plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Aga może warto byłoby z Wafelkiem porozmawiać szczerze...że tu się możesz wygadać, i nikt Cię nie zna no chyba, że tak jak ja, widziałam Cię bardzo polubiłam ale Twojego Wafla nie znam...pewnie fajny z niego facet
Mężczyźni nie rozumieją, że my musimy swoje emocje wyrzucić czy tu czy tam, bo inaczej nie umiemy a lepiej, że tu niż sąsiadce, która wypwle to innej i dalej pójdzie w światPozdrawiamy Wafelka, spędźcie te ostatnie dni razem w miłej atmosferze :-)Szkoda, że nie ma śniegu, bo byś mogła swojego Wafelka wziąć na sanki
Jeju moj Wafel to naprawdę fajny facet tylko że wredny chamcham pod każdym względnem jest zimny jak głaz dla niego jedyna świętość to jego klub
ale podobno mnie kocha i chce być ze mną czego nie okazuje w żadnym stopniu
jestem z nim bo chyba go kocham chce z nim być i nie chcę być sama
Porozmawać z nim to lepiej pogadać z kotem bo kot powie miał a nie ZNOWU ZACZYNASZ
Jest fajnym facetem nie powiem tylko chamskim na maksa bez serca bez uczucia bez czucia
No cały KnopersStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga , a ktora bedzie dla mnie ? Pytam serio serio ? One są czaderskie ps a nawigacja ci nie bedzie potrzebna do mnie tylko jedna droga prowadzi i dwa ronda sesese
AGA 30, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Kaja ludzie już w starożytności pozwalali sobie na wielkie okrucieństwa więc to nic nowego...
Muska czyżbyś powoli wypracowywała dystans do @.
Koniec męczenia palców. Bolą mnie już strasznie. Chwyt G to mi palce na stałe chyba powykrzywia. CZemu mi palce dłuższe nie urosły? Ja się zastanawiam jak to dzieci grają tymi małymi łapkami
Mykam pod prysznic i spać.
Buziole zozole i do jutramauysia, magdzia26, Fedra, aisa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Jak to u mnie powiadają dobry marynarz i czerwone może przepłynie
Chociaż znowu ja jestem tego zdania że dobry gospodarz swojego konia w błoto nie wpuści hi hi
Aga skąd Ty bierzesz te przysłowiaNormalnie masz ciętą ripostę w każdej sytuacji
plemniczka, AGA 30, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, aisa, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Cześć dziewoje.
Niestety nie wiem co u Kopciuszka.
Miałam się do Was odezwać ale nie mam nawet kiedy. Mówiłam, że urodzę diabła ?
Był taki wspaniałomyślny, że w zasadzie poszedł spać o 5 rano
Nawet na chwilę nie mogę go zostawić bo drze się w niebogłosy. Poza tym trenujemy karmienie piersią, bo kolega nie uważa cycka za źródło jedzenia tylko za pocieszyciela. W ciągu dnia nie śpi prawie w ogóle, może góra 15 minut 3 drzemki na krzyż. A ja się doje bez przerwy bo cycki mam jak kamienie.
Poza tym znowu mam problem z bolącymi sutkami, ale zauważyłam, że praca z laktatorem dużo daje. Wczoraj miałam małą załamkę z tego powodu, ale dziś jest już lepiej.
Jak się ogarnę trochę to postaram się być w miarę na bierząco.
:* buziaki
No nareszcie dałaś radę coś skrobnąć, Leomatko
Spoko, jak Leo się trochę zaadaptuje do tego strasznego świata, w jakim przyszło mu żyć, to przestanie robić takie nocne niespodzianki... Heniol też sporo płacze, ale - NIE ZAPESZAM - od trzech dni jest jakby lepiej.
Ruciu, a umawiałaś się już z "laktatorką"? Jeśli nie to oczywiście polecam.Fedra, Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Muska to masz miesiąc już nie cały abyś nauczyła się kolęd będziesz nam tu przygrywac a my śpiewać będziemy .....
Muska może grać na gitarze, a ja akompaniować na keyboardzie, do tego chór ovufriendek i Kelly Family gotowe
Kfjatus, Muska, Kaja, Pismak, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, aisa, Gunia, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Na koniec to załamała mnie rozmowa z siostrzenicą bo ona ma nadzieję że we wrześniu wróci do matki a na to się nic a nic nie zapowiada
Idę dobranocStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:ps. ja wiadomości ostatnio w ogóle nie oglądam, bo jak widze i slyszę tych naszych polityków od siedmiu boleści to od razu dostaję rozstroju żołądka i chcę tv przez okno rzucać. Chory kraj.
Dlatego nie wiem co się dzieje. A im mniej wiem, tym szczęśliwsza chodzę. Jak widac to dobry patent.Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Oczywiście jestem tu już tylko ja sama, ale przynajmniej skrobnę coś od siebie.
Bardzo mi się podobały Wasze historie ślubneJa nie miałam żadnych "wpadek" no poza tą, że paluch mi chyba spuchł dniu ślubu, bo obrączka nie chciała wleźć
Ale w końcu się udało.
Cieszę się, że u Kopciuszka wszystko w porządeczku po porodzie, i że Tymek nie daje się mamusi we znaki.
Kfjatus - współczuję kumulacji nieprzyjemnych wydarzeń... Na szczęście dzień już się skończył, a jutro będzie na pewno lepiej.
Libruś - no to rzeczywiście miałaś dziś przeżycia...
Sylwia - widzę, że u Ciebie dziś minorowy nastrój. Na pewno jutro wstaniesz rano i z nowym dniem poczujesz się lepiej.
Muska - kurczę, chyba przez Ciebie też sięgnę po gitarę, zakopaną głęboko w szafie... Za czasów podstawówki i liceum (harcerstwo) grało się... A teraz nie ma kiedy.
Aha jeszcze jedno - rozmawiałam dziś z Gadgetką. Ostatnio znowu byli z Kubusiem w szpitalu (wyszli dziś, po tygodniu) - Kubik ma jakieś kłopoty z serduszkiem (arytmie). Włączyli mu jakieś nowe leki i ma sie okazać, czy będą działać. Trzymam mocno kciuki za to, żeby te kłopoty były przejściowe i żeby Kubuś nie musiał łykać leków przez długi czas. Gadgetka w ogóle bardzo żałuje, że nie może się za bardzo udzielać, ale ma rekordowo mało czasu - szpitale, lekarze itp...
Całusy dobranocne! :*
Kfjatus, jeju, plemniczka, AGA 30, magdzia26, Selena, Fedra, Strażaczka90, kiti, aisa, Gunia, a-koczek, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
DZIEŃ DOBEREK!!!!!
I Ty Mauysiu uważasz, że to nie przygoda? Ja bym dostała zawału jakby obrączka nie chciała wejść na mój palec
A widzisz mauysiu to wiem co zgubiłam jak wysmarowałam długiego posta i mi wcięło...ale myślałam, że napisałam później krótko o gadgetce...aż się cofnę...yyyyy....tylko, że byli wtedy przed pobytem w szpitalu...fajnie, że gadałaś z nią....mi też mówila, że tęskni i nie ma kompletnie czasu...
I Ty Mauysiu uważasz, że to nie przygoda? Ja bym dostała zawału jakby obrączka nie chciała wejść na mój palec
Jak dla mnie to zrozumiałe, bo wiem jak bardzo pochłania opieka nad dzieckiem a jak w grę wchodzą szpitale, to już nie jest fajnie.
Ja naprawdę nie pisałam Wam o tym?
No nic...muszę się poprawić następnym razem ale nie wiem jak Ty mauysiu ale ja wierzę, że się poprawi Kubusiowi i gadgetka od czasu do czasu znajdzie wtedy chwilkę, by coś napisać.
>>>>>>>>>
Dziewczyny wczorajsza moja temperatura dała mi troszkę nadziei na przebytą owulkę i znowu coś poszło nie tak...no trudno tylko szkoda bardzo tego cyklu.
Widocznie tak szybko to nie pójdzie jak myślałam. Niby o tym wiedziałam, że na metforminie płodność wraca później ale wiecie jak to jest...ma się te marzenia
Aga jesteś super!!!!!
Dziewczyn życzę WAM dzisiaj szerokich pasów, bezpiecznej drogi do pracy, fajnej atmosfery czy w domu czy poza domem, niech ten dzień rozpocznie się i zakończy przyjemnieKfjatus, plemniczka, AGA 30, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
PS: może ja też powinnam odkurzyć swoje wiosełko? I mnie poskąpili długich palców, wiem co to znaczy , oj wiem dokładnie...tak samo jak twarde opuszki...tylko gdzie mój camerton!? Po tylu latach na 100% nie stroi a i u mnie słuch się pogorszył
Dziewczyny ale ja tam nie widzę problemu z tym koncertem na teesie...mogłoby być super. Mauysiu w sumie tam jest możliwość śpiewania i mówienia jednocześnie
15 slotów jest więc chór 15-to osobowy wchodzi w grę
Ciekawe czy jest możliwość nagrania tego
Tylko jak tu zebrać wszystkie dziewczyny o jednej porze , to wyzwanieA właśnie kiedyś wogóle dasz nam znać, że możesz z nami porozmawiać? Nie już, kiedyś
Strażaczka90, mauysia, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za słowa wsparcia po wczorajszych małych katastrofach, liczę, że dziś będzie łagodniej dzionek mijał bez przygód dodatkowych...
Pozdrawiam Was z mroźnego, ale bezśnieżnego mazowsza.jeju, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
witam was dziewczynki
Spero tak badanie nasienia wyszlo wporzadku a jesli chodzi o zmiane ginka to obecnie chodze do dwoch a w przeciagu tych 16 cykli odwiedzilam czterech bo chcialam zobaczyc czy moze na cos nowego nie wpadna i nie !!! Dwoch z nich proponuje laparoskopie ale zobaczymy . Dzis ide do ginka z cala swoja dokumentacja-do tego ktory mi robil lyzeczkowanie i zobaczymy co on powie-on jest lekarzem od chorob kobiecych ale podobno uczyl go lekarz ktory specjalizuje sie w nieplodnosci tyle tylko ze podobno straszny cham !!!
buziole zozoleWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 07:59
jeju, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie dzisiaj słonecznie ale mroźnie i dużo roboty
Kfjatuśdziś będzie lepiej
Mauyś i Ruciu cieszę się że do Nas zaglądacie mimo urwania głowy z chłopakami
Trzymam kciuki za Kubusia od Gadetki żeby z jego serduchem było dobrze i leki nie były potrzebne na dłużej
Sylwia kciukam za wizytę
Spero suknia ślubna to ważna sprawa i lepiej już zacznij mierzyć i szukaćBo potem będziesz się bardziej stresować
Miłego dnia Wam życzę
magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Kfjatus, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Witam was z zasypanych kaszub u mnie mniej śniegu ale u mojej przyjaciółki przed kolana śniegu wczoraj siedzieliśmy u niej przy świecach bo prądu nie miała cały dzień ....pech ...
Małysz wystrzelił mi brzuch teraz na dniach tak tylko cycki były widać hihi
Sylwia tylko się nie poddawać ....Fedra, Strażaczka90, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość