plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Spero masz fajną datę ślubu , a gdzie się bawicie bo ja też tego dnia się będę bawiła na weselu
Salę mamy w dąbrowie g.i szczerze to nam się udało, bo sobie taką wymyśliliśmy datę i był mały problem z salą, ale kto szuka w końcu znajdzie i jestem baardzo zadowolona póki co
Kaja, Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry!
Wszystkim spokojnego dnia życzę :*
I lecę się szykować...
Oczywiście z utęsknieniem czekam na foty Waszych Szkrabów- tych w brzuszkach i tych już ssących Maminą pierś po naszej stroniemagdzia26, Sandraa, jeju, Spero, Libra, AGA 30, Strażaczka90, aisa, Dodi, mauysia, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Hej Kfjatus, mała
Jak samopoczucie? Mnie coś głowa boli ale mam nadzieję, że to nie dlatego, że coś chce się przyczepić. Kochane dziewczynki niech ten dzień będzie przemiłym dniem i niech się spełni, to co ma się spełnić...
Libruś mężowi wszystkiego najleszego z okazji urodzin, dużo zdrowia, miłości, uśmiechu, mniej stresów...spełnienia marzeń!
Głowa przestała boleć po owsiance
Ruciu jak się czujesz? Jak ból głowy, przeszedł coś? Mam nadzieję, że był jednorazowy, że to zmęczenie i zmiana otoczenia pozwoli Ci spokojnie dojść do siebieCałuski dla Leonka :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 08:54
magdzia26, Spero, Strażaczka90, Libra, AGA 30, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kaju proszę spróbuj wkleić zdjęcie większe dla takich ślepot jak ja
Ruciu jak tam pierwsza noc Leosia w domku ?
Libruś jeszcze raz wszystkiego naj dla Męża
Miłego dnia dziewczynymagdzia26, Strażaczka90, Libra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)