plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
http://hipokrates2012.wordpress.com/2012/11/26/rozdraznienie-tyje-chudne-jestem-senna-ratunku-tarczyca-powtorkiuzupelnienia/ obszerny i bardzo ciekawy artykuł o chorobach tarczycy...pozdrawiam i uciekam sprzątać :-)Głowa znów mnie boli ale po apapie powinno przejść...buziole :-*
Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
no Kaju widac juz widac
super!
dzien dobry dziewczyny!
Muzi fajno ze glowa przestala Cie bolec po owsiance, ja wlasnie wypila wielki kubek cacao i zjadlam bułe z dzememsmakowało nam
magdzia26, Libra, Strażaczka90, Selena, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Kochane
Tym które zasypało zycze dużo ciepła
tym które urodziły przespanych nocy
tym które blisko rozwiazania szybkich i bezbolesnych porodów
tym które jeszcze muszą poczekać zyczę zeby dotrwały do bezpiecznych tygodni
tym które tracą nadzieję i siły wysyłam wanne mocy i optymizmu
tym które zaczynaja cykle życze by to były te zielone cykle
tym które czekaja na owulację zycze pięknych jajeczke plemniczków sprinterów i spokojnego oczekiwania na testowanie
tym którym zbliża się czas testowania duzo cierpliwości
tym które borykaja się z róznymi dolegliwościami życzę by szybko ustały
a Wszystkim zycze Wesołych Świata - a z tym to chyba przegiełam
Pismak, plemniczka, Strażaczka90, Libra, Effcia28, AGA 30, Kaja, magdzia26, Selena, JustyśkaG, jeju, Spero, kiti, Kfjatus, aisa, mauysia, Dodi, Gunia, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWitam
doniesiono mi... i widzę, że to prawda:D hehehe
Jeju, Pismaczku i Kaju... jesteście wariatki:p... dzięki za życzenia, przekaże m wieczorem;) hehehe
pozdrawiam i życzę miłego dniaPismak, Effcia28, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, Kaja, magdzia26, jeju, Spero, Spero, Spero, kiti, Kfjatus, aisa, mauysia, Dodi, Gunia, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek kobitki
Zimowo dalej u mnie dziś
Wafel po wizycie ostatni tydzień w domu w niedzielę do pracy pryska wreszcie
Miłego dzionka życzę
Brzuch mnie dziś kurcze boli co chwile do kibelka latam bo mam wrażenie że @ już mnie zalała i tak będzie mnie ta piczka do piątku straszyć terazFedra, Kaja, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny