plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem na pewno

fajnie też bym poszła na jakieś wesele ale coś czuję że jedyne na którym będę w najbliższych paru latach to moje
o ile doczekam tego dnia 
kiti życzę Ci w takim razie malutkiego prezenciuku od mikołaja w twoim brzuszku
kiti, Strażaczka90, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość
-
To fakt kiti że jakoś tak smutno aż żeby sobie poprawić humor to czytałam stare posty na plemniczce i stwierdziłam że Olka to prawdziwa krejzolka
a i ona zrobiła sobie urlop
od forum .... więc cóz nam pozostaje....
trzeba ją znaleźć i zmusić co by wróciła
bo bez niej to w ciąże trudno się zachodzi a nawet wydaje mi się to prawie niemożliwe
kiti, Strażaczka90, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
heheh Oli na pewno nie umknie to wyznanie !

A niech ten mikołaj nie zwija manatków tylko nam tu cały rok prezenty śle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 18:00
aisa, Kfjatus, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
hehe lubie tysiac razy !!!!!!!magdzia26 wrote:Będę ją dręczyła do póki nie przemówi tak jak ona dręczyła OVUGURU

może w końcu się złamie
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Witam Dziewoje, Kiti fajnie Cię czytać, Magdzia, też jestem ciekawa efektów akumpunktury więc szybko się decyduj i opowiadaj;)
Przybyłam donieść, że zaczynam nowy cykl. Znowu wcześniej niż powinna @ przyszła.
Najgorzej z owulką i wyznaczeniem fl. Owulacja nie współgra ze skokiem temperatury.
Fedri, proszę o zmianę w tabelce, sama nie wiem, na kiedy, ale chyba na 07.12. Widziałam, jak ładnie nam podopisywałaś w tabelce komentarz do @
Myślałam, żeby się wypisać w ogóle z tabelki, ale doszłam do wniosku, że to i tak niczego nie zmieni (no poza tym, że byłaby jeszcze bardziej fasolkowo-mamusiowa niż starankowa, a to też fajnie).
Miłego wieczoru, idę się kurować
magdzia26, kiti, Effcia28, Kfjatus, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Madzia to dawaj ja sie tez podlanczam co ona sobie mysli olać takie koleżanki jak My hihi jak Ovuguru przemówił to Olka tez przemówi heheh
magdzia26, Strażaczka90, kiti, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
-
Olka Olka pamietasz lato ze snów jak tu sie udzielalas i dawalas nam bardzo dobre rady i dzięki Tobie każda buzia jak kawadrat sie uśmiechała i wygladalysmy przed ekranami jak Lokoo czyli krezole zozole .........Wiec apeluje do twojego rozsadku abyscie sie dogadali i sie pokazali bo matko Tesknimy! !
magdzia26, Strażaczka90, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

[/url]