plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a i jeszcze Wam cos powiem. Dzis jak przejeżdzaliśmy obok szpitala i spojrzałam na szpital to poczułam strach
i ukuło mnie normalnie coś w brzuchu...tak jak to sie dzieje w sytuacji stresowej...nie wiem jak to będzie?Chyba tym razem bedę srac w gacie jadąc do szpitala. A z Cyprusiem jechałam usmiechnieta i szczęśliwa
Zero stresu
Rucia, Ilona, kiti, Strażaczka90, Selena, Dodi, a-koczek, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKopciuszku widzę, że kawał chłopa się szykuje
Nie martw się, teraz się stresujesz, a gdy już się zacznie, będziesz leciała do szpitala jak na skrzydłach, byle tylko za chwilę tulić swojego synka w ramionach
Przeczytałam wszystkie info i również mogę się odmeldować
Jutro ja pewnie o tej porze będę zdawała Wam relację z mojej wizytyUmieram z ciekawości co tam w podwoziu słychać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 19:23
magdzia26, jeju, aisa, Ilona, kiti, Effcia28, Strażaczka90, plemniczka, Kfjatus, Selena, AGA 30, Dodi, kopciuszek126, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ola
Ilona, Kaja, kiti, Strażaczka90, Selena, kopciuszek126, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Kopciuszku ależ ten Tymuś urósł, wielki już chłop więc niech wychodzi na powierzchnie
Magdzia dajesz czadu
Rucia no Leosia też już bym poogladała na powierzchnimagdzia26, Strażaczka90, Ilona, aisa, kopciuszek126, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
No Kopciuszku to super ze wszystko dobrze
i kawał chłopa nosisz w sobie
Także może już spokojnie szykować sie na tą drugą strone
Ja też dziś byłam na wizycie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 21:29
Ilona, kiti, aisa, magdzia26, kopciuszek126, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
selenko ja też czekam na relacje
Selena, jeju lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Selenko to pisz szybciutko jak było?
Polip troszke podrósł...przed szpitalem wystawał z szyjki na 1 cm..a teraz ma jakies 1,5..także sobie tak maleje i rośnie..ale jest dobrze bo nawet przy tym jak go gin dotknął wziernikiem nie krwawił
szyjka długa jest:)tętno maluszka też super
Gin mnie uspokoił z tymi ruchami :)jak będzie mniej niż 5 w ciagu pół godziny to wtedy się martwić..a tak to jest ok
i dzis nawet liczyłam sobie tak jak w szpitalu
i było 40 ruchów w 30 minut
więc super
ale już nie bardzo mogę leżeć na plecach..bo zaraz mnie cos gniecie w plecy....chyba teraz bede liczyć na boku ruchy
a no i cukier też mam ok
więc koniec kłucia w paluch po jedzeniu
no chyba że raz czasem sobie będe sprawdzać
Pytałam też o poród naturalny z tym moim polipem..i gin mówi że jest duża szansa..no chyba żeby w trakcie zaczął bardzo krwawić..to wtedy szybkie cc...ale to jeszcze trzeba zobaczyć do końca jak ten polip się będzie zachowywał....bo jak urośnie większy..to nie będzie miał jak Kacpi wyjść..
Teraz 19 albo 22 listopada ostatnie usgw tym gin sprawdzi sobie tego polipa przez pochwe
a kolejna wizyta 5 grudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 21:45
kiti, AGA 30, Muska, Ilona, Dodi, aisa, magdzia26, jeju, kopciuszek126, Spero, Spero, Rucia, a-koczek, Fedra, Strażaczka90, Blondi22, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
selenko cieszę się że maluszek się ochoczo rusza
teraz mogę iść spać spokojnie
dobranoc wszystkim :*Selena, aisa, magdzia26, kopciuszek126, Spero, Fedra lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:selenko cieszę się że maluszek się ochoczo rusza
teraz mogę iść spać spokojnie
dobranoc wszystkim :*ja to ostatnio późno chodze spać
m się śmieje że ćwiczymy zarwane noce przed przyjściem Kacperka na świat
Ilona, magdzia26, jeju, kopciuszek126, Spero, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Selenko to super
Kacperek szaleje w brzuszku. Mam nadzieję, że polip się zatrzyma i będziesz mogła urodzić sn
Kopciuszku Tymus to już duży, no faktycznie dobrze by było gdybyś niedługo urodziła bo potem może być ciężko jak dobije do 4 kg. Najważniejsze że wszystko dobrze
Dobranocmagdzia26, jeju, kopciuszek126, Spero, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
kopciuszku, wosebko super ze z waszymi maluchami ok.
Wosebko ale chyba twoj lekarz nie mial na mysli ze w kazdej polgodzinie powinno czuc sie przynajmniej 5 ruchów?
a wogole to czasami czuje sie jak w przedszkolu tutaj.jeju, kopciuszek126, Ilona, aisa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość