plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też to mogę potwierdzić i gratuluję koleżance, znajomej odwagi!
Dzień dobry!
Witam się z rana
Głowa znów mnie boli i jest mi zimno....może ja już tak zawsze będę miała jeśli faktycznie będzie po owulce?
Była nie była, się okaże...Rucia jak tam u Was?Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w ten przepiękny jesienno-zimowy poranek
Wspaniały dzień dzisiaj się zapowiada
Co tam że mój P idzie na imprezę firmową (w firmie gdzie pracuje 90% kobiet)
Co tam że wczoraj znowu miałam taki mega skurcz po przytulaniu, że myślałam że zejdę z tego świata
Co tam że jutro będę o rok starsza
Na pocieszenie tego wszystkiego zaczynam długi weekend od dzisiaj od 16:00 jutro dzień lenia sobie robię z okazji mojego świętatzn taki miał być ale już w głowie planuję generalne sprzątanie mieszkania
a po południu wyjazd do rodziców
Ilona, a-koczek, aisa, plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
No to sobie wczoraj wybrałam film. Labirynt. Polecam, ale kobietom w ciąży może nie koniecznie. Film trzymający w napięciu, tak że brzuch jak wyszłam stał mi na sztorc i do tego twardy jak kamień. Jak wróciłam do domu to mnie bolał fest. Nie wspomnę, że pół nocy mi się śnił.
Nie będę filmu streszczać bo może któraś będzie chciała go zobaczyć.
Tak w skrócie jest o porwaniu 2 dziewczynek.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 08:42
magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Co ja tam miałam jeszcze napisać ahhh już wiem
Speruś chciałam oświadczyć oficjalnie że przyczyniłaś się w dużym stopniu do moich bliźniaków 2000 lajkiemwięc nie wiem jakąś matką chrzestną będę musiała Cię zrobić czy cóś
Dziewczyny zaproponowałam Ruci odśnieżanie no bo wiecie liczę na rewanż kto wie może ja niedługo będę potrzebowała a u mnie też będzie dużo odśnieżania
Byłam wczoraj na wizycie w tej przychodni medycyny wschodniej i powiem wam jakoś tak dziwnie się czuję miałam wrażenie że babka ma rentgen w oczach,
ale nie żałuję
diagnoza: powodem mojego utycia nagłego było odstawienie hormonów i mega duży stres, który sprawił że mój metabolizm jest prawie zerowy i mogłabym prawie nic nie jeść a i tak bym tyła
dostałam 4 rodzaje kapsułek ziołowych i 10 zabiegów akupunktury
ale na razie muszę się oswoić z myślą wbicia w moje ciało tak dużej ilości igiełSpero, aisa, Fedra, Dodi, kiti lubią tę wiadomość
-
Moje szczęście trwało bardzo krótko, tak jak przeczuwałam,że cos jest nie tak, wszystkie objawy mi nagle prezszły, wczoraj moj lekarz potwierdzil moje obawy, serduszko mojego dzieciatka przestalo bic.Jutro jade na zabieg. Nie daje sobie z tym rady. za bardzo to boli. N a 8 czerwca mialam wyznaczony termin porodu przez lekarza a teraz 8 listopada bede musiala sie z nim pozegnac na zawsze06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny