plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySiedzę właśnie i czekam w poczekalni do Pediatry...chwała Bogu że za dużo dzieci nie ma...
Mam takie pytanko co to za nowa moda na wierszowane posty? Człowiek trochę zaniedbał forum i już połapać się nie może w nowych porządkach
Libra, Strażaczka90, Ilona, Beata, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Siedzę właśnie i czekam w poczekalni do Pediatry...chwała Bogu że za dużo dzieci nie ma...
Mam takie pytanko co to za nowa moda na wierszowane posty? Człowiek trochę zaniedbał forum i już połapać się nie może w nowych porządkach
Ilona, Fedra, magdzia26, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Jejku dziewczynki jak mu sie dzis nic nie chce. A fo tego zle sie czuje. Normalnie szok.
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki dzwonil lekarz i mozna wybrac wyniki:) wynik dobry-uff ulzylo
Libra, plemniczka, kiti, aisa, Ilona, Beata, Fedra, Pismak, magdzia26, Rucia, Spero, Kfjatus, kopciuszek126, Blondi22, Muska, Effcia28, Dodi, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dzióbki pierwsza dawka antybiotyku bez zgagi i bólu...wow!
Bioprazol działa i jedzenie chrupek kukurydzianych też
Jutro święto a ja w tyle, nic nie umiem zrobić, zero organizacji...no szok, jak nie ja
Libra, Ilona, Beata, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Dziewuszki dzwonil lekarz i mozna wybrac wyniki:) wynik dobry-uff ulzylo
sylwia1985, Ilona, kiti, Beata, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
witam dziewczęta
Sylwia cieszę się że z wynikami wszystko ok. Teraz musi być dobrze, w końcu bedzie kolejna fasolka
Ola wytrwałaś dzielnie o kleikupodziwiam!
Spero :*
Beatka nie ma co się dołować na zapas , ps tak jak mówiłam bedzie dobrze :*
Jeju kuruj się kochana, podziwiam za siłe woli i zrzucone kilogramy
Coś ostatnio się czuje przyćmiona, głowa boli i nic mi się nie chce a tu pasowało by chaupe ogarnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 12:04
Libra, Strażaczka90, Beata, magdzia26, Spero, Selena, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muszę wam powiedzieć że wczoraj oglądałam w telewizji program o in vitro w polsce, pokazywali pary i ich starania i to było strasznie przykre przez co musieli przejść
-
nick nieaktualnykiti wrote:Muszę wam powiedzieć że wczoraj oglądałam w telewizji program o in vitro w polsce, pokazywali pary i ich starania i to było strasznie przykre przez co musieli przejść
-
Kiti ja też ten program ogladałam i strasznie sie cieszyłam jak tej parze sie udało mieli tylko jeden zarodek i jeden się przyjał super po prostu...
Sylwia bardzo sie ciesze z wyniku...
Ja wróciłam od dentysty oczywiście nie wiem co mi się porypało bo wizytę miałam na 11.30 a poszłam na 10.30 i uwaga byłam świecie przekonana ze jest 11.30...
niestety nie byłam taka dzielna jak ostatnio bo odleciałam po znieczuleniutzn napisze tak pokrótce ze najpierw poczułam ucis w szyi ale pani powiedziała ze jest wszytsko ok potem widziałam juz tylko sufit, podobno oddech mi przyspieszył, łzy leciały po policzkach, nie kontaktowałam, w moment zrobiły mi się zimne dłonie i puls mi mega zwolnił...
ale jest juz wszystko ok jestem w domu uboższa o kolejne dwa zębyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 12:22
Beata, kiti, Strażaczka90, Spero, Effcia28, Ilona, Dodi, sylwia1985 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Oki Mysie Pysie:* Mam chwile przerwy i mogę nadrobić
Ola- witaj.Wypisana już? odpoczywasz w domku?
Libra -siemka.trzymaj się tam:* <przytulasek>
Spero- tez widziałam ;( :*w nst cyklu może się uda :*główka do góry..Ściskam Cię !!!i trzymam kciukasy.
Wosebko- cieszę się ogromnie,że jesteś już w domciu swoim.Pewnie zatęskniłaś za łóżeczkiem swoim:) bo te szpitalne to nie wygodne sama wiem coś o tym..I te posiłki blehhh;/ na sama myśl mnie krzywi.Wyspana?
Shagga- hej:)
Kfjatus- hejcia.Miłej pracy Mycho...
Rucia- jak się dzis czujesz? miłego dzioneczka
Sylwia-dzień dobry.Super,że wyniki są dobre:)
Jeju- gratki z powodu spadku kg:)U mnie świeci słoneczko i 10 stopni na plusiku jest:)
Ilona,Rucia- witaj.
Beata- witaj Słoneczko.Ty mi sie tam nie dołuj!!!głowa do góry:* będzie dobrze.To chyba coś ze stroną bo mi też w ciul muli od rana;/. Odganiam Twoją @ <spadaj i nie przychodź>
Mała,Plemniczka
,
Aisa
Fedra - witajcie Kochane:) Fedruś miłej wizyty u zębologa...
Pismaczku,kiti - witajcie
Miłego długiego weekendu Wam Laski życzęhmm po południu jadymy z M odebrać Nasz film z wesela od kamerzysty:) parę wpadek widać na filmie:)Oczywiście ze swojego wesela nic nie pamiętam:) taki miałam stres:) a jak obejrzałam próbny film to się za głowę złapałam...wstyd rodzinie pokazać
ogólnie film z jajcem jest:) oboje z M płakaliśmy ze śmiechu:) Najgorsze to że nie wiedzieliśmy kiedy mamy wstać z krzeseł w Kościele ale wtopa;/ Świadkowie Nasi to samo:) trzeba zacząć do Kościoła chodzić a nie tylko jak jest Święto jakieś
Libra, Fedra, kiti, magdzia26, Pismak, Selena, Beata, Kfjatus, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość