X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia zycze ;)

Libra, Ilona, Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Miłego dnia zycze ;)
    wzajemnie:)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus .... :*

Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę właśnie i czekam w poczekalni do Pediatry...chwała Bogu że za dużo dzieci nie ma...

Mam takie pytanko co to za nowa moda na wierszowane posty :-)? Człowiek trochę zaniedbał forum i już połapać się nie może w nowych porządkach :-)

Libra, Strażaczka90, Ilona, Beata, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Siedzę właśnie i czekam w poczekalni do Pediatry...chwała Bogu że za dużo dzieci nie ma...

Mam takie pytanko co to za nowa moda na wierszowane posty :-)? Człowiek trochę zaniedbał forum i już połapać się nie może w nowych porządkach :-)
    Ola chciała nas podczytywać w szpitalu z telefonika i jej się beznadziejnie wyświetlało... więc by jej ulżyć w mordęgach dziewczęta zaczęły pisać w węższej kolumnie

Ilona, Fedra, magdzia26, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dziewczynki jak mu sie dzis nic nie chce. A fo tego zle sie czuje. Normalnie szok.

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Jejku dziewczynki jak mu sie dzis nic nie chce. A fo tego zle sie czuje. Normalnie szok.

Witaj w klubie;/mam to samo od paru dni:( w dodatku niską tempke mam dziś 36,1;/

• jeju Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ja też :-*, ja też:-*, buzi buzi :-D

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    i ja się dołączam!!! dopiero jem śniadanie, bo rano brzuch mnie tak bolał, że nic nie mogłam w siebie wmusić... a że ja do łykania przeciwbólowych to jestem ostatnia, także zawsze wytrzymuję ile się da... na szczęście obyło się bez procha, bo ból stał się w miarę znośny

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki dzwonil lekarz i mozna wybrac wyniki:) wynik dobry-uff ulzylo

Libra, plemniczka, kiti, aisa, Ilona, Beata, Fedra, Pismak, magdzia26, Rucia, Spero, Kfjatus, kopciuszek126, Blondi22, Muska, Effcia28, Dodi, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To lacze sie z wami w tym zlym samopoczuciu. :*

jeju, Beata, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ti super Sylwiu to teraz trzymam mocno kciuki zeby sie w najblirzszym czasie udalo :-)

Libra, sylwia1985, Ilona, Beata, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzióbki pierwsza dawka antybiotyku bez zgagi i bólu...wow!
    Bioprazol działa i jedzenie chrupek kukurydzianych też :-)

Jutro święto a ja w tyle, nic nie umiem zrobić, zero organizacji...no szok, jak nie ja :-(

Libra, Ilona, Beata, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Dziewuszki dzwonil lekarz i mozna wybrac wyniki:) wynik dobry-uff ulzylo
    no!!! chociaż jedna dobra wiadomość w dniu dzisiejszym! teraz ino efektywnie się starać

sylwia1985, Ilona, kiti, Beata, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczęta :)

Sylwia cieszę się że z wynikami wszystko ok. Teraz musi być dobrze, w końcu bedzie kolejna fasolka :)

Ola wytrwałaś dzielnie o kleiku ;-) podziwiam!

Spero :*

Beatka nie ma co się dołować na zapas , ps tak jak mówiłam bedzie dobrze :*

Jeju kuruj się kochana, podziwiam za siłe woli i zrzucone kilogramy :)

Coś ostatnio się czuje przyćmiona, głowa boli i nic mi się nie chce a tu pasowało by chaupe ogarnąć :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 12:04

Libra, Strażaczka90, Beata, magdzia26, Spero, Selena, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • kiti Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę wam powiedzieć że wczoraj oglądałam w telewizji program o in vitro w polsce, pokazywali pary i ich starania i to było strasznie przykre przez co musieli przejść :(

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    Muszę wam powiedzieć że wczoraj oglądałam w telewizji program o in vitro w polsce, pokazywali pary i ich starania i to było strasznie przykre przez co musieli przejść :(
    dobrze, że nie oglądałam... więc mogę jeszcze pożyć w błogiej nieświadomości

• Fedra Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti ja też ten program ogladałam i strasznie sie cieszyłam jak tej parze sie udało mieli tylko jeden zarodek i jeden się przyjał super po prostu...

Sylwia bardzo sie ciesze z wyniku...

Ja wróciłam od dentysty oczywiście nie wiem co mi się porypało bo wizytę miałam na 11.30 a poszłam na 10.30 i uwaga byłam świecie przekonana ze jest 11.30...
    niestety nie byłam taka dzielna jak ostatnio bo odleciałam po znieczuleniu :( tzn napisze tak pokrótce ze najpierw poczułam ucis w szyi ale pani powiedziała ze jest wszytsko ok potem widziałam juz tylko sufit, podobno oddech mi przyspieszył, łzy leciały po policzkach, nie kontaktowałam, w moment zrobiły mi się zimne dłonie i puls mi mega zwolnił...
    ale jest juz wszystko ok jestem w domu uboższa o kolejne dwa zęby :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 12:22

Beata, kiti, Strażaczka90, Spero, Effcia28, Ilona, Dodi, sylwia1985 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja tylko sie pzrywitam i spadam moze w weekend uda mi sie wejsc na dłuzej buziaki kochane i miłego długiego weekendu

Libra, Strażaczka90, Fedra, magdzia26, Beata, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 31 października 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki Mysie Pysie:* Mam chwile przerwy i mogę nadrobić:)

Ola- witaj.Wypisana już? odpoczywasz w domku?

Libra -siemka.trzymaj się tam:* <przytulasek>

Spero- tez widziałam ;( :*w nst cyklu może się uda :*główka do góry..Ściskam Cię !!!i trzymam kciukasy.

Wosebko- cieszę się ogromnie,że jesteś już w domciu swoim.Pewnie zatęskniłaś za łóżeczkiem swoim:) bo te szpitalne to nie wygodne sama wiem coś o tym..I te posiłki blehhh;/ na sama myśl mnie krzywi.Wyspana?

Shagga- hej:)

Kfjatus- hejcia.Miłej pracy Mycho...

Rucia- jak się dzis czujesz? miłego dzioneczka

Sylwia-dzień dobry.Super,że wyniki są dobre:)

Jeju- gratki z powodu spadku kg:)U mnie świeci słoneczko i 10 stopni na plusiku jest:)

Ilona,Rucia- witaj.

Beata- witaj Słoneczko.Ty mi sie tam nie dołuj!!!głowa do góry:* będzie dobrze.To chyba coś ze stroną bo mi też w ciul muli od rana;/. Odganiam Twoją @ <spadaj i nie przychodź>

Mała <3 ,Plemniczka <3 , <3 Aisa <3 Fedra - witajcie Kochane:) Fedruś miłej wizyty u zębologa...

Pismaczku,kiti - witajcie

Miłego długiego weekendu Wam Laski życzę:) hmm po południu jadymy z M odebrać Nasz film z wesela od kamerzysty:) parę wpadek widać na filmie:)Oczywiście ze swojego wesela nic nie pamiętam:) taki miałam stres:) a jak obejrzałam próbny film to się za głowę złapałam...wstyd rodzinie pokazać:) ogólnie film z jajcem jest:) oboje z M płakaliśmy ze śmiechu:) Najgorsze to że nie wiedzieliśmy kiedy mamy wstać z krzeseł w Kościele ale wtopa;/ Świadkowie Nasi to samo:) trzeba zacząć do Kościoła chodzić a nie tylko jak jest Święto jakieś:)

Libra, Fedra, kiti, magdzia26, Pismak, Selena, Beata, Kfjatus, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 4492 4493 4494 4495 4496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ