plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
2 kreski bardzo Ci współczuję. Nie wiem co więcej powiedzieć, bo moje słowa nie przyniosą Ci ukojenia w takiej sytuacji...Trzymaj sie Kobietko!
Effciu-wynki masz super. Ja też mam normę po dwóch godzinach do 140. Ja miałam 115 czy jakos tak. Miałam też wynik po godzinie i tu była norma do 120. Ja miałam 104 chyba. A na czczo miałam 95 gdzie norma do 90 była. ale dzień wcześniej zjadłam troche słodkiego bo wtedy były małego urodziny. Na pewno nie masz cukrzycy!!!
Rutka u mnie tak jak u ciebie też pada i to już od dłuższego czasu
miłego dniaIlona lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Przyznać się która przywiała do mnie deszcz?
Pewnie pozazdrościły mi tego odśnieżaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 12:35
Rucia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
dopiero zjechałam do domu odpaliłam szybko internet sprawdzić wynik mojej bety i jest kochane 2584
kamień z serca. Jeszcze tylko serduszko zobaczyć i będzie ok strasznie się martwię w nocy się budzę sprawdzam czy piersi nie przestały mnie boleć itd.. paranoja normalnie...
2 kreski bardzo mi przykro....Fedra, magdzia26, Ilona, Dodi, Spero, kiti, Rucia, sylwia1985, AGA 30, kopciuszek126, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Aneczko Twoje zachowanie jest całkiem naturalne ja jak zobaczyłam u siebie dwie kreski to tez wpadłam w popłoch i różne paranoje ale ja miałam ku temu podstawy a Ty ich nie masz i obyś mieć nie musiała...
piękna beta
Cześć Mała :*magdzia26, aneczkaaa1985, Ilona, Dodi, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam was ,ale teraz mi smutno po takich wiesciach i rycze ehhh
aneczkaaa 1985 no cóż my kobitki jesteśmy nie które tak przez zycie przecwiczone, ,że szok ,ale ja jestem dobrej myśli ,że koleżanki ,które straciły maleństwo będą miały jeszcze swoje małe szczęście!Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Aneczka powiem tak przerabiałyśmy to juz nie raz i na smutki najlepsza jest radosć...
Ja wiem to po sobie wolałam czytać po stracie pozytywne rzeczy niż to jak wszystkim jest przykro z tego co sie stało...
wiadomo że 2kreski musi przeżyć swoja załobe i będzie jej teraz smutno ale Tobie nikt nie zabroni cieszyc sie swoim szczęściem o które tyle walczyłaś...aneczkaaa1985, Ilona, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, jeju, Spero, Spero, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja wrote:Plemniczka twoja Kornelcia jak tam sie miewa ?
, to znaczy stala sie bardzo leniwa i czasami mnie to niepokoi, ale jako ze wiem ze dzieci mają swoją aktywnosc, mogą miec leniwszy dzien i śpią tez czasami
staram sie odganiac brzydkie mysli.
Za tydzien mamy ostatnie prenatalne, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.Fedra, Kaja, Ilona, Dodi, aisa, Strażaczka90, jeju, aneczkaaa1985, Rucia, a-koczek lubią tę wiadomość