plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też Mauysiu prawie nie mam ruchu...myślałam że dziś wyjde na spacer ale kurcze jakoś tak zimno i mi się nie chce ...a może znosić wszystkiego z 4 piętra bardziej mi się nie chce? Tak czujy inaczej słoneczko gdyby było mogłoby wyciągnąć mnie z domu mimo wszelkich problemów z tym związanych.
Wczoraj musiałam wyjść z domu bo mieliśmy terapię z Kubą a Igor z Babcią został a tak to wcale nie wychodzęA przy okazji znalAzłam ogłoszenie o zumbie i kurcze poszlabym na coś takiego
poczekam te trzy tygodnie na wizytę u Ginki i jeśli przestanę już krwawic i plamic to może spróbuje swoich sił
Niech Tata w tym czasie ma próbkę tego co ja mam od dwóch tygodni przez 24h!!
Rucia, mauysia, magdzia26, Fedra, Ilona, aisa, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
jeszcz zdanie na temat pampersów kiedys moja bratowa namówiła mnie na dady wiec kupiłam jedna paczke zeby zobaczyc co to jest wogóle i efekt był taki ze gdy corka była juz cit starsza to zamiast jednego pampersa w nocy słży 2 dady i w dodatku przeciekały bo maja mniejsza chłonnosc
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kurczę Fredzia, też bym pochodziła na fitness.
Kiedyś byłam dosyć gibka a teraz taki flak z olejem. Mam taką jedną znajomą która jest instruktorką fitnesu, i jak patrze na jej ciało, to zbieram szczękę z podłogi
dziewczyna ma wyrzeźbione ciałko
Rucia, Fedra, Ilona, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi teraz w Lidlu są promocje Pampersów ale od rozmiaru 3. Swoją drogą 4-9 kg więc nie takie wielkie - 168 sztuk za 88zł. W Tesco ta sama promocja jest za 120 zł.
Fedra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOkaże się w praniu jakie pieluchy będą pasowały ( jak to mówi mój P. ) " małej pupci Leonka "
Swoją drogą wczoraj zerknęłam jak wyglądają te pieluchy dady, i zamiast schować z powrotem do opakowania, to odłożyłam na podłogę. Dostałam zjebkę, że mam nie kłaść pieluszek na podłodze, bo Leonek później będzie miał zakurzony tyłeczek.
magdzia26, mauysia, Shagga_80, a-koczek, Fedra, Ilona, kopciuszek126, aisa, Gunia, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:widziałam nawet w lidlu (mieszkam rzut beretem ) ale 3 mimo wszystko są meeeeega...póki co trzeba korzystać z karty w Rossmannie...zaopatrzylyscie się może w taką kartę dla babek w ciąży i dla dziecka później? zawsze to rabat a czasem promocje tylko dla posiadaczy takowych kart.
RoSSnęShagga_80, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
jestem po badaniu jakoś przeżyłam choć powiem Wam że miałam chwile grozy tak z dobrą godzinę po wypiciu
Jestem wdzięczna mojemu mężowi że ze mną poszedł mimo że był po nocce
jeśli chodzi o osoby którym ta glukoza przypasowała to ja je naprawdę podziwiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 12:53
Rucia, magdzia26, Spero, Fedra, mauysia, AGA 30, Ilona, Selena, Blondi22, kopciuszek126, kiti, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effciu jestem z Ciebie dumna
ja pomimo że nie jestem w ciąży to jak ostatnio byłam na takim badaniu to myślałam że nie wytrzymam ...fuj a co dopiero kobieta w ciążyEffcia28, Fedra, Strażaczka90, Ilona lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Fedra prosze zdradź mi jak ty tyle schudłaś ????co za dietę stosowałaś???
he he he na diecie jestem od niecałych dwóch tygodni, diete ustaliła mi dietetyczka nie jem w sumie słodyczy, nie piję gazowanego, jem 5 posiłków nie jest to ograniczanie jedzenia bo porcja jest dość spora jest to bardziej kwestia doboru proprcji węglowodanów tłuszczów białka itd do tego co sie dzieje w Twoim organiźmie
we wrześniu chodziłam raz lud dwa razy w tygoniu na zumbę a październiku musiałam przestać ale sama myśl o diecie pozwoliła mi zrzucić 2 kg w tydzień i niejest to zrzucenie wody bo wody mam mało w organiźmie
ale jak kiedyś chce być szczupłą kobieta z pięknym ciążowym brzuszkiem to się musiałam za siebie wziasćRucia, magdzia26, Strażaczka90, Shagga_80, mauysia, Ilona, kopciuszek126, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi