plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no zobaczymy mam nadzieje że będzie wszystko dobrze tego będę się teraz trzymać nic już nie zrobię a zamartwianie się też mi nic nie pomoże ja tam dam rade najważniejsze jest dla mnie teraz to by dziecko urodziło się zdrowe a reszta nie ma znaczenia niech robią po tem ze mna co chcą
magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Ty chyba nie wiesz co Ty robisz?
ja wiem że trzeba sobie pomagać i takie tam ale chyba Cię jeszcze z nami nie było i nie czytałaś ile ona ma odśnieżania zimą
Effcia siedź że cichoSpero, AGA 30, Strażaczka90, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziękuję za miłe słowa i uspokojenie bo ten brzuch naprawdę daje czadu no ale nie mam żadnych plamień więc wmawiam sobie że wszystko jest w porządku.... mam dylemat czy mówić mężowi nie ma go teraz jest na szkoleniu i przyjedzie na jedną noc właśnie 19 kiedy mam wizytę co myślicie??
ale ten czas leci pamiętam jak czytałam o zafasolkowaniu ruci kopciuszka selenki plemniczki (później już nie wchodziłam) a wy dziewczyny zaraz rodzicie....... a mi godziny dłużą się teraz strasznie
Spero, Gośśśka, Rucia, AGA 30, plemniczka, aisa, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny- dziękuje serdecznie za wszystkie życzenia :*
Beatko- o zamówieniach pogadamy jak będę już na dłużej w PL
Dziołchy- zostawcie trochę śniegu na nasz przyjazd bo mój mężuś liczy na to że się załapie na śwnieg
Selenko u mnie też spadła aktywność dzidzi ale myślę że to przez brak miejsca...no ale troszkę mnie to martwi
mauysia- no może faktycznie jakiś matrixtylko czemu sobie tak nie mogę arabskiego wgrać co?
Blondi- udanego wyjazdu
kopciuszku- tu w zimie wcale nie jest tak gorąco- strasznie wiejeno i my do PL uciekamy jak najszybciej się da
Ruciu- przypomniałaś mi o pewnym obrazku:
AGA 30, mauysia, Gośśśka, Rucia, sylwia1985, aisa, Blondi22, Fedra, Ilona, Dodi, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
No wróciłam od połoznej
ale super babka mi sie trafiła
w sumie to tesciowa mi ją załatwiła
do tego jest oddziałową na noworodkach u nas w szpitalu
dziśd była krótka rozmowa :)i wypełniałam deklaracje
zważyła mnie :)i dopiero 71 kg mam...
coś wolno tyje...ciekawe czy to dobrze...no i jak najwiecej kazała mi leżeć jak mówiłam o tych ruchach ze mniej czuje...ale za to się uspokoiłam bo słyszałam tętno maluszka
bije jak dzwon prawidłowo
ale i tak jutro poprosze gina o usg
no teraz pierwsze spotkanie 15 listopada
wybrałam temat o tym jak rozpoznać bóle porodowe...żebym w razie co wiedziała na co reagować szybko..narazie wybrałam spotkanie w grupie ale jak chcemy z m to możemy mieć indywidualne- tylko my :)ale zobaczymy jak bedzie na takim wspólnym
No a teraz mykam sie kapać..póki mam jeszcze gdzie...bo jak nam sąsiad odetnie odpływ to niewiem jask to będzie
AGA 30, Strażaczka90, aisa, Blondi22, Fedra, mauysia, Dodi, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Kfiatku napisałaś że ty byś nie poszła do takiego lekarza medycyny wsodniej...mogę wiedzieć dlaczego tzn. zastanawia mnie to czy miałaś jakieś doświadczenia wcześniej???
ja też mam mieszane uczucia ale chyba nic nie szkodzi spróbować...
Choć pewnie faktycznie może pomócStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Nie miałam doświadczeń, ale jakoś chyba nie miałabym odwagi
Choć pewnie faktycznie może pomócja byłam 4 tyg temu na akupunkturze
polecam dziewczyny fajna sprawa
na początku jak zobaczyłam te igły i ich długość to chciałam uciekać ze stołu ale okazało sie że wcale nic nie bolało
magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Beata głupia ta Twoja @! A polecany film chętnie obejrzę
Mauyś ja nie lubię fantasy, ale czasem coś mnie pozytywnie zaskoczy i obejrzę
Strażaczko, nie ma za co
Jeju Ty zakręceńcu uwielbiam Twoje posty!ps. Choć nie zawsze wszystko rozumiem
Plemniczko piękne dzieło brzuszkowe
Karoam najlepsze życzonka! Dużo zdrówka i uśmiechu :*
Rucia gratulacje za tanio kupione pieluchy
Shagga mam nadzieję, że wyniki i Twoje i Synka będą dobre :*
Fedruś udanego wypacania!
Ja tez mierze tempkę w buzi, jak mierzę, bo ostatnio akurat nie mierzę, ale może znów zacznę? Sama nie wiem!?
Jestem dziś zmęczona i zmykam już
3majcie się ciepło! Buziaki!
Rucia, Spero, Strażaczka90, plemniczka, aisa, Fedra, Ilona, mauysia, Dodi, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
hej co tu tak cicho!
to w takim razie na rozluźnienie atmosfery przesyłam kawał
Mąż wyjechał w delegację, a żona postanowiła zrobić mu niespodziankę i kupiła nowiutką szafę do sypialni.
Przyjechała ekipa, zmontowała szafę.
Po jakimś czasie obok domu przejeżdżał tramwaj i szafa się złożyła. Zdesperowana kobieta dzwoni do firmy i tłumaczy co się stało. Przyjeżdża ekipa, montuje szafę od nowa, ale dzieje się tak zawsze jak przejedzie tramwaj.
Przy kolejnym razie kierownik ekipy monterskiej mówi:
- Wie Pani co, muszę zobaczyć od środka co się dzieje. - i wchodzi do szafy.
W tym momencie wraca mąż i wchodząc do sypialni krzyczy z zachwytem:
- Kochanie cóż za wspaniała szafa.
Otwiera drzwi od szafy, a gość ze środka:
- Wal Pan od razu w ryj, bo i tak nie uwierzysz, że na tramwaj czekam.AGA 30, Spero, Selena, Kfjatus, Strażaczka90, aisa, mauysia, Fedra, Ilona, Dodi, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
a tu drugi
Przychodzi do lekarza na badania okresowe 80-letni staruszek.
Lekarz pyta go:
- Jak się pan dziś czuje?
- Jak w niebie, fantastycznie! Kochałem się z 18-letnią dziewicą i zaszła w ciążę! I co pan na to?
Lekarz pomyślał i mówi:
- Kiedyś znałem znakomitego leśniczego. Pewnego dnia, idąc na polowanie, pomylił się i zamiast strzelby wziął parasolkę.
Głęboko w lesie wytropił wielkiego niedźwiedzia, podszedł blisko, wycelował i nacisnął spust! I wie pan, co się stało? Parasolka wystrzeliła, a niedźwiedziowi odpadła głowa!
- Niemożliwe! Ktoś inny musiał do niego strzelić!
- No właśnie, do tego zmierzam...AGA 30, Spero, Effcia28, Selena, Kfjatus, aisa, Fedra, Ilona, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jak wieczorek mija -)
Bo ja właśnie dostalam sms od sąsiadki że druga sąsiadka w ciaży
I powiem wam że chyba wchodzę w ten ores gdzie zaczyna kobietę dzgać w sercu z żalu i z bólu
/Chyba się starzejeStrażaczka90, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:I jak wieczorek mija -)
Bo ja właśnie dostalam sms od sąsiadki że druga sąsiadka w ciaży
I powiem wam że chyba wchodzę w ten ores gdzie zaczyna kobietę dzgać w sercu z żalu i z bólu
/Chyba się starzeje
nic sie nie przejmuj wiem że to oklepane ale prawda jest taka żeby nie robić sobie ciśnienia ja starałam się prawie 1,5 roku termometr w dziobie co 2 minuty testy owulacyjne wiesiołki itd i co i nic kiedy odpusciłam (no akurat u mnie pojawiła się choroba ,ale jednak z takim TSH jakie mam w ogóle nie powinnam zajść)a jednak
Strażaczka90, magdzia26, kiti, Fedra, Ilona, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:Aga ale ty pierdoły gadasz 30 na karku i się wielce starzejesz
nic sie nie przejmuj wiem że to oklepane ale prawda jest taka żeby nie robić sobie ciśnienia ja starałam się prawie 1,5 roku termometr w dziobie co 2 minuty testy owulacyjne wiesiołki itd i co i nic kiedy odpusciłam (no akurat u mnie pojawiła się choroba ,ale jednak z takim TSH jakie mam w ogóle nie powinnam zajść)a jednak
Gośśśia ja juz 32 na karku mam i najgorsze jest to że u mnie nie pa przyczyny
Niby wszystko ok tyle ze ostatnio tsh skoczyło to już zbite i nic sie nie dzieje
No po prostu przyznaję się wchodzę w okres gdzie zaczyna się załamka chyba
No chyba każda która długo czeka to przeżywaStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Cześć babole zozole
Jestem po wizycie u gina na monitoringu.
Nie wiem co myśleć...
Znalazł 2 jajeczka po 8 i 9 mm w każdym jajniku. yyy, to normalne jest że one w obu naraz? Ja myślałam ze może być parę ale zawsze w jednym.
I jeszcze sie jakiegoś maleńkiego polipa w macicy dopatrzyłWcześniej go tam nie było
Kolejny monit mam w piątek, niestety u innego lekarza. Powiedział mi ze wtedy się rozstrzygnie. Jak będa większe to jest ok, a jak nie to trzeba będzie je stymulować. dodał tez że oniecznie trzeba faceta wysłać na badanie nasienia, bo to powinno się równocześnie oboje partnerów badać.
Więcej newsów o moich jajach będzie w piątek
Aleście dzisiaj naskrobały. Nie czytałam nawet na komórce, bo w pracy sajgon mamy. Szef wizjoner sobie nowe rzeczy powymyślał i wszystko jest do góry nogami. Ciężko mi się w tym odnaleźć
Achhh, no cóż. Ale nie wiem czy czytałyście na necie ze nam w smaym centrum miasta basen naturalny zrobili?
Fedra, Dodi, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Aga, ekstra masz te pazury!
Ale długie!!! Nie łamią Ci się? Bierzesz coś an to czy masz takie naturalnie zdrowe, że taką długość dożywają?
Masz tam jakieś wzorki na tej zieleni? Bardzo ładnePodziwiam
No i że nie pracuje to też swoje robi
A ja wogóle mam długie płytki paznokci to nawet jak są któtkie to są duże
Fajnie że jajca rosną u ciebie a szkoda że jakiś plipek sie znalazł oby było ok wszystko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO a tu od mojego Wafla od bratowej szwagierka
http://www.muensterschezeitung.de/lokales/muenster/Medizinische-Sensation-Anna-Bolewski-erwartet-eineiige-Drillinge;art993,2180160
Mam nadzieję że na pl wam przetłumaczy brat gogelWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 19:50
Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość