plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Libra 100 lat dla twojego chłopa
Świeca striptiz i taniec przy rurce i cykl się skończy na zielono hi hi
tak w szczególności ze libra ma dzisiaj pierwszy dzien nowego cyklu to na pewno będzie striptiz i taniec na rurzeKaja, magdzia26, Libra, jeju, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:tak w szczególności ze libra ma dzisiaj pierwszy dzien nowego cyklu to na pewno będzie striptiz i taniec na rurze
Jak to u mnie powiadają dobry marynarz i czerwone może przepłynie
Chociaż znowu ja jestem tego zdania że dobry gospodarz swojego konia w błoto nie wpuści hi hi
No to libra jak pech to pechFedra, magdzia26, Libra, jeju, Strażaczka90, mauysia, Dodi, Gunia, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co wlazłam na wątek ciażowy bo chciałam sobie sprawdzić jaka jest długa lista juz a tu przekierowało mnie na ta nową strone musze przyznać ze kolorek maja duzo ładniejszy niż Nasz jestem zdania ze dla staraczek kolor powinien być zielony jak nadzieja a nie różowy jak nie wiem na co?
ale wracajac do tematu kurcze ładnie maja tam teraz to upożadkowane ale za cholere listy znaleść nie mogęStrażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
:)mam oc
Spero wrote:mojej znajomej lekarz dokładnie tak samo zalecił. 8tc przestało bić serduszko, ale dowiedzieli się dopiero w 12tc na wizycie i też miała zabieg.
nieposłuchała. zaszła w 1 i teraz jest w 10tci wszystko wygląda wspaniale
Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualnyFedra wrote:tak w szczególności ze libra ma dzisiaj pierwszy dzien nowego cyklu to na pewno będzie striptiz i taniec na rurze
także będzie bardzo spokojnie;P jak na pierwszej randce:) hehehe także niczego wielkiego proszę sobie nie wyobrażać
dobra... a teraz zmykam do roboty
trzymta się do kiedyś tam...paFedra, AGA 30, Pismak, Strażaczka90, kiti, Kfjatus, Effcia28, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Hej
Kaja fajowski brzusionapewnoRoczek ma tam super przytulnie
Libra Sto lat dla m
Rucia chyba zajęta Leosiem...Kochana a my ciekawe jak tam u Wasmam nadzieje ze uda Ci się wpaść do nas choć na chwile
u nas niestety nie ma śniegu...a mogłoby trochę popruszyć....
a ja dziś ide do SR na spotkanie z przedstawicielem kosmetyków dla dzieci Niveama być o tym jak pielęgnować maluszka
mamy dostać różne próbki i podobno jakiś prezent...
A wogóle to dawno tu Aiski nie widziałam..mam nadzieje ze u niej wszystko ok
Fedra, AGA 30, magdzia26, Strażaczka90, Kaja, aisa, mauysia, Effcia28, Gunia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Cześc dziewuszki
Wpadłam do Was bo mnie normalnie cisza totalna a ja jakoś dziś nie w humorze jestem :)A u Was jak mija dzień ?
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Fedrus lista jest w wątku "w ciąży - ogólnie"
> lista obecnych ciężarówek.
Libra i ja zycze twojemu ukochanemu samych dobroci!
dzięki bo się odnaleść tam nie mogęStrażaczka90 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
JustyśkaG wrote:Cześc dziewuszki
Wpadłam do Was bo mnie normalnie cisza totalna a ja jakoś dziś nie w humorze jestem :)A u Was jak mija dzień ?
Zima można rzecz w skrócie
dzisiaj mam dzien dobroci dla forum i się udzielam mam jakiś przypływ serdeczności to chyba przez zbliżajace się swięta, bo jeszcze nikogo nie opierniczyłam i nikomu nie nawrzucałam ani mnie nikt nie wkurzyłWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 13:38
magdzia26, plemniczka, Selena, Pismak, jeju, Strażaczka90, mauysia, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
i wiecie co stosunkem postów do lajków mnie troche przeraża bo ktoś to pisał ze jak się przekroczy 10000 to się jest w ciazy bliźniaczej czy raczej będzie w ciaży bliźniaczej? czy źle zapamiętałam ?
magdzia26, plemniczka, Selena, jeju, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Zimo można rzecz w skrucie
dzisiaj mam dzien dobroci dla forum i się udzielam mam jakiś przypływ serdeczności to chyba przez zbliżajace się swięta, bo jeszcze nikogo nie opierniczyłam i nikomu nie nawrzucałam ani mnie nikt nie wkurzył
Fedra to trafiłam idealnie
hahahaha U mnie leciutkie słoneczko ale zimno i w ogóle nic mi się nie chce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:i wiecie co stosunkem postów do lajków mnie troche przeraża bo ktoś to pisał ze jak się przekroczy 10000 to się jest w ciazy bliźniaczej czy raczej będzie w ciaży bliźniaczej? czy źle zapamiętałam ?
Fredzia jesteś niepokonana w tych lajkachPatrzę i nie umię się doliczyć tych zer
Może to na trojaczki
magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Bliźniaki to bym może jeszcze wytrzymała ale trojaczki
no nie wiem
-
Fedra wrote:i wiecie co stosunkem postów do lajków mnie troche przeraża bo ktoś to pisał ze jak się przekroczy 10000 to się jest w ciazy bliźniaczej czy raczej będzie w ciaży bliźniaczej? czy źle zapamiętałam ?
a kto Ci strzelił 10-tysięcznika
???
Fedra, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość