plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga nie smutaj proszę...gdyby to zycie nie bylo takie popieprzone, to byłoby inaczej...najpierw trafiasz na idiotę, późńiej szukasz i jak już znajdujesz w miarę fajnego potencjalnego tatusia, to zaś co innego się sypie....
Może dość surowo napisane ale tak jest....nie smutaj, bo i mi sie smutno robi...kiedy się do dr. wybieramy?
W pt. robię progesteron jak temp. mi się utrzyma...a jak spadnie, to czekam na @ i tyle
Jak Twój sierściuch?AGA 30, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju może w poniedziałek się wybiorę do doktorka
Tylko po co jak znowu chłopa nie będzie
aj wkur..... mnie już to wszystko
bo 32 na karku a tu zero perspektyw
A mój sierściuch jak znowu zaczął bełtać tak bełta dziennie prawie
Ale narazie nie ma kasy na weta
nawet kot mi się nie udał jak pech to pech
A jeszcze moje sny ostatnio aż się boję jak poczytałam w senniku he he:/
Po prostu dupa blada -
nick nieaktualnyjeju wrote:Ale mam chęć na słodycze....yyyyy...idę po jabłko....wrrr...już drugi dzień mnie ssie
Nie dam się
Nie daj się kochana
ja dziś zaklepałam bilety na sylwestra to od poniedziałku tez dieta bo przy Waflu 3 kg w górę poszłamStrażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
staramy sie juz 16 cykli z pomoca lekarza i obserwacji a tak naprawde to dwa lata i cztery miesiace wspolzyjemy bez zabezpieczenia. Cieszylismy sie ze dobrze trafiamy z wyliczeniami i ze nie musimy sie zabezpieczac bo jedak kalendarzyk dziala a tu sie okazalo ze poprostu nie moge zajsc w ciaze
-
sylwia1985 wrote:staramy sie juz 16 cykli z pomoca lekarza i obserwacji a tak naprawde to dwa lata i cztery miesiace wspolzyjemy bez zabezpieczenia. Cieszylismy sie ze dobrze trafiamy z wyliczeniami i ze nie musimy sie zabezpieczac bo jedak kalendarzyk dziala a tu sie okazalo ze poprostu nie moge zajsc w ciaze
-
nick nieaktualnyjeju wrote:co tam się udało Sylwia....widocznie plemniki Wafla zrobiły sobie urlop zdrowotny tak jak i on :-)i Agę zalało...jak widać na chłopa jak chory to liczyć nie ma co
Ale Aga szybko nadrobi zaległości
Jeju obliczyłam dziś że już z wami jestem 15 cykl
Chociaż na jedno mogę liczyć jeżeli chodzi o moje cykle ...
co roku 13 dostaję he he (13 cykl)Strażaczka90 lubi tę wiadomość