X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    He he he ja o dziwo najmniej pamiętam ze slubu w Kościele czułam sie fatalnie na zdjęciach i na kamerze widać ze kręciło mi się w głowie...
    a mój brat był najlepszy bo wtedy jeszcze paliłam i po wyjściu z Kościoła jak juz wszyscy weszli do samochodów i odjechali ja stanęłam na takim jednym wanem i na szybko paliłam oczywiscie mój kochany braciszek musiał to uwiecznić :)
    a z wesela pamiętam wszystko dokładnie za to nie pamiętam nic co się działo na drugi dzień ;)

Spero wiesz ze ja mam blisko do tej Twojej sali więc jak podasz nazwe kościoła i datę to moze się zjawię na chwilę :)

Ja mam nadzieję pamiętać dużo, zwłaszcza, że nie będziemy musieli sie praktycznie niczym denerwować. Mam zamiar przede wszystkim się dobrze bawić a o wszystko inne zadba konsultantka ślubna (która jest jednocześnie menadżerką sali). Jedyny stres to będzie kupno sukni. jak o tym myślę to mi się mega słabo robi.

Kochana adres oczywiście mogę podać, ale na prv :D byłoby mi szalenie miło :)

magdzia26, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam robic kolację m.

Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Aga no wlasnie jak zalamki nie przechodzic co miesiac- chcialabym to olac ale kurcze nie potrafie bo bardzo pragniemy dziecka i ciagle tylko po tych lekarzach .....
    hmmmm nie wiem sama ...

No podobna olać to dobra rzecz :-)

no to mówię olewam :/
    Wafel może ma racje że przez forum się nakręcam :/
    Ale bez was nudno by było i kto by mnie zrozumiał :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam :)

Sylwuś kochanie! może czas zmienic lekarza? czasem takie nowe świeże spojrzenie pomaga? A Twój mąż rozumiem, że wyniki ma w porządku tak??

Jeju bądź silna! nie daj się słodyczom! a jak w ogóle postępy? :)

Aisko... Kaja pokazała apartament Roczka, a jak Twoja fasoleczka mieszka?

Aguś wiem, że forum na każdą z nas działa inaczej, ale mnie osobiście odstresowuje. Nie jest to tak że olałam ten temat, choć u nas też inaczej to wygląda. Mam nadzieję, że w końcu uda się rozwiązać problem i znaleźć przyczynę, a wtedy będziemy się cieszyć nowymi fasoleczkami :D

Ruciu, ale ten Leoś to rozrabiak :) mam nadzieję, że jednak się przyzwyczai do sytuacji i zacznie funkcjonować jak noworodek i będzie więcej spał :)

Pismaczku <3

u mnie dzień jednak dobry :) nie dałam się senności i poprasowałam wszystko w szafie, poukładałam, teraz jeszcze zrobię pure z dyni na serniczki i może się wczesniej położę :)

Miłego wieczoru kochane :*

AGA 30, Pismak, Effcia28, magdzia26, Fedra, kiti, Strażaczka90, aisa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No spero Ty pracowita mróweczko...a u mnie waga stoi ale w piatek jak sie uda to robię badanie anty tpo i anty tg :-)może się coś wyjaśni...dietę trzymam :-)

Spero, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobity.
    Co Wy dzisiaj takie pesymistyczne?! Nie wolno!
    U nas np. dzisiaj pierwszy raz padał śnieg. Od razu o świętach zaczęłam myśleć :)
    Byłam tez zrobić badania krwi dla endo na jutro. Jest ok. TSH jest 1,44, a prolaktyna znacznie spadła do 14. Tylko ta wit.D jest poniżej poziomu 22 przy normie zaczynającej się od 44. Ale jutro się dowiem co i jak.
    Tymczasem sobie czekam na @, która powinna zawitać jutro :)Kłuje mnie normalnie na dole, niech już przyjdzie i głowy nie zawraca.
    Powiem Wam też, że ten monitoring w tym cyklu dał mi dużo. W takim sensie, że wyluzowałam się w końcu, bo nie wkręcałam. I tak trzeba trzymać. Znalazłam kolejne zajęcie - uczenie się gry na gitarze. Na razie mis ie bardoz podoba, chyba kupię sobie własną i zapiszę na lekcej do kogoś. Na razie sama brzdąkam. Dopóki sąsiedzi nie walą w rury chyba jest ok ;) Staram się nie przeginać :)
    W ogóle fajnei jest. Święta za pasem. NIedługo o choince można zacząć myśleć. :)
    Wstawiłam w ramkę na szafkę nasze zdjęcie ślubne :) Gapię się jak sroka w gnat i tak mi się podoba, że hej :)
    NIe wiecie gdzie sie suknie ślubne sprzedaje? Muszę tą moją jednak z szafy wynieść, bo nie mam gdzie ubrań trzymać. Doszłam do wniosku, ze jednak trzeba ją sprzedać. Niech się jeszcze ktoś pocieszy, bo taka fajna jest :)
    No, to ide poćwiczyć jakieś akordy :D

mauysia, magdzia26, Fedra, kiti, aisa, Gunia, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska to masz miesiąc już nie cały abyś nauczyła się kolęd będziesz nam tu przygrywac a my śpiewać będziemy .....

AGA 30, Spero, Muska, mauysia, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga propos lat ja.skończyłam Jezusowe lata i co i dopiero teraz w ciąży najlepiej biadolic baby bo do zukowa pieszo za biadolenie będzie piesza pielgrzymka nono

AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia też widziałam w faktach co ta pizda zrobiła do rozkladania nóg to poczytalna była a jak mordowala to z siebie pizda wariatke robi ohhhh i lacina mi się włączyła przez taką gnide społeczną ...

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaj proszę mi tu nie kląc :-P
    Już spokój!
    Od zarania dziejów ludzie byli różni, i dobrzy i okrutni...historia ludzkości jest bardzo ciekawa...nie zmienimy nic wieszając psy na takich kobietach...mężczyznach...trzeba się cieszyć, że jest Wam dane cieszyć się tym stanem macierzyństwa...tym, które się starają długo już, wprowadzam zakaz czytania i oglądania tego typu wiadomości! To nie pomaga dziewczyny...ja sie od tego odcięłam...bo aż mnie mdliło na takie wieści...

AGA 30, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No załamki Kaja nie ma całkiem ale już nie planuję :/
    Starać się nie będę planować :/
    A i tak dupa z tego wyjdzie że nie będe planowac :/

Wafel podczytuje podśmiewa się ze mnie kurka szkoda ze nie moge z niego wyciągnąć co on czuje jak nie wychodzi :/
    no i akurat przeczytał to co napisałam :/ no i zle znowu :/ech faceci :/

Idę upiję się he he wykąpię i położę spać he he:-/
    Miłej nocki dobranocki dziewczynki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na koniec to załamała mnie rozmowa z siostrzenicą bo ona ma nadzieję że we wrześniu wróci do matki a na to się nic a nic nie zapowiada :/

Idę dobranoc

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no to jesteś na czele pieszo do mnie jupi hehe seseeseese

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ok już pasuje z łacina ale jasny gwint mnie strzela i od zalania dziejów tez mnie gwint trafił heheh

AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O. To już wiem skąd ten dobry humor u mnie. 1,5 lampki wina go przyniosło :D
    Aga, pij, to pomaga ;)
    Przetestowałam.
    Kaja, dobry pomysł te kolędy. Zobacze czy dam rade obczaić więcej niż 3 chwyty ;) hihi
    Ale mnie ściska w brzuchu. To @ obwieszcza wnętrznościom że nadchodzi, buahuauauaua :D

AGA 30, Kaja, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga może warto byłoby z Wafelkiem porozmawiać szczerze...że tu się możesz wygadać, i nikt Cię nie zna no chyba, że tak jak ja, widziałam Cię bardzo polubiłam ale Twojego Wafla nie znam...pewnie fajny z niego facet :-)
    Mężczyźni nie rozumieją, że my musimy swoje emocje wyrzucić czy tu czy tam, bo inaczej nie umiemy a lepiej, że tu niż sąsiadce, która wypwle to innej i dalej pójdzie w świat :-/ Pozdrawiamy Wafelka, spędźcie te ostatnie dni razem w miłej atmosferze :-)Szkoda, że nie ma śniegu, bo byś mogła swojego Wafelka wziąć na sanki :-)

Fedra, Strażaczka90, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps. ja wiadomości ostatnio w ogóle nie oglądam, bo jak widze i slyszę tych naszych polityków od siedmiu boleści to od razu dostaję rozstroju żołądka i chcę tv przez okno rzucać. Chory kraj.
    Dlatego nie wiem co się dzieje. A im mniej wiem, tym szczęśliwsza chodzę. Jak widac to dobry patent.

mauysia, magdzia26, Fedra, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga no to jesteś na czele pieszo do mnie jupi hehe seseeseese

Już buty ubrałam ide pieszo do reala nawigację kupić i pędze do ciebie he he :-)

Spero, Kaja, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja ludzie już w starożytności pozwalali sobie na wielkie okrucieństwa więc to nic nowego...

Muska czyżbyś powoli wypracowywała dystans do @.

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gdzie u Was Real ?!??! O.o !!!!!!

‹‹ 4615 4616 4617 4618 4619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ