X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A wzorków nie mam tylko bezbarwny lakier z brokatem :-)
    W każdym razie się zachwycałam, bo już zdjęłaś awatarka ;)
    Mi ostatnio się łąmią od razu i nie mogę takich ładnych wyhodować.
    Uciekam na kolacyjke i jakiś serial, ale wrócę :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Gośśśia ja juz 32 na karku mam i najgorsze jest to że u mnie nie pa przyczyny :/
    Niby wszystko ok tyle ze ostatnio tsh skoczyło to już zbite i nic sie nie dzieje :/
    No po prostu przyznaję się wchodzę w okres gdzie zaczyna się załamka chyba :/
    No chyba każda która długo czeka to przeżywa :/
    Aguś wiem że łatwo się tak mówi a tym bardziej że jeszcze do nie dawna przeżywałam to samo a myśleliście o insemitacji? może śluz stanowi problem i nie jest przychylny dla plemników,nie wiem jak to się bada ale w takich sytuacjach inseminacja daje b.duże szanse, ktotku trzymam za ciebie mooooocno kciuki

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśia u nas to proble chyba lekarze bo nie ma konkretnego :/
    IUi miałam i nic lekarze tylko kasę zdzierają i nic więcej na wiosne chcemy uderzyć do katowic albo wrocławia do jakiejś kliniki konkretnej :-)

Czas pokarze jak to będzie :-)
    A i ostatnio się nie układało między mną a Waflem więc nic na siłę :/'
    Mam cierpliwość ale jak pisałam zaczyna mnie kłuć i boleć jak ktoś obok mnie w ciążę zachodzi a przedtem nie czułam tego :/
    Dlatego sądzę że pęka chyba coś we mnie powoli :/

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Gośśśia u nas to proble chyba lekarze bo nie ma konkretnego :/
    IUi miałam i nic lekarze tylko kasę zdzierają i nic więcej na wiosne chcemy uderzyć do katowic albo wrocławia do jakiejś kliniki konkretnej :-)

Czas pokarze jak to będzie :-)
    A i ostatnio się nie układało między mną a Waflem więc nic na siłę :/'
    Mam cierpliwość ale jak pisałam zaczyna mnie kłuć i boleć jak ktoś obok mnie w ciążę zachodzi a przedtem nie czułam tego :/
    Dlatego sądzę że pęka chyba coś we mnie powoli :/
    ja jestem ze śląska a dokładniej z Gliwic jak chcesz to popytam znajome o dobrych ginekologów czy o te kliniki?

AGA 30, Dodi, a-koczek, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń!!

Gośśśka, Fedra, a-koczek, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    ja jestem ze śląska a dokładniej z Gliwic jak chcesz to popytam znajome o dobrych ginekologów czy o te kliniki?

O to popytaj o lekarzy w klinice :-)
    Zawsze lepiej poczytać i podpytać kogoś co chodził do lekarza o jego opinię :-)

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooooo wszystkiego najlepszego!!!! dołączam sie :D :D :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 20:11

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mam pytanie jak wrzuca się tu zdjęcia? :P

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    hej mam pytanie jak wrzuca się tu zdjęcia? :P

Większość z nas przez tą stronkę
    http://imageshack.us/
    Trzeba się zalogować i link zdjęcia wtedy się wkleja :-)

Gośśśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej nocki kobitki :-)
    Idę na filmik :-)
    Dobranocki :*)

Gośśśka, Fedra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam ja pewnie na szarym końcu ale chciałam złożyć Ci życzenia spełnienia marzeń, szczęścia, zdrowia a przede wszystkim spełnienia w roli mamy :-) No i powodzenia w szydełkowaniu....pięknie to wyszło, może to jakiś pomysł na spokojny biznes :-)

AGA 30, Fedra, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga polubiłam z te twoje ruchliwe sąsiadki :-)

AGA 30, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczyny torba do szpitala spakowana :). Pozostało tylko spakować krem do twarzy,grzebień,antyperspirant i płyn do higieny intymnej-ale te rzeczy używam na codzien więc spakuję dopiero jak sie akcja zacznie :). Głowa umyta, zaraz kąpiel, telefon doładowany, i ładuje się na ładowace.Wyjęłam też ładowarke do baterii do aparatu foto-bo m. nigdy nie wie gdzie co trzymamy...nie wiem dlaczego dziś tak mnie wzięło -ale chyba najwyzsza pora. Mam nadzieję,ze moje dziwne przeczucie się myli i wytrzymam chociaż do nastepnego tygodnia- może na imieniny 12 listopada dostanę prezent? Bratowa męża właśnie w swoje imieniny urodziła. W sumie mały mógłby jeszcze poczekać, bo na 11 listopada zamówiłam sobie fryzjerkę do domu na farbowanie włosów. Bo odrosty mam juz mega...Chciałabym wygladac jakoś na porodówce :D. Żartuje ;)...
    A tak na poważnie to mały naprawdę sie dzis mało rusza, a z tego co wiem dzieci przed porodem są mniej aktywne, do tego ten ból pachwiny i kłucia w podbrzuszu-dziwne...A mały teraz znowu dostal czkawkę.
    No i siostra zażartowała,ze moze dzis urodzę w nocy, zobaczyła mój brzuch bez bluzki i stwierdziła,ze jest bardzo, bardzo nisko. no nic zobaczymy co los przyniesie???

A Cypruś jak zobaczył co robię-zapytał gdzie jade?Powiedziałam, ze pakuje torbę do szpitala-zapytał czy dzis jadę? Powiedziałam mu,ze nie. Potem poleciał do męża i mówi :mamusia jedzie jutro do szpitala :P . To chyba tyle co chciałam Wam powiedziec . Dobranoc :)

Ruciu-wizytę mam jutro o 17. Wkleiłaś kalendarium i tam jest napisane,ze 7 listopada.

Gośśśka, AGA 30, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi, Rucia, jeju, a-koczek, Ilona, magdzia26, rybka, Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    no dziewczyny torba do szpitala spakowana :). Pozostało tylko spakować krem do twarzy,grzebień,antyperspirant i płyn do higieny intymnej-ale te rzeczy używam na codzien więc spakuję dopiero jak sie akcja zacznie :). Głowa umyta, zaraz kąpiel, telefon doładowany, i ładuje się na ładowace.Wyjęłam też ładowarke do baterii do aparatu foto-bo m. nigdy nie wie gdzie co trzymamy...nie wiem dlaczego dziś tak mnie wzięło -ale chyba najwyzsza pora. Mam nadzieję,ze moje dziwne przeczucie się myli i wytrzymam chociaż do nastepnego tygodnia- może na imieniny 12 listopada dostanę prezent? Bratowa męża właśnie w swoje imieniny urodziła. W sumie mały mógłby jeszcze poczekać, bo na 11 listopada zamówiłam sobie fryzjerkę do domu na farbowanie włosów. Bo odrosty mam juz mega...Chciałabym wygladac jakoś na porodówce :D. Żartuje ;)...
    A tak na poważnie to mały naprawdę sie dzis mało rusza, a z tego co wiem dzieci przed porodem są mniej aktywne, do tego ten ból pachwiny i kłucia w podbrzuszu-dziwne...A mały teraz znowu dostal czkawkę.
    No i siostra zażartowała,ze moze dzis urodzę w nocy, zobaczyła mój brzuch bez bluzki i stwierdziła,ze jest bardzo, bardzo nisko. no nic zobaczymy co los przyniesie???

A Cypruś jak zobaczył co robię-zapytał gdzie jade?Powiedziałam, ze pakuje torbę do szpitala-zapytał czy dzis jadę? Powiedziałam mu,ze nie. Potem poleciał do męża i mówi :mamusia jedzie jutro do szpitala :P . To chyba tyle co chciałam Wam powiedziec . Dobranoc :)

Ruciu-wizytę mam jutro o 17. Wkleiłaś kalendarium i tam jest napisane,ze 7 listopada.
    oj to czekamy tu z niecierpliwością na informacje :) i trzymam kciuki za szybki poród :D

jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki ja już uciekam miłego wieczorku życzę buziaki :)

Spero, Fedra, aisa, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z pracy...brak apetytu cały dzień,i boli prawy jajnik:/ idę spać..dobranoc Kochane:* do jutra

jeju, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:

Naturlanie, że wkleiłam, ale nie pomyślałam, że 7 listopada jest dziś :)

magdzia26, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) Melduje się ze śniadaniem około godziny 8.

Miłego dnia dziewoje.

Ilona, magdzia26, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :)
    Pies nakarmiony, wysikany i ogarnięty na to, żeby posiedzieć samotnie przez kilka godzin. Gdyby było Dziecko miałoby pierwszeństwo, więc musiałabym duuuużo wcześniej wstawać - niby kiepski plus, ale jednak jest ...

Opowiem Wam coś:
    Moja znajoma (kiedyś koleżanka) ma Dziecko z Debilem, oczywiście przydarzyło się przypadkowo, a oni wzięli ślub. Wszyscy wiedzieli, że On nie jest nic wart- był nawet zamieszany w jakieś sprawy z długami, często zmieniał kobiety, sprzedawał i handlował towarem niewiadomego pochodzenia... A Ona miała 21 lat zakochała się w nim, jakby ją ktoś zaczarował, tylko M... i M...
    A finał tej sprawy jest taki: Ona ma 25 lat, rozwód na plecach, problemy z byłym już Mężem, który jak się okazało zdradzał, miał problemy z prawem, balował do upadłego, przesyłał jej jakieś grosze - a Ona myślała, że zarabia za granicą na utrzymanie rodziny i ciężko pracuje...Jedno, co Jej pozostało to śliczny i mądry Synek.

I powiem Wam, że jak się dowiedziałam, że A. jest już po rozwodzie, stwierdziłam, ze to lepiej dla niej i dla tego dziecka, bo z takim Mężem i Ojcem nie wyobrażam sobie życia. I pocichu pomyślałam, że ciesze się, że mój Mąż jest taki jaki jest...

No to tyle refleksji ;)
    Musiałam Wam to opowiedzieć, a teraz zmykam na te przefantastyczne 8 godzin oddać beznamiętnie moim obowiązkom...
    Buziaki i słonecznego dnia!

Rucia, jeju, a-koczek, magdzia26, Ilona, aisa, AGA 30, plemniczka, Fedra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus lepiej być samotną matką, niż żyć z człowiekiem który i tak jest do niczego. Sama to przerabiałam.

Kfjatus lubi tę wiadomość

‹‹ 4533 4534 4535 4536 4537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ