plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:weż pod uwagę że dziś wypiłam na czczo kubek glukozy i może po prostu za dużo słodkości na raz ?
No tak. Powiedzmy, że Ci wybaczyłamDuża dawka glukozy robi swoje
Effcia28, magdzia26, Fedra, Ilona, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Idę już...bo mi zupa na p. wyparuje
Zbieram chętnych do tarcia ziemniaków
Na placki ziemniaczane :-!!!!!!!!!
Naraaaaaaaa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 13:22
AGA 30, Fedra, Ilona, Spero, aisa, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Słodka Effciu...
racja, twarda z Ciebie sztuka! Na badaniu powinni dawać do wyboru też czekoladę...zrobić jakiś przelicznik:-)
magdzia26, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fotel no to już bezdyskusyjnie....a nie ma u Was takiego fotela? U nas jest
I kącik czytelniczy
Poza tym to szpital zatrudnia czipendejlsów na tę okazję, dlateego trzeba wcześniej dzwonić i się umawiać
Nie chcecie wiedzieć co za atrakcje są przy pobieraniu nasieniamagdzia26, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej baby. Dzieki za mile slowa co do "talentu" mojego lubego. Chodzi teraz dumny jak paw.
Wszystko czytam ale jakos ostatnio mam brak czasu, weny i dobrego samopoczucia. Jak to lekarz powiedzial moze mnie bolec z kazdej strony wszystko, takie prawo ciązy
A ja mysle ze nie trzeba byc twardym do wypicia glukozy, nie wiem czy jestem jakas nienormalna, czy hardcorowa, ale mi kompletnie nic nie bylo po tej glukozie, a nawet byla smaczna, nie bardziej slodka niz niektore napoje, czy slodycze.
Rucia, magdzia26, jeju, a-koczek, Fedra, Selena, Ilona, Spero, Blondi22, aisa, Sandraa, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:byłabym raczej za wygodnym fotelem który można ustawić jak w samochodzie
Effcia trzeba było się rozłożyć na krzesłachZ tego co kojarzę to Ami rozłożyła się wygodnie na jakimś łóżku, bo nie chciała zwymiotować
A właśnie, nie wiem czy wiecie dzisiaj Ami wybił 40 tydzieńJutro ma urodziny i może Jaś zrobi mamie fajny prezent.
magdzia26, mauysia, Fedra, Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Taka sytuacja.
Wczoraj byłam u ginekologa, który nie paytrzac na moje wyniki powiedział, ze mam mniej niż 3% szans na naturalna ciąże. Nie zbadał mnie i o nic nie zapytał, nie zrobił USG, nie przepisał żadnego leku tylko polecił nazwisko kolegi. I wziął ode mnie 200 złotych za te 4 minuty w gabinecie. I nie była to żadna pomyłka bo kilka razy zapytałam czy naprawdę tyle mam zapłacić za nazwisko kolegi.
Dla porównania dzisiaj obudziłam się ze spuchnietym i zaropialym dziaslem. Dentysta przyjął mnie z marszu, były strzykaweczki, igły, roztwory wody utlenionej i wsadzanie lekarstwa a Pan dentysta nie wziął ode mnie ani grosza, zaproponował tylko dobrowolny datek na swoją fundacje, która leczy żeby dzieci z Tybetu.Effcia28, mauysia, Fedra, Ilona, Spero, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Taka sytuacja.
Wczoraj byłam u ginekologa, który nie paytrzac na moje wyniki powiedział, ze mam mniej niż 3% szans na naturalna ciąże. Nie zbadał mnie i o nic nie zapytał, nie zrobił USG, nie przepisał żadnego leku tylko polecił nazwisko kolegi. I wziął ode mnie 200 złotych za te 4 minuty w gabinecie. I nie była to żadna pomyłka bo kilka razy zapytałam czy naprawdę tyle mam zapłacić za nazwisko kolegi.
Dla porównania dzisiaj obudziłam się ze spuchnietym i zaropialym dziaslem. Dentysta przyjął mnie z marszu, były strzykaweczki, igły, roztwory wody utlenionej i wsadzanie lekarstwa a Pan dentysta nie wziął ode mnie ani grosza, zaproponował tylko dobrowolny datek na swoją fundacje, która leczy żeby dzieci z Tybetu.