plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Ale blogie lenistwo i objadlam się kapusty kiszonej mamusi ehhh tak to można pożyć kobiety trzymta się wesołego halloween !!!!![/QUOTE
Podrzuc trochę kapuchy:) Hmm zjadalbym:) My właśnie oglądamy całą rodzina film z wesela:) film wszystkim sie podoba..trochę siary jest ale to sie wytnie:) i wcinamy bidzysz:) ale za mną coś bardzo kwasnego chodzi od paru dni:)
Spokojnych wyjazdów życzęuważajcie tam Laskunki na siebie:)
Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Teraz tak na odchodne koleżanka mi powiedziała że moja ciąża mi na cycki przeszła hihi bo bufory takie mam że Pamela Anderson to się umywa bo ja mam prawdziwe hehe ale se beke skrecilam że będę musiała zamista laktatora to dojarke kupić hehe od gospodarza tak się usmialam jak nigdy hihi
kiti, Ilona, magdzia26, Muska, Spero, Strażaczka90, Fedra, Dodi, mauysia, Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wieczorowa pora tak mnie zarzucił dzisiaj w pracy ze nie miałam jak napisać nawet ale czytałam i wszystko wiem co się dzieje
I jeszcze do tego te wredne @
Wene mi odebralo...
Życzę udanego weekendu kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 22:24
Strażaczka90, Fedra, Dodi, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość
-
I jeszcze taki artykuł znalazłam:
http://www.solarium.pl/index.php/aktualnosci/0/kateg/258/wplyw-witaminy-d-na-plodnosc-mezczyzn-i-kobiet
Zmykam już spać, bo padnięta jestem po tym tygodniu pracy. Na szczęście jutro mam wolne, a inni kiblują w kołchozie
Miłej nocy i do usłyszenia pewnie jutro późno, albo jak odsapniemy w sobotę.
DobranocFedra, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
Rucia nasza KOCHANA przeżywa ciężkie chwile...najbliższy jej cioteczny brat (kuzyn) miał wypadek przy prezentacji kominka....powstał jakiś wybuch i jest poparzony w 50%, mam poparzony ukł. oddechowy....Rucia czeka na wieści ale stan jej ukochanego ciotecznego brata jest krytyczny
Jak będzie miała siłę, by coś napisać, to tu wejdzie do nas...póki co może zaśnie, bo jutro ciężki dzień.
Myślę, że modlitwa za nią, za tego chłopaka i za jego najbliższą rodzinę to chyba najlepsze co możemy zrobić.
Rucia przytulam mocno...
Strażaczka90, a-koczek, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nie wytrzymam dziewczyny !!!
Czy 5-6lat temu było HSG -No badanie drożności jajowodów???????????
Zastanawiam się dlaczego właśnie mi lekarz nie przepisał tago tylko laparoskopię???????????????????
No właśnie zdurniałam naprawdę !!!!!!!Tym bardziej że tą laparo tak zle zniosłam !!!!!!!
A wynik to : NIEOKREŚLONA NIEPŁODNOŚĆ !!!!!! -
Dzień dobry.Uciekam bo na cmentarz nawyku.
Riciu mocno Cię tyle trzymajcie sie:( będzie dobrze
Myślałam że sobie pospie a tu chujenka:/ mój M o 7.00 mi pobude zrobił.Bo spać nie może.A ja nie wysłana.Plecy mnie bola.Podbrzusze rznie.Jak tu wytrzymać.Ale chociaz mój M sniadanko z herbatka do łóżka podal.
Miłej soboty Laskunki Wam życzę.Na forum jak będę miała chwilę czasu to zajde trzymciajcie sie.Fedra, Dodi, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Rucia nasza KOCHANA przeżywa ciężkie chwile...najbliższy jej cioteczny brat (kuzyn) miał wypadek przy prezentacji kominka....powstał jakiś wybuch i jest poparzony w 50%, mam poparzony ukł. oddechowy....Rucia czeka na wieści ale stan jej ukochanego ciotecznego brata jest krytyczny
Jak będzie miała siłę, by coś napisać, to tu wejdzie do nas...póki co może zaśnie, bo jutro ciężki dzień.
Myślę, że modlitwa za nią, za tego chłopaka i za jego najbliższą rodzinę to chyba najlepsze co możemy zrobić.
Rucia przytulam mocno...
ehhh same złe nowiny
Rucia przytulam i otaczam modlitwą Ciebie i Twojego ciotecznego brataStrażaczka90, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja się witam i znikam od razu co prawda na groby nie jedziemy ale moja szczenka protestuje i domaga się chłodnych okładów...
tak więc Kochane trzymajcie się ciepło a te co wyjeżdzaja to szerokości i szczęśliwego powrotu...
a tym co maja terminy 2 na jutro oby te wredne @ nie przyszłyStrażaczka90, Dodi, Libra, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi