plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
życzę wszystkim miłego dnia
kopciuszku prawdziwy mężczyzna rośnie w twoim brzuszku
selenko dobrze że Kapcperek jednak sie zdecydował troszke poszaleć w brzuszkujeju, kopciuszek126, Ilona, aisa, Fedra, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczynki.
U mnie pogoda beznadziejna, pada deszcz, jest szaro i ponuro..
Pocieszająca jest myśl, że dziś jest piątek i lada chwilę weekend, a w gratisie wolny poniedziałek
A po pracy ma zamiar wybrać się na jakieś zakupy, mam nadzieję, że nie będzie zbytnio padać ...
Dobrego dzionka i duuużo uśmiechumagdzia26, kopciuszek126, Ilona, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Heloł madzik....Dziewczyny u nas dziś gabaryty zbierają i musiałam wystawić to i ovo
Selenko i Kopciuszku...dobre wieści nam przyniosłyście....
Szamam śniadanko i pozwoliłam sobie tu zajrzeć, bo później chyba będzie ciężko
magdzia26, kopciuszek126, Ilona, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:kopciuszku, wosebko super ze z waszymi maluchami ok.
Wosebko ale chyba twoj lekarz nie mial na mysli ze w kazdej polgodzinie powinno czuc sie przynajmniej 5 ruchów?
a wogole to czasami czuje sie jak w przedszkolu tutaj.
Dlaczego jak w przedszkolu?
-
Dzień dobry wszystkim
ja jeszcze w pościeli. Cyprek ogląda bajki to laptop wolny
.
Bardzo dziękuję za miłe komentarze.
Selenko-super,ze u Ciebie wszystko gra jak należya z tymi ruchami to Ci powiem,ze jest różnie i są takie dni,ze może być ich tylko 10 w ciągu całego dnia i to też ok. choć matka się napewno wtedy martwi.To biegiem na ktg i wszystko się wyjaśni.Moj Tymek przed wczoraj może dał z 15 wyczuwalnych ruchów przez cały dzień.Nie liczyłam,ale naprawdę malo się ruszał-czyżby spał w ten ponury dzień???A wczoraj już lepiej i dzis od rana daje znaki o sobie
Ruciu-dziś ja czekam na info o Leonku :)też bardzo jestem ciekawa co sie dowiesz?
Ja zaraz wstaję zjeść śniadanko i nakarmić starszego bratkaa po 10 jade na ktg.
Miłego dnia. U mnie z rana słoneczko sie zerwało. i już od 6.30 ładna pogoda. Teraz troszkę sie schowało.
magdzia26, Ilona, aisa, AGA 30, Fedra, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo hejo.
Zamelduje się u Was dopiero po wizycie u gina, pewnie ok 19:30. Nie mam czasu dzisiaj siedzieć na forumOd poniedziałku gotuję zupę i chyba trzeba w końcu plan wykonać
Pogoda szara i bura, beznadziejna, dobrze, że chociaż nie pada.
Miłego dzionkamagdzia26, jeju, aisa, Ilona, AGA 30, Spero, Fedra, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane
Kopciuszku i Selenko super że z chłopakami wszystko w porządku i zdrowo się rozwijają
U mnie dzisiaj słoneczko i ciepło nawet o dziwo
Jutro wesele !magdzia26, jeju, aisa, Ilona, Spero, Fedra, Strażaczka90, Selena, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
No i się pra...a później się samo poprasowa
No niestety nie ma tak różowo....dziś męczę moją Franię!!!!! Prawy jajnik mi się odzywa ale nie wiem po co....nie wywoływałam do odpowiedzi
Cisza tu....no to ja też idę, by nie okazać się gadułąmagdzia26, Spero, Fedra, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej kochane.
Jak miło sie czyta wasze wieści z wizyt ( Kopciuszku Selenko)
Ania gratki z powodu pieknej bety ( nie szukaj w necie nie stresuj sie tylko sie ciesz to z pewnoscia bardziej pomoze maluszkowi w prawidłowym rozwoju)
Ja tone w stertach dokumentów niewiem kiedy to sie skonczy ale postram sie zagladac tu do Was
Buziakimagdzia26, Ilona, Fedra, Strażaczka90, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobry!
Kopciuszku i Selenko, super że z chłopakami wszystko ok
Magdziu, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, szczególnie tego jednego!
Ruciu, to czekamy na wieczorne wieści
Kfjatku, udanych zakupów!
Miłego dnia! :*Ilona, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Selena, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki...co tu słychać? Jakieś spektakularne niusy?
U mnie skończyła się sielanka...już nie tak lekko mam z Igorem...o ile e nocy fajnie zasypia i nawet noego odczuwam za bardzo że wstaje do Niego 3-4 razy bo łatwo zasypia o tyle w dzień jest gorzej bo już nauczyliśmy Go noszenia więc tylko tak by chciał spędzać czasDotąd problematycznie było tylko gdy ja zjadłam coś co Mu nie leżało a teraz znacznie częściej w ciągu dnia namęczęzanim będę mogła odłożyć Go do łóżeczka..nie jest może tragicznie ale mój czas wolny skrócił się do zera...a do tego coraz częściej tracę cierpliwość do Kuby...ehh ponarzekałam
Jutro spodziewamy się pierwszych gości...przyjedzie moja siostra bo będą na weekend u naszej mamy...swoją drogą to pierwsza wizyta od narodzin Igorka...nie licząc przyjazdów mojej Mamy...tak na marginesie to najbliżej mieszkająca rodzina Starego (blok obok) jeszcze nie widziała Igora...no trudno...ja nie płaczę z tego powodu...ostatnio jedynie co to Teściowa dzwoniła do mnie to pytała jak daliśmy na imię...masakra! Wiem że Ona nie jest na miejscu bo pracuje w Niemczech..ale Dziecko ma trzy tygodnie a Ona nie wie?! No trudno...a Dziadek który nie ma wymowki bo nie pracuje po wypadku jakiemu uległ chyba 3 lata temu. to jak traktuje nowego wnuczka tak będzie potraktowany i On! AmenWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 10:38
Fedra, Strażaczka90, kiti, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny