plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismak wrote:Plemniczko
Mam pyt do Ciebie
Czy Ty robiłaś po poronieniu jakieś badania ( przepraszam z góry jeżeli już o tym pisałaś a ja nie doczytałam a teraz nie umiem tego znaleźć
heh no ostatnio nawet o tym pisalam
Tak robilam, po pierwszej stracie zrobilam TSH, ft 3 i ft 4, AntyTPO ( czyli badania na tarczyce) i wyszla mi niedoczynnosc tarczycy i choroba Hashimoto.. zaczelam wiec leczyc sie u endokrynologa.
Drugi raz jak stracilam ciaze to juz zrobilam dodatkowe badania na progesteron i zespół antyfosfolipidowy, badania na przeciwciala kardiollipidowe, wiesz czy nie mam problemów z krzepliwoscią krwi... ale wyszly dobre te badania. Wiec u mnie albo przez tarczyce tak sie dzialo, albo przypadek...Pismak, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kopciuszku wszystkiego najlepszego z Okazji Narodzin Tymusia
Dziewczyny pozdrawiam serdecznieStrażaczka90, plemniczka, magdzia26, mauysia, jeju, Kaja, Spero, Spero, Kfjatus, Effcia28, aisa, Dodi, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewuszki slyszalyscie o naprotechnologi?ja w sb ogladalam na youtube material o tym-wypowiadaly sie pary ktore dlugo staraly sie o dziecko o dopiero naprotechnologia im pomogla-hmm ciekawe az musze gina zapytac co o tym sadzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 15:26
jeju lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Dziewuszki slyszalyscie o naprotechnologi?ja w sb ogladalam na youtube material o tym-wypowiadaly sie pary ktore dlugo staraly sie o dziecko o dopiero naprotechnologia im pomogla-hmm ciekawe az musze gina zapytac co o tym sadzi
odsyłam do Amicizi jak chcesz coś podpytać...ona to gorąco poleca ale sama nie korzystała także nie wiem co i jak...
-
nick nieaktualny2 kreski wrote:Dziekuje za ciepłe słowa. Nie ukrywam ze bardzo bym chciala szybko zajsc w ciąże. Ale wiem ze roznie to bywa, słyszałam ze po poronieniu la łatwiej:)ale po łyzeczkowaniu bywa z tym roznie. Lekarz kazał czekac 3-4 miesiace,lecz nie wiem czy go posłucham, moze to nieodpowiedzialne, ale sprobujemy od 1 cyklu.
mojej znajomej lekarz dokładnie tak samo zalecił. 8tc przestało bić serduszko, ale dowiedzieli się dopiero w 12tc na wizycie i też miała zabieg.
nieposłuchała. zaszła w 1 i teraz jest w 10tci wszystko wygląda wspaniale
magdzia26, Fedra, 2 kreski, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam kochane
u mnie też zima z rana zawitała, i w zasadzie dalej trochę sypie, ale takim nieprzyjemnym śniegiem z deszczem.
a poza tym to kurczę strasznie leniwy mam ten dzień i bardzo mi się spać chce. chyba to przesilenie. Moja piękna jesień minęła i teraz trzeba do wiosny czekać.
Kajaaa a ty już 16tc masz.. może byś się w końcu pochwaliła brzuszkiem coo?magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Dziewuszki slyszalyscie o naprotechnologi?ja w sb ogladalam na youtube material o tym-wypowiadaly sie pary ktore dlugo staraly sie o dziecko o dopiero naprotechnologia im pomogla-hmm ciekawe az musze gina zapytac co o tym sadzi
Na razie efektów nie ma, ale przynajmniej czuję sie wysłuchana i prowadzona.
Jestem już w domu. Na dworze dalej zimnica straszna. ZUpka już pyrkocze w garnku. Jakoś mnie na ogórkową wzięło. Mniam mniam
Jak Wam wieczorek mija?
No i znowu to napiszę - ale te Wasze bąbelki są śliczne! No każdy jeden który niedawno na ten świat zawitał.
Pewnie na mamusie się podali
Piszcie, do kogo chłopcy sa podobni. Widzicie jakieś podobieństwa?magdzia26, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje, my już w domu. Jutro nadrobię wszystko co napisałyście, bo teraz tak mnie łeb napieprza, że ledwo widzę. Całuje Was wszystkie !
Selena, AGA 30, Spero, magdzia26, mauysia, plemniczka, Kaja, kiti, Sandraa, Effcia28, Kfjatus, Strażaczka90, aisa, Dodi, Gunia, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Mauysia no też fotosa roczkowi strzele i poddam wam dziś mnie już sie nie chce ale jutro coś wykombinuje..... jak tam Henio ?
A Henio dobrze, właśnie leży przy mnie na łóżku i tankuje kolację. A ja jestem wdzięczna za wynalezienie smartfonówmala29_, Kaja, magdzia26, Spero, Effcia28, Kfjatus, Strażaczka90, aisa, Dodi, Gunia, a-koczek lubią tę wiadomość