plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Ja mialam kiedys mi mi strasznie rzesy oslabilo a teraz jest taka odzywka ktora wydluza i pogrubia-jest droga bo 200zl i sie nad nia zastnawiam
Każde rzęsy reagują inaczej i zależy jak są nałożone czy nie ma na nich za dużo kleju....
ja kupiłam sobie odżywkę feg eyelash enhancer podobno dobra na allegro 59 zł przecena z 240 zł (ściema pewnie) stosowałam ją 3 dni więc efektów nie ma żadnych a już muszę ją odstawić bo podobno w ciąży nie można jej stosować. Poczeka..... -
Na teraz się z wami żegnam bo za 17 minut rozpoczynam dłuuugiiii weeeekeeen
Buziaki i miłego wieczorku
edit: ale żeby nie była tak pięknie mam wolne, samotne popołudnie więc będę was nękała swoją osobą <sesesesesese>Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 15:44
Fedra, Gunia, Strażaczka90, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola sobie zrobiła przerwe a raczej pisała ze będzie rzadziej zaglądac możliwe ze włąśnie dzisiaj jest taki dzień
mam nadzieję że z jej ranami wszystko w porządku...
i ja się na dzisiaj zegnam
trzymajcie się ciepło i nie dajcie jesiennej aurzemagdzia26, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamicia0101 wrote:a jaki wynik bety? ktory tydzien ciazy?
pierwsza beta 1108 druga po 48 godz 2584 5 tydzień
dzwoniłam do mojego drugiego lekarza ale uspokoił mnie że na razie wszystko wygląda na to że jest w porządku ale ja dalej siedzę i szperam w necie to jest chore ale silniejsze ode mnie czekałam na tą ciążę ponad 3 lata...... normalnie wariatkaBeata, magdzia26, kopciuszek126, Dodi, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/konkurs.html#fitroom:/konkurs/ca/zestaw/6727:
tutaj konkretny mój strój
nadrobię tak jak obiecałam po weekendzie,
ale widzę w powyższym poście Aneczko super że beta rośnie jeszcze raz gratuluję ale nie stresuj sie nie panikuj i nie wyszukuj głupot w necie bo naprawdę zwariujesz :*kiti, magdzia26, kopciuszek126, aneczkaaa1985, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
witam dziewczęta
Czytam cały czas na bieżąco co skrobiecie ale jakoś nie mam weny do pisania.
Ola dzielna kobieta z Ciebie!
aneczka i gossska gratuluje fasolek... widzę że ostatnio jest dużo fasolek niespodziewanych , bardzo mi się to podoba i raduje moje serducho... daje nadzieję że i nam się w końcu uda jak nadejdzie odpowiedni czas
Coś ostatnio forum przystopowało i dziewczynki poznikały... ja się ;pytam gdzie ???magdzia26, Strażaczka90, aneczkaaa1985, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga super paznokietki
Też lubie często malować... tylko mój m nie lubi jak mam takie kolorki, a mi się bardzo podobają.magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia to kiedy masz pierwsze igły ?
ps. super te lwiątkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 17:34
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
to jak już pójdziesz to napisz koniecznie jak było bo mnie to intryguje
a u mnie nic nowego...studia i brak chęci do nauki
M przyjeżdża za tydzień i idziemy na weselicho to pobawimy. A tak ogólnie to m zażywa witaminki i mówi że ma większą ochotę na baraszkowanie...to jak przyjedzie wyposzczony to będą chyba szły iskry
A ja mam nadzieję że do grudnia - świąt się trochę żółnierzyki poprawią bo m trafi (mam nadzieję) ma okienko transferowemagdzia26, Spero, aisa, Kfjatus, Dodi, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
No zauważyłam że coś ostatnio się pusto i smutno zrobiło na forum
Dziewczęta jak to powiedziała ostatnio moja pani profesor " nasz mózg i psychika kierują naszym organizmem- wszystkimi hormonami a więc trzeba cały czas myśleć pozytywnie i się nie dołować,stresować! " pochwyciłam to w całości i postaram się realizowaćmagdzia26, Spero, aisa, Kfjatus, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość