X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczka moje ja uciekam do jutra buziaki

magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    On przynajmniej był realny, a nie wyimaginowany jak seksi doktorek ze szpitala.

Jak śmiesz!

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jak śmiesz!
    Sama to sugerowałaś, nie przymierzając...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie Fedra, on nie jest z Małopolski.

Ej skupmy się na dentyście z Tybetu, ok? :D

czyli dentysta z Tybetu też nie przyjmuje w Małopolsce ehh

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chętnie śnieg przyjmę uwielbiam zabawy na śniegu i tarzanie się mojego psa w zaspach przecudny widok a do tego robienie bałwana w lesie którego atakują wszystkie psy na spacerze he hehe

Wosebko kurcze a co z tym sąsiadem bo wiesz ja mam doświadczenie z trudnymi sasiadami to jak chcesz to mogę i z nim pożadek zrobić ;)
    a jak myślisz że Kacperek się mniej rusza to moze zrób sobie taki eksperyment poleża troche więcej i policz jego ruchy tak jak robiłaś w szpitalu a po zaty z tego co słyszałam to dzieci jak rosna to maja coraz mniej miejsca i niechcą sie atk ruszać ale z autopsji tego nie wiem...

magdzia26, plemniczka, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no Fedra, dentysta z Tybetu nie jest z Małopolski...

Malysz, Ty mnie tu nie rozliczaj ze słow które mówiłam po narkozie.

Fedra, magdzia26, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hahaha no Fedra, dentysta z Tybetu nie jest z Małopolski...

Malysz, Ty mnie tu nie rozliczaj ze słow które mówiłam po narkozie.

a już liczyłam na to że podda mnie jakiemuś egzotycznemu znieczuleniu przy naprawie kolejnego zęba ale nic chyba dalej musze poddawać się mocy Polskim dentystą ehh

dzisiaj przedemną dwie godziny treningu i wiecie co na sama myśl głowa mnie rozbolała ale czego sie nie robi by być piękna :D

Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    A ja chętnie śnieg przyjmę uwielbiam zabawy na śniegu i tarzanie się mojego psa w zaspach przecudny widok a do tego robienie bałwana w lesie którego atakują wszystkie psy na spacerze he hehe

Wosebko kurcze a co z tym sąsiadem bo wiesz ja mam doświadczenie z trudnymi sasiadami to jak chcesz to mogę i z nim pożadek zrobić ;)
    a jak myślisz że Kacperek się mniej rusza to moze zrób sobie taki eksperyment poleża troche więcej i policz jego ruchy tak jak robiłaś w szpitalu a po zaty z tego co słyszałam to dzieci jak rosna to maja coraz mniej miejsca i niechcą sie atk ruszać ale z autopsji tego nie wiem...
    Fedra próbowałam tak liczyć :) i niby jest te 10 ruchówjak powinno być:) ale w szpitalu było więcej...teraz bardziej fika jak sie kłade na boku niż na plecach :)
    a z sąsiadem to długa historia..zaczęło się w czerwcu...my u niego w piwnicy mamy rury od łazienki..od wc między innymi.,.i w czerwcu trochę mu tą piwnice zalało...jego akurat nie było w Polsce..była jego teściowa i niby wszystko miało być ok...a on teraz wrócił i są problemy..bo on tam niby miał pralke i komputer..i ewidentnie chce kase od nas za to :( a myśmy mieli łazienke przerabianą specjalnie pod m i te rury sa trochę inaczej niz u innych..i on teraz żąda zeby je przywrócić do stanu przed remontem :( a to sie równa z tym ze my będziemy miec łazienke z której nie będziemy mogli korzystać :( dał nam 7 dni na to..a jak nie to nam odpływ sam odetnie :( takze wesoło nie jest :( z tego co mówił kierownik spółdzielni on nie ma prawa tego zrobić..ale jest uparty i zawzięty i napewno to zrobi :( jacy ludzie potrafią być podli to sie w głowie nie mieści :(

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko jeżeli dużo się ruszasz, to możliwe, że Kacperek ucina sobie w tym czasie drzemki. Zazwyczaj tak jest, gdy leżysz spokojnie, to dzieciaczek wtedy najwięcej się rusza. Twoje ruchy są dla niego kołyską. Zauważyłam to też u siebie. Jeżeli coś cię niepokoi, to połóż się i poczekaj na jego kopniaki.

Sparwa z sąsiadem wygląda nieciekawie :( Chyba typ uparciucha, który nie odpuści co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 15:08

Fedra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uspokójcie się z tym śniegiem! Kto mi teraz odśnieży w ciągu dnia jak mnie zasypie? :P

Effcia28, AGA 30 lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Uspokójcie się z tym śniegiem! Kto mi teraz odśnieży w ciągu dnia jak mnie zasypie? :P
    mogę wpasć odśnieżyć :)

Rucia, Ilona lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    mogę wpasć odśnieżyć :)

Boziu jaka dobra dusza z Ciebie :P

Fedra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Gośśśka bardzo bardzo Ci gratuluję :-)

Blondi chyba twoja ciaża przelatuje mi najszybciej, za chwilę ostatnie USG jejku kiedy to zleciało?

Mayuśka - piosenka genialna!

Miłego wieczoru dziewoje.
    he mi teraz strasznie szybko mija ta ciaza dopiero co byl poczatek a zaraz bede czekac na porod ;)a jak ty już urodzisz to potem już szybko mi zleci

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • magdzia26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu każda forma ruchu jest dla mnie wskazania w końcu pani doktor kazała mi się zacząć "bardziej katować " :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 15:15

Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Selena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wosebko jeżeli dużo się ruszasz, to możliwe, że Kacperek ucina sobie w tym czasie drzemki. Zazwyczaj tak jest, gdy leżysz spokojnie, to dzieciaczek wtedy najwięcej się rusza. Twoje ruchy są dla niego kołyską. Zauważyłam to też u siebie. Jeżeli coś cię niepokoi, to połóż się i poczekaj na jego kopniaki.

Sparwa z sąsiadem wygląda nieciekawie :( Chyba typ uparciucha, który nie odpuści co?
    No też tak myśle :) zobaczymy co położna mi powie:) a jutro gin :)
    No sąsiad uparciuch niestety :( mam nadziej ze jednak zgodzi sie żeby to poprawic i nie będziemy musieli na nowo robić łazienki..
    Nic ide się szykować do tej położnej :) mam na 16 :) napisze jak wróce :) pa :)

Fedra, magdzia26, mauysia, Ilona, aisa, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Fedra próbowałam tak liczyć :) i niby jest te 10 ruchówjak powinno być:) ale w szpitalu było więcej...teraz bardziej fika jak sie kłade na boku niż na plecach :)
    a z sąsiadem to długa historia..zaczęło się w czerwcu...my u niego w piwnicy mamy rury od łazienki..od wc między innymi.,.i w czerwcu trochę mu tą piwnice zalało...jego akurat nie było w Polsce..była jego teściowa i niby wszystko miało być ok...a on teraz wrócił i są problemy..bo on tam niby miał pralke i komputer..i ewidentnie chce kase od nas za to :( a myśmy mieli łazienke przerabianą specjalnie pod m i te rury sa trochę inaczej niz u innych..i on teraz żąda zeby je przywrócić do stanu przed remontem :( a to sie równa z tym ze my będziemy miec łazienke z której nie będziemy mogli korzystać :( dał nam 7 dni na to..a jak nie to nam odpływ sam odetnie :( takze wesoło nie jest :( z tego co mówił kierownik spółdzielni on nie ma prawa tego zrobić..ale jest uparty i zawzięty i napewno to zrobi :( jacy ludzie potrafią być podli to sie w głowie nie mieści :(

na Twoim miejscu złożyłabym oficjalne pismo z informacją o zaistniałej sytuacji razem z tym ze sąsiad Wam groził itp...
    po drugie to jego wina jest zę w piwnicy trzyma takie rzeczy jeśli już je tam trzyma trzeba było sobie piwnicę ubezpieczyć...
    po trzecie możesz mu oficjalnie powiedzieć ze jeśli nie zaprzestanie wyłudzania od Was pieniędzy plus straszenia sprawę zgłosisz na policję bo to już pod paragraf podlega do tego jesteś w ciaży i nie wolno Ci się denerwować...

ale w pierwszej kolejności pismo oficjalne do spółdzielni zeby było potwierdzenie na papierze i niech mnie chłop nie wkur... bo naprawdę się tam przejadę do niego i zobaczymy ktojest bardziej zawzięty...

Rucia, Strażaczka90, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Witam ponownie. Dzisiaj na szkole rodzenia tatusiowie mieli namalowac na naszych brzuchach jak sobie wyobrażają swoje dzieci, mój tak sobie wyobraża:

super ;)

plemniczka lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zostało jeszcze tylko 9 i będą bliźniaki :D

Spero, Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    na Twoim miejscu złożyłabym oficjalne pismo z informacją o zaistniałej sytuacji razem z tym ze sąsiad Wam groził itp...
    po drugie to jego wina jest zę w piwnicy trzyma takie rzeczy jeśli już je tam trzyma trzeba było sobie piwnicę ubezpieczyć...
    po trzecie możesz mu oficjalnie powiedzieć ze jeśli nie zaprzestanie wyłudzania od Was pieniędzy plus straszenia sprawę zgłosisz na policję bo to już pod paragraf podlega do tego jesteś w ciaży i nie wolno Ci się denerwować...

ale w pierwszej kolejności pismo oficjalne do spółdzielni zeby było potwierdzenie na papierze i niech mnie chłop nie wkur... bo naprawdę się tam przejadę do niego i zobaczymy ktojest bardziej zawzięty...
    No takie pismo już złożyliśmy w spółdzielni...na szczęscie kierownik jest po naszej stronie :) mówił właśnie ze takich rzeczy nie powinno sie w piwnicy trzymac...i on nie ma prawa nam odpływu zablokować..i jak to zrobi to oni juz wtedy będa interweniować ostrzej...jutro podobno też ma od nich jakies pismo dostać...że ma nam pozwolić wejść tam to naprawić jak nalezy...a jak nie to sprawa pójdzie do sądu..albo czeka nas przeróbka łazienki:( no mykam :) bo sie spóźnie..

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Effcia trzeba było się rozłożyć na krzesłach :D Z tego co kojarzę to Ami rozłożyła się wygodnie na jakimś łóżku, bo nie chciała zwymiotować :D

A właśnie, nie wiem czy wiecie dzisiaj Ami wybił 40 tydzień :) Jutro ma urodziny i może Jaś zrobi mamie fajny prezent.
    ja poszlam do samochodu rozłozylam sobie siedzenie i lezalam bo inaczej źle by sie to skonczyło ;) hee

a.png
    a.png
‹‹ 4530 4531 4532 4533 4534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ