radę, a później ma być grzecznym chłopcem
Nie mam pojęcia co to jest trening autogenny Szultza, wolę mu puścić Bujaj się
Jestem dumna z twojej wagijeju, Fedra, Strażaczka90, Beata, Selena, Kfjatus, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia cieszę się że wszystko ładnie wygląda u Ciebie. Mam nadzieję, że teraz z górki pójdzie
Muzi! Jak ty lecisz z tą wagąGratuluję!
Oby tak dalej!
Czas się zbierać chyba...
Do później :*Libra, magdzia26, Fedra, jeju, Strażaczka90, Beata, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane :*
mam lekkiego doła
wstałam rano z ogromnym przekonaniem że to koniec cyklu i że przecież nie mogło się udać....i zdałam sobie sprawę jak wielki upadek zaliczębo chcąc nie chcac ale człowiek nadzieję zawsze ma, a teraz ze spokojem patrzę na mój ładny wykres jakbym była pewna że to jest to....
no i dziś zdałam sobie sprawę jakie to będzie dla mnie rozczarowanie że tak dałam sie nabrać...
smutno mi idę poprawić sobie humor i pozaglądać na wykresy a potem jak mi się troszkę poprawi (mam nadzieję- bo pokładam ogromne nadzieje w kilku wykresach) to wpadam czytać co tam naskrobałyście :*
MIłego dnia Wam wszystkim lepszego niż ja dzis mam
jeszcze ovu mi muli od pół godziny próbuję dodać post!!!!Strażaczka90, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny