plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
JustyśkaG wrote:Bliźniaki to bym może jeszcze wytrzymała ale trojaczki
no nie wiem
w końcu jak moj P chce budowac drużynę piłkarską to pojedynczo mogę się nie wyrobić
AGA 30, Fedra, Spero, Spero, Dodi, Gunia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Fredzia jesteś niepokonana w tych lajkach
Patrzę i nie umię się doliczyć tych zer
Może to na trojaczki
Ty się lepiej hamuj kobieto z tymi proroctwami bo jak wykraczesz to jak ja sobie dam radę z trójką dzieci na raz z psem i meżemmagdzia26, AGA 30, jeju, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:Bardzo dobrze Fedruś pamiętasz
a kto Ci strzelił 10-tysięcznika
???
a wiesz ze nie wiem przegapiła ten okres
Aga i wiesz mi są w lajkach lepsi odemniemagdzia26, AGA 30, jeju, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:ja tam mogę i mieć trojaczki
w końcu jak moj P chce budowac drużynę piłkarską to pojedynczo mogę się nie wyrobić
a rezerwowi zawodnicy też są potrzebni więc faktycznie
magdzia26, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Ty się lepiej hamuj kobieto z tymi proroctwami bo jak wykraczesz to jak ja sobie dam radę z trójką dzieci na raz z psem i meżem
Oj dasz sobie radę kochanaKobiety jak się potrafią rozdwoić to i roztroić się też dadzą radę
Twoja czekoladka ci pomożemagdzia26, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spadam i ja
po testy owulacyjne bo nie mam
po drodze biblioteka i zakupy. Buziaki
Fedra, Strażaczka90, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane
ja dziś też mam dobry humor i póki co nie chce mi się jeszcze spać, ale pewnie wrócę do domu, zrobię obiad i mnie złoży
magdzia26 wrote:ja tam mogę i mieć trojaczkiw końcu jak moj P chce budowac drużynę piłkarską to pojedynczo mogę się nie wyrobić
Ja cieszyłabym się z każdej ilości nawet 6 w jednym rzucie. O ile mój organizm dałby radę i wszystko byłoby dobrze, to wiem, ze byśmy sobie poradzili. Choć powiem Wam, że miałam kiedyś takie ciche marzenie o trojaczkachale póki co jak się w końcu jednego zdrowego maleństwa doczekam to będę najszczęśliwszą osobą na świecie.
Rucia, jak tam noc z synkiem w domu??Fedra, Strażaczka90, kiti, mauysia, magdzia26, Gunia, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na moment a tu nasz Fedri była? jest? może jeszcze będzie?
Żadnych wieści od Rutosławy? Niech odpoczywa, my poczekamy....przesyłam im buziaki
Kopciuszek też może się odezwie...ja dziś pozytywnie nastawiona z racji temp.( na dworzu)
Jakaś spokojniejsza jestem...ból głowy wrócił i sobie znów poszedł...dziwaczny ból...oby pms...oby...
Ovu wyznaczyl mi termin @ na Mikołajki ale chyba tak nie będzieoby nie, bo to by oznaczało, że zaliczam wszystkie Święta gdzie czerwony ma znaczenie
11 listopada, św. Mikołaja, po drodze jest św. Szczepan ale jest nadzieja, bo następna czerwień dopiero w wielkim poście
Ale ja mam fazę na głupoty...
Idę kończyć obiad....kalafiorowa dziś,bo jak rozmrażałam zamrażalkę, to znalazłam zblanszowany kalafiorFedra, Strażaczka90, AGA 30, Kfjatus, Spero, mauysia, magdzia26, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
wyrzyciło mnie z sieci i nie dopisałam|
Mam straszna ochote zaryzykowac i zaczac sie starac ale z jednej strony jak pisalam boje sie a z drugiej wierze ze tym razem bezie dobrze.
Dopytam, zaszła w ciąze w 1 cyklu po zabiegu, czy jeszcze przed @?
Spero wrote:mojej znajomej lekarz dokładnie tak samo zalecił. 8tc przestało bić serduszko, ale dowiedzieli się dopiero w 12tc na wizycie i też miała zabieg.
nieposłuchała. zaszła w 1 i teraz jest w 10tci wszystko wygląda wspaniale
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
AGA 30 wrote:Oj dasz sobie radę kochana
Kobiety jak się potrafią rozdwoić to i roztroić się też dadzą radę
Twoja czekoladka ci pomoże
jak wykraczesz trojaczki to bedziesz przymusza do pomocy przy nich tak więc wiesz lepiej uważajStrażaczka90, AGA 30, Spero, magdzia26, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Spero wrote:Salę mamy w dąbrowie g.
i szczerze to nam się udało, bo sobie taką wymyśliliśmy datę i był mały problem z salą, ale kto szuka w końcu znajdzie i jestem baardzo zadowolona póki co
Z wesela to pewnie nic nie będziesz pamiętała:) ja nic nie piłam a bardzo mało pamiętam:)byłam tak zestresowana:) wesele miałam 2 miesiące temu:) jak obejrzałam film to się za głowę łapałamjak widziałam jak ja tańcowałam i co wyprawiałam:)
Fedra, AGA 30, Spero, magdzia26, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
hejo:) własnie wróciłam z pracy (zmęczona) ale ochota na serduszkowanie jest:) więc czekam na Mojego M:) śnieg popadał
a teraz słonecznie:) coś trzeba upichcić na obiad:) ale nie mam pomysłu co:) hmmm:* .Coś czuję ,że u mnie w tym roku Święta będą bez śniegu;/ co to za święta be śniegu..myślałam że na saneczkach pojeżdżę a tu dupa zimna....bUZIAM wAS
Plemniczka
Pismaczku
Fedra
Sylwia
Mauysia
Jeju
Speruś
Kaja( piękny brzusio)
Rucia
Aga
Effcia
Kfjatus
Mała
Lubruś
Justyśka
Magdzia
Jak o kimś zapomniałam to sorry:* :*Fedra, Kaja, Pismak, sylwia1985, Selena, plemniczka, Kfjatus, Spero, mauysia, Effcia28, magdzia26, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
He he he ja o dziwo najmniej pamiętam ze slubu w Kościele czułam sie fatalnie na zdjęciach i na kamerze widać ze kręciło mi się w głowie...
a mój brat był najlepszy bo wtedy jeszcze paliłam i po wyjściu z Kościoła jak juz wszyscy weszli do samochodów i odjechali ja stanęłam na takim jednym wanem i na szybko paliłam oczywiscie mój kochany braciszek musiał to uwiecznić
a z wesela pamiętam wszystko dokładnie za to nie pamiętam nic co się działo na drugi dzień
Spero wiesz ze ja mam blisko do tej Twojej sali więc jak podasz nazwe kościoła i datę to moze się zjawię na chwilęAGA 30, kiti, Kfjatus, Spero, magdzia26, Dodi, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja z mojego ślubu pamiętam tyle że gdyby nie mój już wtedy po przysiedze mąż nie dał chusteczki to bym była smarkata panna młoda z mszy św nic nie pamietam z sali też nic , ale poprawiny tak stres zszedł to pamietam tylko niedziele reszta na fotosach i na krotkim filmiku hehehe wesoło było bo do dzis wspominaja co sie działo rok temu w maju
Strażaczka90, AGA 30, Spero, magdzia26, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:He he he ja o dziwo najmniej pamiętam ze slubu w Kościele czułam sie fatalnie na zdjęciach i na kamerze widać ze kręciło mi się w głowie...
a mój brat był najlepszy bo wtedy jeszcze paliłam i po wyjściu z Kościoła jak juz wszyscy weszli do samochodów i odjechali ja stanęłam na takim jednym wanem i na szybko paliłam oczywiscie mój kochany braciszek musiał to uwiecznić
a z wesela pamiętam wszystko dokładnie za to nie pamiętam nic co się działo na drugi dzień
Spero wiesz ze ja mam blisko do tej Twojej sali więc jak podasz nazwe kościoła i datę to moze się zjawię na chwilę
u mnie znowu wstyd był taki że staliśmy przed ołtarzem i nie wiedzieliśmy kiedy wstać mamy razem ze świadkami:) Jak ludzie styłu wstawali to My siedzieli i tak na odwrót haha dopiero po czasie jak co jakiś czas obracałam się na tyły to podpatrywałam czy mamy siadać czy wstawać..a na filmie widać to wszystko jak się chichraliśmy:) I jak mówiłam przysięgę to zamiast "nie opuszczę Cię aż do śmierci to ja "nie odpuszczę Ci aż do śmierci" to powiedziałam hehe:) musiałam przysięgę powtarzać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 14:53
mauysia, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:u mnie znowu wstyd był taki że staliśmy przed ołtarzem i nie wiedzieliśmy kiedy wstać mamy razem ze świadkami:) Jak ludzie styłu wstawali to My siedzieli i tak na odwrót haha dopiero po czasie jak co jakiś czas obracałam się na tyły to podpatrywałam czy mamy siadać czy wstawać..a na filmie widać to wszystko jak się chichraliśmy:) I jak mówiłam przysięgę to zamiast "nie opuszczę Cię aż do śmierci to ja "nie odpuszczę Ci aż do śmierci" to powiedziałam hehe:) musiałam przysięgę powtarzać
he he he to miałaś zabawnie
Nam ksiadz podpowiadał kiedy siąść a kiedy wstać delikatnie gestykulujac reka za co bardzo mu dziękuje
oczywiście na filmie nie poznałam swojego głosy podobno był mega poważny
a dotego jak wychodziłam z domu po pana młodego to sąsiedzi z bloku się potem mojej mamy pytali kto brał ślub bo w ogóle nie mogli poznać panny młodej
tak więc było dość ciekawie
moze kiedyś w końcu na FB umiesz jakieś foto ze ślubu juz po 7 latach chyba możnaStrażaczka90, Spero, magdzia26, Dodi, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:he he he to miałaś zabawnie
Nam ksiadz podpowiadał kiedy siąść a kiedy wstać delikatnie gestykulujac reka za co bardzo mu dziękuje
oczywiście na filmie nie poznałam swojego głosy podobno był mega poważny
a dotego jak wychodziłam z domu po pana młodego to sąsiedzi z bloku się potem mojej mamy pytali kto brał ślub bo w ogóle nie mogli poznać panny młodej
tak więc było dość ciekawie
moze kiedyś w końcu na FB umiesz jakieś foto ze ślubu juz po 7 latach chyba można
U Nas niestety ksiądz nie podpowiadał....ale ubaw ze mnie maja do dzisiaj:) hehe..Sesja w straży pożarnej mi się bardzo podobała:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 15:03
Fedra, AGA 30, mauysia, magdzia26, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość