Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie zakladaj z góry że poród będzie długi i męczący.

Selenko - to super ze polip się zmniejsza! Pewnie i stresu masz przez to mniej.

Strażaczka90, magdzia26, Selena, jeju, nick nieaktualny, Kfjatus, Kaja lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Plemniczko :)

Mam pyt do Ciebie :)
    Czy Ty robiłaś po poronieniu jakieś badania ( przepraszam z góry jeżeli już o tym pisałaś a ja nie doczytałam a teraz nie umiem tego znaleźć :)

heh no ostatnio nawet o tym pisalam ;)

Tak robilam, po pierwszej stracie zrobilam TSH, ft 3 i ft 4, AntyTPO ( czyli badania na tarczyce) i wyszla mi niedoczynnosc tarczycy i choroba Hashimoto.. zaczelam wiec leczyc sie u endokrynologa.
    Drugi raz jak stracilam ciaze to juz zrobilam dodatkowe badania na progesteron i zespół antyfosfolipidowy, badania na przeciwciala kardiollipidowe, wiesz czy nie mam problemów z krzepliwoscią krwi... ale wyszly dobre te badania. Wiec u mnie albo przez tarczyce tak sie dzialo, albo przypadek...

Pismak, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku wszystkiego najlepszego z Okazji Narodzin Tymusia :D

Dziewczyny pozdrawiam serdecznie :)

Strażaczka90, plemniczka, magdzia26, mauysia, jeju, Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus, Effcia28, aisa, Dodi, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki slyszalyscie o naprotechnologi?ja w sb ogladalam na youtube material o tym-wypowiadaly sie pary ktore dlugo staraly sie o dziecko o dopiero naprotechnologia im pomogla-hmm ciekawe az musze gina zapytac co o tym sadzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 15:26

jeju lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Dziewuszki slyszalyscie o naprotechnologi?ja w sb ogladalam na youtube material o tym-wypowiadaly sie pary ktore dlugo staraly sie o dziecko o dopiero naprotechnologia im pomogla-hmm ciekawe az musze gina zapytac co o tym sadzi

odsyłam do Amicizi jak chcesz coś podpytać...ona to gorąco poleca ale sama nie korzystała także nie wiem co i jak...

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Dziekuje za ciepłe słowa. Nie ukrywam ze bardzo bym chciala szybko zajsc w ciąże. Ale wiem ze roznie to bywa, słyszałam ze po poronieniu la łatwiej:)ale po łyzeczkowaniu bywa z tym roznie. Lekarz kazał czekac 3-4 miesiace,lecz nie wiem czy go posłucham, moze to nieodpowiedzialne, ale sprobujemy od 1 cyklu.

mojej znajomej lekarz dokładnie tak samo zalecił. 8tc przestało bić serduszko, ale dowiedzieli się dopiero w 12tc na wizycie i też miała zabieg.
    nieposłuchała. zaszła w 1 i teraz jest w 10tc :) i wszystko wygląda wspaniale :)

magdzia26, Fedra, 2 kreski, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :)

u mnie też zima z rana zawitała, i w zasadzie dalej trochę sypie, ale takim nieprzyjemnym śniegiem z deszczem.

a poza tym to kurczę strasznie leniwy mam ten dzień i bardzo mi się spać chce. chyba to przesilenie. Moja piękna jesień minęła i teraz trzeba do wiosny czekać.

Kajaaa a ty już 16tc masz.. może byś się w końcu pochwaliła brzuszkiem coo? :P

magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Tak. Właśnie moja endokrynolog jest tez doktorem naprotechnologii. Poleciła mi ją koleżanka i faktycznie jest dobra. Jeszcze nigdy żaden lekarz tak mnie nie badał i nie pytał o wszystko. Obejrzała każdy wykres z poprzedniego roku i każde badanie jakie miałam robione. Do tego jeszcze sie doczytałam ze na akademii medycznej wykłada. Cieszy mnie że to tak znana i polecana lekarka :)
    Na razie efektów nie ma, ale przynajmniej czuję sie wysłuchana i prowadzona.

Jestem już w domu. Na dworze dalej zimnica straszna. ZUpka już pyrkocze w garnku. Jakoś mnie na ogórkową wzięło. Mniam mniam :)
    Jak Wam wieczorek mija?

No i znowu to napiszę - ale te Wasze bąbelki są śliczne! No każdy jeden który niedawno na ten świat zawitał.
    Pewnie na mamusie się podali :)
    Piszcie, do kogo chłopcy sa podobni. Widzicie jakieś podobieństwa?

magdzia26, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero pochwale pokaże wam roczka :-)

Strażaczka90, kiti, nick nieaktualny, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki Kwiatki

magdzia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje, my już w domu. Jutro nadrobię wszystko co napisałyście, bo teraz tak mnie łeb napieprza, że ledwo widzę. Całuje Was wszystkie !

Selena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, mauysia, plemniczka, Kaja, kiti, Sandraa, Effcia28, Kfjatus, Strażaczka90, aisa, Dodi, Gunia, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia super że już w domku :-) Wrcajcie do sił teraz :-)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, fajnie że już wróciliście. Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądała pierwsza noc Leo w domu :) No i proszę o więcej zdjęć!

Kaja, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia no też fotosa roczkowi strzele i poddam wam dziś mnie już sie nie chce ale jutro coś wykombinuje..... jak tam Henio ?

mauysia, magdzia26, nick nieaktualny, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cześć dziewoje, my już w domu. Jutro nadrobię wszystko co napisałyście, bo teraz tak mnie łeb napieprza, że ledwo widzę. Całuje Was wszystkie !
    Wspaniałe że jesteś w domku caluski dla Leo:****

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leos będzie spał całą noc Rucia zobaczysz ze tak będzie!

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Mauysia no też fotosa roczkowi strzele i poddam wam dziś mnie już sie nie chce ale jutro coś wykombinuje..... jak tam Henio ?
    Trzymam za słowo :)

A Henio dobrze, właśnie leży przy mnie na łóżku i tankuje kolację. A ja jestem wdzięczna za wynalezienie smartfonów :)

nick nieaktualny, Kaja, magdzia26, nick nieaktualny, Effcia28, Kfjatus, Strażaczka90, aisa, Dodi, Gunia, a-koczek lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej koleżanki syn który ma już 4 miesiące taki fajny pulpet pogadalam z nim , ale fajny gaworzy śpiewa jak słownik...

magdzia26, nick nieaktualny, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic idę focie strzele i zobaczę czy dam radę na tablecie tutaj wysłać

nick nieaktualny, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie na avatarku kurcze

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4606 4607 4608 4609 4610 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ