plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam!
Jeszcze raz gratuluję Kopciuszkowi!
Rutka Twój Synek jest przesłodkiMam nadzieję, że jak wrócicie do domu wrzucisz nam jakąś sesję Leosia z łóżeczka, wózeczka, przewijaczka itp.
Kaja jeszcze raz wszystkiego naj z okazji wczorajszych urodzin, zdrówka dla Ciebie i Maleństwa.
Musia, to Ty artystka jesteś jak na gitarze pocinasz - no nieźle, jestem pod wrażeniem
U mnie jeszcze bez śniegu, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie... choć mógłby się jeszcze wstrzymać, bo zaraz masę kłopotów dochodzi- odśnieżanie, czyszczenie samochodu itp.
Czas już chyba na jakąś Małą Ovu-Kobietę, no nie może tak być, żeby faceci zaczęli rządzić światem!Czekam na to, bo myślę, że powinna zostać następczynią prezydentowej Aleksandry
- oczywiście jak nadejdzie na to czas- obecnie przecież nikt Oli tego piedestału nie odbiera
To sobie pogadałam... A teraz mknę do pracy...
Dobrego dnia życzę wszystkimEffcia28, magdzia26, Kaja, jeju, AGA 30, mauysia, Selena, Strażaczka90, kiti, Dodi, Gunia, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kajus spóźnione ale najszczersze wszystkiego naj naj naj
Ruciu i Kopciuszku wielkie gratulacje
Buziaki i miłego tygodnia dla wszystkichKaja, Selena, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kobitki
U mnie śnieg dzisiaj też ale już się topi. Za to wieje strasznie jakiś halny
Miłego dnia Wam życzęmagdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
No witam w poniedziałek u nas lekko biało i zapowiada się o więcej śniegu .....
dziękuje dziewczyny za pamięć a obrzarlam się rybki w galarecie i sałaty mix na zielone postawilam roczek bombelkuje w brzuchu przelewa jak tylko się położę !!!!magdzia26, Strażaczka90, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
Anka10222 wrote:witam
moze ktoras mi powiedziec czy mleczny , nierozciagliwy sluz jest zwiastunem @?
Może to być zwiastun @@ ale też nie musi ....ja na twoim miejscu zrobilabym monitoring cyklu i będziesz wiedziała co i jak ile ja się narobilam testów ovu i nici chyba że już mialasStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Anka jeśli masz dobrego gina to super szkoda że Fedra dziś tu nie pisze ona to kobieta obcykana w temacie powiedziała co i jak ...może odpisze brakuje nam Fedra ciebie ...ale ogarnij temat i daj znać jak tam poszło ...
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
czesc
Ania z tym sluzem przed @ to roznie jest, ja np mialam taki przed @, ale i w cyklu w ktorym sie udalo tez byl podobny. Chociaz twój wykres nie wskazuje na ciąze, wiemy ze i z takich wykresów bywały czasami mile niespodzianki.
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w ten pikny słoneczny zimowy dzień
ależ tu niespodzianka wstaję rano patrzę do okna a tu biało mój Wafel jak co roku taki podniecony śniegiem że aż zdjęcia z okna pstrykał
Kopciuszku wielkie gratki
No to dziewczyny do roboty się brać niech teraz 2 fasolki wyskocząmagdzia26, Muska, Strażaczka90, Selena, Dodi, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość