plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem na pewno
fajnie też bym poszła na jakieś wesele ale coś czuję że jedyne na którym będę w najbliższych paru latach to mojeo ile doczekam tego dnia
kiti życzę Ci w takim razie malutkiego prezenciuku od mikołaja w twoim brzuszkukiti, Strażaczka90, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
To fakt kiti że jakoś tak smutno aż żeby sobie poprawić humor to czytałam stare posty na plemniczce i stwierdziłam że Olka to prawdziwa krejzolka
a i ona zrobiła sobie urlop
od forum .... więc cóz nam pozostaje....
trzeba ją znaleźć i zmusić co by wróciła
bo bez niej to w ciąże trudno się zachodzi a nawet wydaje mi się to prawie niemożliwekiti, Strażaczka90, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
heheh Oli na pewno nie umknie to wyznanie !
A niech ten mikołaj nie zwija manatków tylko nam tu cały rok prezenty śleWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 18:00
aisa, Kfjatus, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Będę ją dręczyła do póki nie przemówi tak jak ona dręczyła OVUGURU
może w końcu się złamieKfjatus lubi tę wiadomość
-
Witam Dziewoje, Kiti fajnie Cię czytać, Magdzia, też jestem ciekawa efektów akumpunktury więc szybko się decyduj i opowiadaj;)
Przybyłam donieść, że zaczynam nowy cykl. Znowu wcześniej niż powinna @ przyszła.
Najgorzej z owulką i wyznaczeniem fl. Owulacja nie współgra ze skokiem temperatury.
Fedri, proszę o zmianę w tabelce, sama nie wiem, na kiedy, ale chyba na 07.12. Widziałam, jak ładnie nam podopisywałaś w tabelce komentarz do @
Myślałam, żeby się wypisać w ogóle z tabelki, ale doszłam do wniosku, że to i tak niczego nie zmieni (no poza tym, że byłaby jeszcze bardziej fasolkowo-mamusiowa niż starankowa, a to też fajnie).
Miłego wieczoru, idę się kurowaćmagdzia26, kiti, Effcia28, Kfjatus, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Olka Olka pamietasz lato ze snów jak tu sie udzielalas i dawalas nam bardzo dobre rady i dzięki Tobie każda buzia jak kawadrat sie uśmiechała i wygladalysmy przed ekranami jak Lokoo czyli krezole zozole .........Wiec apeluje do twojego rozsadku abyscie sie dogadali i sie pokazali bo matko Tesknimy! !
magdzia26, Strażaczka90, kiti, Dodi lubią tę wiadomość