plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKicha na całego!!! chyba spełni się moje przeczucie o kolejnej ciszy wśród pojawiania się nowych fasolek:(
?????????????????? nie podoba mi się TO!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 09:06
Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Guniu ale Ty jesteś mega mózg normalnie...
Plemniczko nie powinnam, ale powiem Ty śfintuchu jeden, myślałam, że mnie chcesz na harbatę zaprosić a Ty od razu do sprzątania zaganiaszmogę wpaść no problem
mauysiu linki skasowane
to tyle ode mnie
dobranoc :*
a moze byc herbatka po umyciu okien?
ale tak serio serio to serdecznie Cie Dodi zapraszam nawet na kawkeFedra, Ilona, magdzia26, Beata, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Aaaaa rezerwa jajnikowa. Nie, standardowo słyszałam zawsze ze to jeszcze nie ten etap.
no to powiem tak nie jest
za wcześnie na to badanie
ponieważ jeśli masz niska
rezerwę jajnikowa to moze
być odpowiedz dlaczego nie
zachodzicie w ciaze...
tak więc polecam zrobićLibra, jeju, Ilona, magdzia26, Beata, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
I ja myślałam Olka,
że już tych szarych
kleików nie dają
Wzięłam sobie tableteczkę
i muszę się powstrzymać
od jedzenia przynajmniej
pół godziny
Głodówki mam przymusowe
Coś chyba z Olką
sympatyzuję ale na pewno
nie aż tak....
dzielna dziewczyna
z tej naszej czekajki,
no nie?
Beatka z czego wynika Twoje rozczarowanie, wyjaśnij pierwszy postLibra, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki...witam i zmykam ...Młody śpi ale obiad się sam nie ugotuje a ok 12 przyjedzie mama i wtedy lecę z wynikami Igora do pediatry i na małe zakupy na jutro.
Sylwia MUSZĄ wyniki Twoje być dobre ,nie widzę tego inaczej
Spero i Beti ...ehhh brak mi słów którymi można pocieszać
Oluś..skąd ja to znam...pakowanie od rana w dzień wyjścia...jakby to miało coś przyśpieszyćA co do awatarka to chciałam zmienić ale wciąż błąd mi się pojawiał więc skasowałam i teraz żadnego dodać nie mogę ...a właśnie jak napisać do Ovu?
Miłego dnia życzę i zmykam do garówWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 09:46
Libra, Fedra, jeju, Ilona, magdzia26, Beata, AGA 30, Spero, Kfjatus, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Muzi kochanie ty moje. Wczoraj sobie z Nim porozmawiałam i doszliśmy do wniosku, ze ma jeszcze 2 tygodnie ma bicie mamusi ... na max 3, dam radę, a później ma być grzecznym chłopcem
Nie mam pojęcia co to jest trening autogenny Szultza, wolę mu puścić Bujaj się
Jestem dumna z twojej wagi
To taki relaksator...nie możńa się ruszać, leci muzyczka w tle...i ciało ma byc prawie bezwładne, na ile to możliwe...może by to do niego trafiło?
Buziaki, to była pierwsza poważna rozmowa z synkiem
magdzia26, Beata, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:A co do awatarka to chciałam zmienić ale wciąż błąd mi się pojawiał więc skasowałam i teraz żadnego dodać nie mogę ...a właśnie jak napisać do Ovu?
Miłego dnia życzę i zmykam do garówShagga_80, Beata, Fedra, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
dzień Dobry Kochane
proszę mi się tu nie dołować
bo nie zezwalam (grozi palcem)
Spero już Ci napisałam
pod wykresem...
Libruś Ty wiesz :*
Dziewczynki na prawdę nie ma co
podchodzić do starań z brakiem
wiary bo jeśli przestaniecie wierzyć
to się poddacie a ja tak nie chce...
napisze więcej później teraz
spadam do zębologaLibra, jeju, Ilona, magdzia26, Shagga_80, kiti, Beata, Strażaczka90, Spero, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Juz doczytałam Beciu
co i jak....stawiam
Cię do pionu!
Od razu byś chciała
tak hop siup, zajść
w pierwszym cyklu z
clo! No no no....w
drugim, trzecim to
ja rozumiem
Tak szczerze to
wolałabym żebyś
teraz zaszła i
skończyły się
te doły....tylko
mi tu później
nie marudź, że
masz zgagę,
kopie Cię
obywatel,
obywatelka
po żebrach albo
masz zaparcia
czy nudności
hi hi
Zachodź sobie
zachodź spokojnie,
my mamy całkiem
inne plany, na znak
protestu nie
zachodzimy wszystkie
razem tylko po kolei
...żeby się dawka
szczęścia na raty
rozłożyła przy
rozpakowywaniu
Dużo słonka...
no i w końcu powiem,
napisze właściwie
tylko tyle" NIE MASZ
POWODÓW TAK WCZEŚNIE
DOŁOWAĆ SIĘ NA WYROST
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Koniec cyklu to
wyczekiwanie a
dołowanie jest
gdy @ przyjdzie...
proszę trzymać się
schematu
Niech ten miesiąc będzie Twój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 10:07
Libra, Ilona, magdzia26, Rucia, Strażaczka90, Pismak, kiti, Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Edit: Dzień dobry Kochane (ach chyba i ja załapałam to przyzwyczajenie do wpadania bez przywitania
)
Madzia trzymam kciuki za pęknięcie pęcherzyka i owocne starania
Sylwia dobrze że lekarz powiedział że jest wszystko w porządkuczekamy na wyniki zatem
Pochwal się nową fryzurką
Mała a w Anglii to się nie pije herbaty o 17?
Dodi możesz do mnie też wpaść ze ściereczką ? albo bezNormalnie nie mam kiedy posprzątać tego chaosu co w domu po nauce mojej został
Oluś cieszę się że dochodzisz do siebieCo do kleiku to ja dostałam zupę mleczną
O i widzę że od rana jesteś zwarta i gotowa do domu
ja też tak miałam
Zapytaj tylko o szwy czy się rozpuszczą czy nie najlepiej ze 3 razy 3 różnych pielęgniarek i jednego lekarza
Lubruś praca pracą ale w domku zawsze jest tyle innych rzeczy do zrobienia
Spanie choćby nawetalbo czytanie interesujących książek
Selenko Kochana tak się cieszę że jesteś już w domkutylko proszę oszczędzaj się żadnej pracy (prasowania, prania, sprzątania itp.)
Ruciu współczuję no ale to już tylko chwilka i Leoś będzie w Twych ramionachI gratulację z okazji 9 miesiąca
Beatko ja tam dalej trzymam kciukinie poddawaj się jeszcze
Agafia nie przejmuj się teraz domem tylko dbaj o maleństwo te 2 miesiące szybko zlecą i raz dwa się z M wprowadzicie
Kaoram super że nas odwiedziłaśpoproszę o ciepły widoczek następnym razem
Kopciuszku siedź grzecznie w domku i się nie martw masz do tego prawo
Aga tekst o zgadzeJak Wafel po wizycie u lekarza ?Napisz jak po wizycie u kardiologa
Shaguś i Mauyś super że znajdujecie dla nas chwilkę i piszcie co tam u Was
Muska i Koczku mam nadzieję że Wasi M w końcu pójdą po rozum do głowy i się przebadają
Muska jak wyniki ?
Gunia dziękujęi podziwiam za wiedzę jedzeniową
Żbiczku nie mniej dziwna niż jai silna babka jesteś 30 kg karmy targać
Plemniczko nie przejmuj się tak tą wagąPo porodzie raz dwa zrzucisz
Lekarz pewnie tak tylko straszy żebyś nie myślała że możesz przytyć ile chcesz np. 50 kg
Spero Kochana tulę mocnoja wierzę w Wasz cud
I w Wasz Libruś też
Muzi chyba ta dieta to było to tak rewelacyjnie Ci waga spadaGratuluję
Mi jak czytam z kom to normalnie posty się pojawiają nic mi nie ucina
No i ominęła mnie ovu kawa/herbata
Byłam wczoraj w Częstochowie w podróży służbowej i skorzystałam z okazji i odwiedziłam Mateczkę i powierzyłam jej wszystkie troski i kłopoty i nadzieje i za Was Kochane też się modliłam za szczęśliwe porody, zdrowie ovudzieciaczków i za wypchanie tych które się starająTakże ja za siebie i za Was będę wierzyć dalej
Poza tym wczoraj dostałam @ dokładnie 42 dni po zabiegu także te odwiedziny bardzo mi były potrzebne
Przepraszam jeżeli kogoś pominęłam wszystkie was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 09:57
Libra, Ilona, magdzia26, Strażaczka90, Rucia, Shagga_80, jeju, kiti, Beata, Fedra, a-koczek, AGA 30, Selena, Spero, Kfjatus, kopciuszek126, Dodi, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Mała miłego dnia kochana
.... Pismaczek witaj
Kurcze nic nie pomaga
ten lek....cholera
Co jest?!
Idę pomarudzić
naczyniom w
zlewozmywaku
...papapa miłego
dnia wszystkim!!!!
Pismak jesteś
kochana...
No i wspaniale,
że przed Tobą
nowy cykl....
Zuch dziewczynka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 10:08
Libra, Pismak, Strażaczka90, magdzia26, Ilona, Beata, Fedra, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
Pismaczku ja tam pije herbatke kiedy mam na nia ochote. Zekomo tak sie mowi ze o 17 tu pija ale czy prawda... hmmm to nie wiem jedynie co to oni pija herbate z mlekiem fujjjj.
Pismak, Libra, Strażaczka90, magdzia26, Ilona, Beata, Fedra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Skarby witajcie:)
Jak na razie nie mam czasu na nadrabianie:( ehh ale później chociaż troszkę się postaram nadrobić:* Robie słoiki z Moja Kochaną Teściową:)Dziś odebrałam nowy dowodzik:) z nowym nazwiskiem <szczęśliwa> Także już po starym nazwiskiem nie pozwolę się nazywać hłe hłe hłe:)( Ale jestem nie dobra!!)
A dzisiaj do apteki poszłam kupić termometr owulacyjny....Się wkurzyłam na maxa bo mi wcisnęła zwykły termo;/ a ja zobaczyłam to dopiero w hacjendzie jak wróciłam ;/ Boższeee;/ A mój M jak to On żartowniś powiedział"tak to jest jak się wysyła żonę samą" ;/ Stwierdziłam,że się nie będę wkurzała zamówię na necie;/
Miłego dzionka:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 11:02
Libra, Shagga_80, magdzia26, Ilona, Beata, Fedra, AGA 30, Spero, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:Ej, nie zaszalałam, to wszystko można znaleźć w necie - o jest wszechwiedzący, ja tylko kojarzę co jest lekkostrawne i co lubię i co lubią i mogły jeść moje siostrzeńce...
Znacie dzieci, które lubią buraki, marchewkę i rosół? Bo ja nie:DStrażaczka90, Libra, Ilona, Beata, Gunia lubią tę wiadomość