X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    Bliźniaki to bym może jeszcze wytrzymała ale trojaczki :D no nie wiem :)
    ja tam mogę i mieć trojaczki :) w końcu jak moj P chce budowac drużynę piłkarską to pojedynczo mogę się nie wyrobić :P

AGA 30, Fedra, Spero, Spero, Dodi, Gunia, a-koczek lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fredzia jesteś niepokonana w tych lajkach :-) Patrzę i nie umię się doliczyć tych zer :) Może to na trojaczki :-)

Ty się lepiej hamuj kobieto z tymi proroctwami bo jak wykraczesz to jak ja sobie dam radę z trójką dzieci na raz z psem i meżem ;)

magdzia26, AGA 30, jeju, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Bardzo dobrze Fedruś pamiętasz <3 a kto Ci strzelił 10-tysięcznika :D ???

a wiesz ze nie wiem przegapiła ten okres :)

Aga i wiesz mi są w lajkach lepsi odemnie ;)

magdzia26, AGA 30, jeju, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    ja tam mogę i mieć trojaczki :) w końcu jak moj P chce budowac drużynę piłkarską to pojedynczo mogę się nie wyrobić :P
    Hahaha co prawda to prawda :) a rezerwowi zawodnicy też są potrzebni więc faktycznie :)

magdzia26, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ty się lepiej hamuj kobieto z tymi proroctwami bo jak wykraczesz to jak ja sobie dam radę z trójką dzieci na raz z psem i meżem ;)

Oj dasz sobie radę kochana :-) Kobiety jak się potrafią rozdwoić to i roztroić się też dadzą radę :-)
    Twoja czekoladka ci pomoże :-)

magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę kończyć obiad i musze jechać do tłumacza l4 Wafla przetłumaczyć i wysłać faksem :-)
    pózniej zajrzę ponownie :*)

Fedra lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Kajcia powoli trace nadzieje ze uda sie naturalnie
    zalajkowałam ale nie chciałam :-( doczekasz się i to naturalnie poczętego bobaska :-)

Fedra, Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam i ja :) po testy owulacyjne bo nie mam :) po drodze biblioteka i zakupy. Buziaki

Fedra, Strażaczka90, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :)
    ja dziś też mam dobry humor i póki co nie chce mi się jeszcze spać, ale pewnie wrócę do domu, zrobię obiad i mnie złoży :)
    magdzia26 wrote:

Ja cieszyłabym się z każdej ilości nawet 6 w jednym rzucie. O ile mój organizm dałby radę i wszystko byłoby dobrze, to wiem, ze byśmy sobie poradzili. Choć powiem Wam, że miałam kiedyś takie ciche marzenie o trojaczkach :) ale póki co jak się w końcu jednego zdrowego maleństwa doczekam to będę najszczęśliwszą osobą na świecie.

Rucia, jak tam noc z synkiem w domu??

Fedra, Strażaczka90, kiti, mauysia, magdzia26, Gunia, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam na moment a tu nasz Fedri była? jest? może jeszcze będzie?

Żadnych wieści od Rutosławy? Niech odpoczywa, my poczekamy....przesyłam im buziaki :-)

Kopciuszek też może się odezwie...ja dziś pozytywnie nastawiona z racji temp.( na dworzu :-D )

Jakaś spokojniejsza jestem...ból głowy wrócił i sobie znów poszedł...dziwaczny ból...oby pms...oby...

Ovu wyznaczyl mi termin @ na Mikołajki ale chyba tak nie będzie :-) oby nie, bo to by oznaczało, że zaliczam wszystkie Święta gdzie czerwony ma znaczenie :-) 11 listopada, św. Mikołaja, po drodze jest św. Szczepan ale jest nadzieja, bo następna czerwień dopiero w wielkim poście :-)

Ale ja mam fazę na głupoty...
    Idę kończyć obiad....kalafiorowa dziś,bo jak rozmrażałam zamrażalkę, to znalazłam zblanszowany kalafior :-)

Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Kfjatus, Spero, mauysia, magdzia26, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

wyrzyciło mnie z sieci i nie dopisałam|:)
    Mam straszna ochote zaryzykowac i zaczac sie starac ale z jednej strony jak pisalam boje sie a z drugiej wierze ze tym razem bezie dobrze.
    Dopytam, zaszła w ciąze w 1 cyklu po zabiegu, czy jeszcze przed @?
    Spero wrote:
    mojej znajomej lekarz dokładnie tak samo zalecił. 8tc przestało bić serduszko, ale dowiedzieli się dopiero w 12tc na wizycie i też miała zabieg.
    nieposłuchała. zaszła w 1 i teraz jest w 10tc :) i wszystko wygląda wspaniale :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Oj dasz sobie radę kochana :-) Kobiety jak się potrafią rozdwoić to i roztroić się też dadzą radę :-)
    Twoja czekoladka ci pomoże :-)

jak wykraczesz trojaczki to bedziesz przymusza do pomocy przy nich tak więc wiesz lepiej uważaj ;)

Strażaczka90, AGA 30, Spero, magdzia26, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyrzuciło mnie z netu:) i nie dopisałam, ale juz napisałam :)

Fedra wrote:
    co masz???

Fedra, Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Salę mamy w dąbrowie g. :) i szczerze to nam się udało, bo sobie taką wymyśliliśmy datę i był mały problem z salą, ale kto szuka w końcu znajdzie i jestem baardzo zadowolona póki co

Z wesela to pewnie nic nie będziesz pamiętała:) ja nic nie piłam a bardzo mało pamiętam:)byłam tak zestresowana:) wesele miałam 2 miesiące temu:) jak obejrzałam film to się za głowę łapałam :) jak widziałam jak ja tańcowałam i co wyprawiałam:)

Fedra, AGA 30, Spero, magdzia26, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo:) własnie wróciłam z pracy (zmęczona) ale ochota na serduszkowanie jest:) więc czekam na Mojego M:) śnieg popadał:) a teraz słonecznie:) coś trzeba upichcić na obiad:) ale nie mam pomysłu co:) hmmm:* .Coś czuję ,że u mnie w tym roku Święta będą bez śniegu;/ co to za święta be śniegu..myślałam że na saneczkach pojeżdżę a tu dupa zimna....bUZIAM wAS
    Plemniczka <3

Pismaczku <3

Fedra <3

Sylwia <3

Mauysia <3

Jeju <3

Speruś <3

Kaja <3 ( piękny brzusio) :)

Rucia <3

Aga <3

Effcia <3

Kfjatus <3

Mała <3

Lubruś <3

Justyśka <3

Magdzia <3

Jak o kimś zapomniałam to sorry:* :*

Fedra, Kaja, Pismak, sylwia1985, Selena, plemniczka, Kfjatus, Spero, mauysia, Effcia28, magdzia26, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he he ja o dziwo najmniej pamiętam ze slubu w Kościele czułam sie fatalnie na zdjęciach i na kamerze widać ze kręciło mi się w głowie...
    a mój brat był najlepszy bo wtedy jeszcze paliłam i po wyjściu z Kościoła jak juz wszyscy weszli do samochodów i odjechali ja stanęłam na takim jednym wanem i na szybko paliłam oczywiscie mój kochany braciszek musiał to uwiecznić :)
    a z wesela pamiętam wszystko dokładnie za to nie pamiętam nic co się działo na drugi dzień ;)

Spero wiesz ze ja mam blisko do tej Twojej sali więc jak podasz nazwe kościoła i datę to moze się zjawię na chwilę :)

AGA 30, kiti, Kfjatus, Spero, magdzia26, Dodi, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z mojego ślubu pamiętam tyle że gdyby nie mój już wtedy po przysiedze mąż nie dał chusteczki to bym była smarkata panna młoda z mszy św nic nie pamietam z sali też nic , ale poprawiny tak stres zszedł to pamietam tylko niedziele reszta na fotosach i na krotkim filmiku hehehe wesoło było bo do dzis wspominaja co sie działo rok temu w maju

Strażaczka90, AGA 30, Spero, magdzia26, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    He he he ja o dziwo najmniej pamiętam ze slubu w Kościele czułam sie fatalnie na zdjęciach i na kamerze widać ze kręciło mi się w głowie...
    a mój brat był najlepszy bo wtedy jeszcze paliłam i po wyjściu z Kościoła jak juz wszyscy weszli do samochodów i odjechali ja stanęłam na takim jednym wanem i na szybko paliłam oczywiscie mój kochany braciszek musiał to uwiecznić :)
    a z wesela pamiętam wszystko dokładnie za to nie pamiętam nic co się działo na drugi dzień ;)

Spero wiesz ze ja mam blisko do tej Twojej sali więc jak podasz nazwe kościoła i datę to moze się zjawię na chwilę :)

u mnie znowu wstyd był taki że staliśmy przed ołtarzem i nie wiedzieliśmy kiedy wstać mamy razem ze świadkami:) Jak ludzie styłu wstawali to My siedzieli i tak na odwrót haha dopiero po czasie jak co jakiś czas obracałam się na tyły to podpatrywałam czy mamy siadać czy wstawać..a na filmie widać to wszystko jak się chichraliśmy:) I jak mówiłam przysięgę to zamiast "nie opuszczę Cię aż do śmierci to ja "nie odpuszczę Ci aż do śmierci" to powiedziałam hehe:) musiałam przysięgę powtarzać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 14:53

mauysia, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    u mnie znowu wstyd był taki że staliśmy przed ołtarzem i nie wiedzieliśmy kiedy wstać mamy razem ze świadkami:) Jak ludzie styłu wstawali to My siedzieli i tak na odwrót haha dopiero po czasie jak co jakiś czas obracałam się na tyły to podpatrywałam czy mamy siadać czy wstawać..a na filmie widać to wszystko jak się chichraliśmy:) I jak mówiłam przysięgę to zamiast "nie opuszczę Cię aż do śmierci to ja "nie odpuszczę Ci aż do śmierci" to powiedziałam hehe:) musiałam przysięgę powtarzać:)

he he he to miałaś zabawnie :D

Nam ksiadz podpowiadał kiedy siąść a kiedy wstać delikatnie gestykulujac reka za co bardzo mu dziękuje :)
    oczywiście na filmie nie poznałam swojego głosy podobno był mega poważny :)
    a dotego jak wychodziłam z domu po pana młodego to sąsiedzi z bloku się potem mojej mamy pytali kto brał ślub bo w ogóle nie mogli poznać panny młodej ;)
    tak więc było dość ciekawie :)
    moze kiedyś w końcu na FB umiesz jakieś foto ze ślubu juz po 7 latach chyba można ;)

Strażaczka90, Spero, magdzia26, Dodi, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    he he he to miałaś zabawnie :D

Nam ksiadz podpowiadał kiedy siąść a kiedy wstać delikatnie gestykulujac reka za co bardzo mu dziękuje :)
    oczywiście na filmie nie poznałam swojego głosy podobno był mega poważny :)
    a dotego jak wychodziłam z domu po pana młodego to sąsiedzi z bloku się potem mojej mamy pytali kto brał ślub bo w ogóle nie mogli poznać panny młodej ;)
    tak więc było dość ciekawie :)
    moze kiedyś w końcu na FB umiesz jakieś foto ze ślubu juz po 7 latach chyba można ;)

U Nas niestety ksiądz nie podpowiadał....ale ubaw ze mnie maja do dzisiaj:) hehe..Sesja w straży pożarnej mi się bardzo podobała:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 15:03

Fedra, AGA 30, mauysia, magdzia26, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

‹‹ 4610 4611 4612 4613 4614 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ