X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A wzorków nie mam tylko bezbarwny lakier z brokatem :-)
    W każdym razie się zachwycałam, bo już zdjęłaś awatarka ;)
    Mi ostatnio się łąmią od razu i nie mogę takich ładnych wyhodować.
    Uciekam na kolacyjke i jakiś serial, ale wrócę :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Gośśśia ja juz 32 na karku mam i najgorsze jest to że u mnie nie pa przyczyny :/
    Niby wszystko ok tyle ze ostatnio tsh skoczyło to już zbite i nic sie nie dzieje :/
    No po prostu przyznaję się wchodzę w okres gdzie zaczyna się załamka chyba :/
    No chyba każda która długo czeka to przeżywa :/
    Aguś wiem że łatwo się tak mówi a tym bardziej że jeszcze do nie dawna przeżywałam to samo a myśleliście o insemitacji? może śluz stanowi problem i nie jest przychylny dla plemników,nie wiem jak to się bada ale w takich sytuacjach inseminacja daje b.duże szanse, ktotku trzymam za ciebie mooooocno kciuki

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśia u nas to proble chyba lekarze bo nie ma konkretnego :/
    IUi miałam i nic lekarze tylko kasę zdzierają i nic więcej na wiosne chcemy uderzyć do katowic albo wrocławia do jakiejś kliniki konkretnej :-)

Czas pokarze jak to będzie :-)
    A i ostatnio się nie układało między mną a Waflem więc nic na siłę :/'
    Mam cierpliwość ale jak pisałam zaczyna mnie kłuć i boleć jak ktoś obok mnie w ciążę zachodzi a przedtem nie czułam tego :/
    Dlatego sądzę że pęka chyba coś we mnie powoli :/

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Gośśśia u nas to proble chyba lekarze bo nie ma konkretnego :/
    IUi miałam i nic lekarze tylko kasę zdzierają i nic więcej na wiosne chcemy uderzyć do katowic albo wrocławia do jakiejś kliniki konkretnej :-)

Czas pokarze jak to będzie :-)
    A i ostatnio się nie układało między mną a Waflem więc nic na siłę :/'
    Mam cierpliwość ale jak pisałam zaczyna mnie kłuć i boleć jak ktoś obok mnie w ciążę zachodzi a przedtem nie czułam tego :/
    Dlatego sądzę że pęka chyba coś we mnie powoli :/
    ja jestem ze śląska a dokładniej z Gliwic jak chcesz to popytam znajome o dobrych ginekologów czy o te kliniki?

AGA 30, Dodi, a-koczek, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń!!

Gośśśka, Fedra, a-koczek, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    ja jestem ze śląska a dokładniej z Gliwic jak chcesz to popytam znajome o dobrych ginekologów czy o te kliniki?

O to popytaj o lekarzy w klinice :-)
    Zawsze lepiej poczytać i podpytać kogoś co chodził do lekarza o jego opinię :-)

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooooo wszystkiego najlepszego!!!! dołączam sie :D :D :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 20:11

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mam pytanie jak wrzuca się tu zdjęcia? :P

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    hej mam pytanie jak wrzuca się tu zdjęcia? :P

Większość z nas przez tą stronkę
    http://imageshack.us/
    Trzeba się zalogować i link zdjęcia wtedy się wkleja :-)

Gośśśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej nocki kobitki :-)
    Idę na filmik :-)
    Dobranocki :*)

Gośśśka, Fedra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam ja pewnie na szarym końcu ale chciałam złożyć Ci życzenia spełnienia marzeń, szczęścia, zdrowia a przede wszystkim spełnienia w roli mamy :-) No i powodzenia w szydełkowaniu....pięknie to wyszło, może to jakiś pomysł na spokojny biznes :-)

AGA 30, Fedra, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga polubiłam z te twoje ruchliwe sąsiadki :-)

AGA 30, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczyny torba do szpitala spakowana :). Pozostało tylko spakować krem do twarzy,grzebień,antyperspirant i płyn do higieny intymnej-ale te rzeczy używam na codzien więc spakuję dopiero jak sie akcja zacznie :). Głowa umyta, zaraz kąpiel, telefon doładowany, i ładuje się na ładowace.Wyjęłam też ładowarke do baterii do aparatu foto-bo m. nigdy nie wie gdzie co trzymamy...nie wiem dlaczego dziś tak mnie wzięło -ale chyba najwyzsza pora. Mam nadzieję,ze moje dziwne przeczucie się myli i wytrzymam chociaż do nastepnego tygodnia- może na imieniny 12 listopada dostanę prezent? Bratowa męża właśnie w swoje imieniny urodziła. W sumie mały mógłby jeszcze poczekać, bo na 11 listopada zamówiłam sobie fryzjerkę do domu na farbowanie włosów. Bo odrosty mam juz mega...Chciałabym wygladac jakoś na porodówce :D. Żartuje ;)...
    A tak na poważnie to mały naprawdę sie dzis mało rusza, a z tego co wiem dzieci przed porodem są mniej aktywne, do tego ten ból pachwiny i kłucia w podbrzuszu-dziwne...A mały teraz znowu dostal czkawkę.
    No i siostra zażartowała,ze moze dzis urodzę w nocy, zobaczyła mój brzuch bez bluzki i stwierdziła,ze jest bardzo, bardzo nisko. no nic zobaczymy co los przyniesie???

A Cypruś jak zobaczył co robię-zapytał gdzie jade?Powiedziałam, ze pakuje torbę do szpitala-zapytał czy dzis jadę? Powiedziałam mu,ze nie. Potem poleciał do męża i mówi :mamusia jedzie jutro do szpitala :P . To chyba tyle co chciałam Wam powiedziec . Dobranoc :)

Ruciu-wizytę mam jutro o 17. Wkleiłaś kalendarium i tam jest napisane,ze 7 listopada.

Gośśśka, AGA 30, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi, Rucia, jeju, a-koczek, Ilona, magdzia26, rybka, Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    no dziewczyny torba do szpitala spakowana :). Pozostało tylko spakować krem do twarzy,grzebień,antyperspirant i płyn do higieny intymnej-ale te rzeczy używam na codzien więc spakuję dopiero jak sie akcja zacznie :). Głowa umyta, zaraz kąpiel, telefon doładowany, i ładuje się na ładowace.Wyjęłam też ładowarke do baterii do aparatu foto-bo m. nigdy nie wie gdzie co trzymamy...nie wiem dlaczego dziś tak mnie wzięło -ale chyba najwyzsza pora. Mam nadzieję,ze moje dziwne przeczucie się myli i wytrzymam chociaż do nastepnego tygodnia- może na imieniny 12 listopada dostanę prezent? Bratowa męża właśnie w swoje imieniny urodziła. W sumie mały mógłby jeszcze poczekać, bo na 11 listopada zamówiłam sobie fryzjerkę do domu na farbowanie włosów. Bo odrosty mam juz mega...Chciałabym wygladac jakoś na porodówce :D. Żartuje ;)...
    A tak na poważnie to mały naprawdę sie dzis mało rusza, a z tego co wiem dzieci przed porodem są mniej aktywne, do tego ten ból pachwiny i kłucia w podbrzuszu-dziwne...A mały teraz znowu dostal czkawkę.
    No i siostra zażartowała,ze moze dzis urodzę w nocy, zobaczyła mój brzuch bez bluzki i stwierdziła,ze jest bardzo, bardzo nisko. no nic zobaczymy co los przyniesie???

A Cypruś jak zobaczył co robię-zapytał gdzie jade?Powiedziałam, ze pakuje torbę do szpitala-zapytał czy dzis jadę? Powiedziałam mu,ze nie. Potem poleciał do męża i mówi :mamusia jedzie jutro do szpitala :P . To chyba tyle co chciałam Wam powiedziec . Dobranoc :)

Ruciu-wizytę mam jutro o 17. Wkleiłaś kalendarium i tam jest napisane,ze 7 listopada.
    oj to czekamy tu z niecierpliwością na informacje :) i trzymam kciuki za szybki poród :D

jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki ja już uciekam miłego wieczorku życzę buziaki :)

Spero, Fedra, aisa, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z pracy...brak apetytu cały dzień,i boli prawy jajnik:/ idę spać..dobranoc Kochane:* do jutra

jeju, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:

Naturlanie, że wkleiłam, ale nie pomyślałam, że 7 listopada jest dziś :)

magdzia26, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) Melduje się ze śniadaniem około godziny 8.

Miłego dnia dziewoje.

Ilona, magdzia26, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :)
    Pies nakarmiony, wysikany i ogarnięty na to, żeby posiedzieć samotnie przez kilka godzin. Gdyby było Dziecko miałoby pierwszeństwo, więc musiałabym duuuużo wcześniej wstawać - niby kiepski plus, ale jednak jest ...

Opowiem Wam coś:
    Moja znajoma (kiedyś koleżanka) ma Dziecko z Debilem, oczywiście przydarzyło się przypadkowo, a oni wzięli ślub. Wszyscy wiedzieli, że On nie jest nic wart- był nawet zamieszany w jakieś sprawy z długami, często zmieniał kobiety, sprzedawał i handlował towarem niewiadomego pochodzenia... A Ona miała 21 lat zakochała się w nim, jakby ją ktoś zaczarował, tylko M... i M...
    A finał tej sprawy jest taki: Ona ma 25 lat, rozwód na plecach, problemy z byłym już Mężem, który jak się okazało zdradzał, miał problemy z prawem, balował do upadłego, przesyłał jej jakieś grosze - a Ona myślała, że zarabia za granicą na utrzymanie rodziny i ciężko pracuje...Jedno, co Jej pozostało to śliczny i mądry Synek.

I powiem Wam, że jak się dowiedziałam, że A. jest już po rozwodzie, stwierdziłam, ze to lepiej dla niej i dla tego dziecka, bo z takim Mężem i Ojcem nie wyobrażam sobie życia. I pocichu pomyślałam, że ciesze się, że mój Mąż jest taki jaki jest...

No to tyle refleksji ;)
    Musiałam Wam to opowiedzieć, a teraz zmykam na te przefantastyczne 8 godzin oddać beznamiętnie moim obowiązkom...
    Buziaki i słonecznego dnia!

Rucia, jeju, a-koczek, magdzia26, Ilona, aisa, AGA 30, plemniczka, Fedra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus lepiej być samotną matką, niż żyć z człowiekiem który i tak jest do niczego. Sama to przerabiałam.

Kfjatus lubi tę wiadomość

‹‹ 4533 4534 4535 4536 4537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ