plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, raka kości leczy się z powodzeniem ale nasi lekarze zaniedbują nas i olewają jak mówimy, że coś nas niepokoi i boli....ja to się już naoglądałam dość
Dla sąsiadki [*] i przytulaski dla Ciebie....życie nie jest idealne...ja nie umiem się z tym pogodzić i dlatego tak mocno takie sytuacje przeżywam....buziaki...nie ma mnie!
Fedra lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:hej baby. Dzieki za mile slowa co do "talentu" mojego lubego. Chodzi teraz dumny jak paw.
Wszystko czytam ale jakos ostatnio mam brak czasu, weny i dobrego samopoczucia. Jak to lekarz powiedzial moze mnie bolec z kazdej strony wszystko, takie prawo ciązy
A ja mysle ze nie trzeba byc twardym do wypicia glukozy, nie wiem czy jestem jakas nienormalna, czy hardcorowa, ale mi kompletnie nic nie bylo po tej glukozie, a nawet byla smaczna, nie bardziej slodka niz niektore napoje, czy slodycze. -
Biedna skarzyla sie ze ja nogi bola ale lekarze jej powiedzieli ze dlatego bo jest za gruba i kazali sie odchudzac.jej mamie nie dawalo to spokoju i wyblagala skierowanie na badania i zle wyszly i wyslali ja do szpitala a tam okazalo sie ze to tak kosci z przezutami do watroby.lekarze konowaly.:(masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 13:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Effcia trzeba było się rozłożyć na krzesłach
Z tego co kojarzę to Ami rozłożyła się wygodnie na jakimś łóżku, bo nie chciała zwymiotować
A właśnie, nie wiem czy wiecie dzisiaj Ami wybił 40 tydzieńJutro ma urodziny i może Jaś zrobi mamie fajny prezent.
zresztą to już jest mało ważne mam to za sobą byle by wyniki były spoko -
Effcia28 wrote:ja dostałam taki plastikowy kubek 3/4 wypełniony glukozą 75g i dolane do tego nie całe 1/4 kubka wody to był ulep jak mało co
Effciu u mnie podobnie to wyglądalo
Sylwia przykro mi
Olek w pale mi sie to nie miesci, nie dalabym mu dwóch stówek, ciul jeden!jeju, Rucia, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Olka! Co za debil!!!!!! Trzeba otworzyć punkt informacyjny kasować taniej...po 100 zł za nazwisko lekarza! Daj namiary na niego, wystawię mu recenzję w necie! Wrzucę temat do redakcji do nas i nie tyko do nas, do innych zaprzyjaźnionych też... 3% on się chyba z choinki urwał!!!!!!! No jaka jestem wściekła! A jak ząbek, dziąsło itp....jakiś łańcuch problemów zębologicznych się zaczął....a miały byc fasole!
WRRRRR....nóż się w kieszeni sam otwiera jak to czytam....200 zł, też coś!Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Taka sytuacja.
Wczoraj byłam u ginekologa, który nie paytrzac na moje wyniki powiedział, ze mam mniej niż 3% szans na naturalna ciąże. Nie zbadał mnie i o nic nie zapytał, nie zrobił USG, nie przepisał żadnego leku tylko polecił nazwisko kolegi. I wziął ode mnie 200 złotych za te 4 minuty w gabinecie. I nie była to żadna pomyłka bo kilka razy zapytałam czy naprawdę tyle mam zapłacić za nazwisko kolegi.
Dla porównania dzisiaj obudziłam się ze spuchnietym i zaropialym dziaslem. Dentysta przyjął mnie z marszu, były strzykaweczki, igły, roztwory wody utlenionej i wsadzanie lekarstwa a Pan dentysta nie wziął ode mnie ani grosza, zaproponował tylko dobrowolny datek na swoją fundacje, która leczy żeby dzieci z Tybetu.Fedra lubi tę wiadomość
-
No ja tamtego wyrzucilam już z pamięci. Teraz jestem pod wrażeniem stomatologa z Tybetu
Bródka, kolorowy czepek w zwierzaczki i żartowniś do tego. Mam słabośc do fartuchów ostatnioEffcia28, a-koczek, magdzia26, Rucia, jeju, mauysia, Fedra, Ilona, Spero, Pismak, kiti, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No ja tamtego wyrzucilam już z pamięci. Teraz jestem pod wrażeniem stomatologa z Tybetu
Bródka, kolorowy czepek w zwierzaczki i żartowniś do tego. Mam słabośc do fartuchów ostatnio
Ja pitole jakaś ty kochliwaTo Ryan już be?
magdzia26, a-koczek, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olka szkoda słow na to wszystko. z ta słaboscia to bym uważała ciotka mojej siostry ciotecznej tak sie zauroczyła w pewnym ginekologu ze co tydzien na wizyte sie umawiała. Jedyny plus tego ze w koncu przebadana była pod każdym kątem a dodam ze straszny z niej kocmołuch i od lekarzy ucieka ile tylko sie da
magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Idę już...bo mi zupa na p. wyparuje
Zbieram chętnych do tarcia ziemniaków
Muzi - pisz "pomidorowa" - musimy korzystać z chwil wolności póki Żbik jest na urlopie od forum!Rucia, a-koczek, magdzia26, Fedra, Ilona, Spero, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość