plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismak wrote:Rucia coś się nie odzywa pewnie ma dużo na głowie teraz
A czy ktoś wie jak u Kopciuszka (Rucia była naszym kontaktem do tej pory)?
pewnie obydwie mocno zmęczone
zaraz napiszę do Ruci co u niej i do Libry czy nie wie co u Kopciuszkakopciuszek126 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej kochane robaczki mam nadzieje ze wieczorkiem znajde czas i nadrobie was zeby wiedziec co tam sie u was ciekawego dzieje. ja tone w papierach itp ale juz widze swiatelko w tunelu wiec mam nadzieje niedługo bede miała wiecej czasu dla was
Fedra, AGA 30, Strażaczka90, aisa, Spero, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy ktoś mi wytłumaczy dlaczego mój cykl t=teraz trwał 25 dni a nie jak zwykle 28-29 !!!!!!
Już się pogubiłam w tym w pizdu mam dość
Ps . sorki za wyrażenieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 17:05
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Boszsz.... nienawidzę dzisiejszego dnia... jeszcze jeden taki i zacznę wierzyć w pecha, klątwy i takie inne...
Miała do mnie pretensje Kobieta, o coś, co zrobił źle ktoś inny. Nie wiedziałam, o co chodzi, no ale że się napatoczyłam, to ja byłam tarczą... Ale się wkurzyłam!
Potem miałam maaaasę pracy - a co chwila ktoś przyłaził i dorzucał jeszcze!
Następnie wylałam prawie cała filiżankę kawy na podłogę, klawiaturę, trochę na biurko i na szczęście tylko na okładkę księgi, z której wszystko ładnie się wytarło...
Nie mogę skontaktować się z Dziewczyną, która pracowała przez chwilę u nas, a nie dostarczyła dokumentów do Urzędu Pracy, a gdy dzwonię słyszę tylko "abonent czasowo niedostępny". Chyba uruchomię Interpol
I kilka innych beznadziejnych zdarzeń składa się na mój zły nastrój...
No i od tego wszystkiego boli mnie już głowa, jestem zmęczona i mam dość zwyczajnie!
A tak poza tym, to wporzo wszystko...Mam nadzieję, że jest Wam weselej niż mi.
Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego mój cykl t=teraz trwał 25 dni a nie jak zwykle 28-29 !!!!!!
Ps . sorki za wyrażenieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 17:35
Spero, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje.
Niestety nie wiem co u Kopciuszka.
Miałam się do Was odezwać ale nie mam nawet kiedy. Mówiłam, że urodzę diabła ?
Był taki wspaniałomyślny, że w zasadzie poszedł spać o 5 rano
Nawet na chwilę nie mogę go zostawić bo drze się w niebogłosy. Poza tym trenujemy karmienie piersią, bo kolega nie uważa cycka za źródło jedzenia tylko za pocieszyciela. W ciągu dnia nie śpi prawie w ogóle, może góra 15 minut 3 drzemki na krzyż. A ja się doje bez przerwy bo cycki mam jak kamienie.
Poza tym znowu mam problem z bolącymi sutkami, ale zauważyłam, że praca z laktatorem dużo daje. Wczoraj miałam małą załamkę z tego powodu, ale dziś jest już lepiej.
Jak się ogarnę trochę to postaram się być w miarę na bierząco.
:* buziakiAGA 30, Strażaczka90, sylwia1985, Fedra, Selena, Spero, mauysia, Sandraa, Kaja, Kfjatus, Effcia28, magdzia26, kiti, Dodi, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Mój cykl też trwał krotko małpa przyszła tydzień wczesniej ...sama sie zdziwilam bo nie miałam tak nigdy.Oooooo:)i mam 302lajki dziękuję Wam Kochane
A mi się zdarzyło pierwszy razA w diably to wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinfo od Kopciuszka
Tymuś (odpukać!!!) grzeczniutki. Śpi i je. Od wczoraj Kopciuszek karmi go piersią, bo wtedy dopiero pojawił się pokarm. Sutki ja bolą masakrycznie! Jutro jak będzie ok, to wychodzą do domku:)
Miała lekki i ekspresowy poród, że położne i lekarze w szoku... a w największym szoku jest ona sama... no i najważniejsze, że wcale nie była nacinana, więc w miarę sprawnie funkcjonuje.
Jak wróci do domku, to opisze wam dokładnie całą akcje porodową. No i oczywiście wklei zdjęcie Tymusia:)Strażaczka90, aisa, AGA 30, sylwia1985, Fedra, Selena, Spero, plemniczka, mauysia, Muska, Kaja, Sandraa, Kfjatus, Pismak, Effcia28, magdzia26, kiti, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoczywiście pozdrowiłam ją i maluszka pozdrowiłam od ovu cioć
i na koniec mej bytności na ovu napiszę tyle, że Kfjatuszku przybijam piątkę... też mam niezły zapierdziel w pracy i nawet w urodziny m siedziałam 1,5h w nadgodzinach... a do tego wracając do domu, byłam świadkiem, jak na przejściu dla pieszych tuż przed moim nosem auto potrąciło starszą kobietę... jeszcze 3 kroki i zeszła by na chodnik... jeszcze 3 kroki a auto sprzątnęło by moją osobę...
Aga łączę się z Tobą w Twych troskach... mam tak samo... więc może w przyszłym roku razem wylądujemy w jednym czasie w klinice i będziemy się podtrzymywać na duchu jedna drugą:* przytulam kochana:*AGA 30, Fedra, Spero, Spero, Kaja, Kfjatus, Effcia28, magdzia26, kiti, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuciuś trzymaj się, łączę się z Tobą w bólu, bo ja do wczoraj miałam aniołka zamiast Syna a teraz poprzestawiało Mu się coś (ja obstawiam,że albo mam za mało pokarmu albo Młody ma skok rozwojowy i potrzebuje go więcej i dopóki laktacja się nie poprawi tak by Mu starczało to będzie kiepsko)...mniej śpi, a więcej niż kiedyś płacze...ale damy radę
Ściskam mocno i całuję Leosia :*
Gratulacje dla Kopciuszka....pozazdrościć lekkiego porodu
Kfjatus mam nadzieję,że to jednodniowa klątwaJutro musi być lepiej
Fedra cudne te Ttwoje fotki ślubne...swoją drogą to ile Ty tam lat miałaś, bo wyglądasz jak nastolatkaAGA 30, Fedra, Spero, Kfjatus, Effcia28, mauysia, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim!
Kopciuszku, gratuluje!
Mamom płaczących dzieciątek współczuje, jutro będzie lepiej!
Libra, dobrze że nic Ci się nie stało! Najlepszego dla M
Fedra, super zdjęcia!
Kaja, super brzucho!
Seleno, dzięki za pamięć :*
Kfjatus, trzymaj się i nie daj się!
U mnie wszystko ok. Ten tydzień jest ostatnim na Uczelni. Od poniedziałku praktyka. Wczoraj byłam na spotkaniu z opiekunką moich praktyk. Zapowiada się super
Śniegu nie widać, ale przymrozki są.
Miałam gości - rodzinkę z Polski, wtedy w ogóle nie było czasu żeby zajrzeć na forum.
Nie zapominam o Was, podczytuje, czasem tylko czasu brak na pisanie.
Postaram się być częściej!
Buziaki dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 18:46
jeju, AGA 30, Strażaczka90, Fedra, Selena, Spero, mauysia, Kaja, Sandraa, Kfjatus, Effcia28, Effcia28, magdzia26, kiti, Gunia, Dodi, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
No właśnie
Ruciu bądź dzielna!
Kochana dasz sobie radęJestem bardzo ciekawa jak Kingunia;-) Leoś powiadasz, że łobuziak
No to wykrakałaś
Shagga no to widzę, że i u Was nadszedł czas na zmianyIgorek domaga się jedzonka i uwagi
Henius od jakiegoś czasu też się więcej udziela fonetycznie
Oj dzieje się dzieje
Mnie wzięło na oglądanie pojazdów dla bobaska :-)To relaksujeKiedyś bym się wkręciła, byłoby mi smutno a teraz to relaksik
Dużo się tu nauczyłamStrażaczka90, Fedra, Spero, mauysia, Kfjatus, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego mój cykl t=teraz trwał 25 dni a nie jak zwykle 28-29 !!!!!!
Ps . sorki za wyrażenie
Ja tez się Aguś zdziwiłam jak w lecie miałam cykl 28 dni...a wiesz jakie mam długieNo to się przyspieszyła owulka
Ale to fajnie, starania się zagęszczą
Jak tam z Waflem? Dajesz radę, czy już CIĘ denerwuje?
-
nick nieaktualnyJeju a dupa blada bo miałam obliczone 28 dni w piątek miała być @ a tu dupa a więc następny cykl już jest przekreślony bo już obliczyłam że Wafel w niedzielę jedzie to już nie ma co planować następnego cyklu bo nie będzie dawcy he he:/
Libra masz racje chyba się spotkamy w klinice
Dupa blada ja już nie wierzę że się uda bez lekarza
Bo jakby miało się udać to by się udało