plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak właściwie to się nie przywitałam
więc Dzień Dobry w ten zimowy ale słoneczny dzień
Aga musisz zacząć wierzyć w siebie bo jak Ty sama nie uwierzysz to nikt tego za Ciebie nie zrobi a wiesz mi ludzie lubią takie recznej roboty cackamagdzia26, Strażaczka90, aisa, Spero, Gunia, mauysia, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:A tak właściwie to się nie przywitałam
więc Dzień Dobry w ten zimowy ale słoneczny dzień
Aga musisz zacząć wierzyć w siebie bo jak Ty sama nie uwierzysz to nikt tego za Ciebie nie zrobi a wiesz mi ludzie lubią takie recznej roboty cacka
Fredzia jak ktoś będzie chciał kupić ze znajomych to nie ma sprawy zawsze moge zrobićchociaż wszyscy wszystko by chcieli za darmo he he u mnie
A chociaż będę miała własnoręcznie udekorowane mieszkanie na świętaStrażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Fredzia jak ktoś będzie chciał kupić ze znajomych to nie ma sprawy zawsze moge zrobić
chociaż wszyscy wszystko by chcieli za darmo he he u mnie
A chociaż będę miała własnoręcznie udekorowane mieszkanie na święta
ja bym już od Ciebie zamówiła co nieco ale mamy z moim takie postanowienie ze jak będe w ciazy to wtedy będziemy stroić dom i choinkę kupimy na razie w Naszym domu klimatu świat nie ma i nie będzie
tak więc szykuj się bo jak będę w ciaży to na pewno po ozdóbki się zgłosze i nie za darmo bo ja szanuję czyjąś praceAGA 30, Strażaczka90, Spero, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra oto wyniki po braniu salfazinu: objetosc 3,5 ml, czas uplynnienia 60 , ph 7,6, calkowita liczba plemnikow w ejakulacie 52mln, koncentracja plemnikow 15mln,ml, ruch calkowity 15%, ruch postepowy 10%, prawidlowa budowa 6 co o tym sadzisz? Przed braniem wyniki byly gorsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 13:51
-
sylwia1985 wrote:Fedra oto wyniki po braniu salfazinu: objetosc 3,5 ml, czas uplynnienia 60 , ph 7,6, calkowita liczba plemnikow w ejakulacie 52mln, koncentracja plemnikow 15mln,ml, ruch calkowity 15%, ruch postepowy 10%, prawidlowa budowa 6 co o tym sadzisz? Przed braniem wyniki byly gorsze
a co z lepkością i żywotnością?
czy jakieś leukocyty w nasieniu były?
i jaki był czas abstynencji?
aha badanie było robione komputerowo czy ręcznie?Strażaczka90 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
No to powiem tak szkoda ze nie wysłałaś mi tych wyników wczesniej to bym Ci od razu powiedziałą ze ruch słaby i trzeba to skonsultować z innym lekarzem najlepiej urologiem (jesli u takiego jeszcze nie byliści) bo ogólnie wyniki nie są złe ale trzeba się dowiedzieć co jest powodem takiego lenistwa
jak zrobicie badanie komputerowe (ono jest dużo dokładniejsze) to skrobnij mi wyniki na ten czas niech bierze nadal salfazin dołóż mu jeszcze wit C w dawce 1000mg i wit E w dawce 500mg na dzień...
a jesli moge doradzić (choć pewności nie mam) to proponuję wypicie przed seruchowaniem Twojemu z godzinę wczesniej kawypodobno troche uruchamia to leniuszki
będzie dobrze i na razie nie zaprzątaj sobie głowy inseminacjamagdzia26, kiti, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
u Nas też lekarz stwierdził ze nie ma szans naturalnie i skierował nas na in vitro ale jakoś się okazało ze się dało
akurta ruchliwość i inne parametry idzie poprawić...
warzne będzie teraz to badanie co twój zrobi i bardzo Cię prosze zebyś lekarza idioty nie słuchała ajak się z nim spotkach to mozesz mu powiedzieć ze ja mu mówie ze jest idiota i powinien chyba na jakieś szkolenie się wybrać...
powiem tak Kochana tu jest idealny przykład na to jak lekarz ma w dupie pomoc pacjęta a chce zarobić kasę, bo jeśli kieruje do konkretnej kliniki i konkretnego lekarza to sorry ale mnie to smierdzi...
i prosze mi tu słuchać bardziej w temacie doświadczonej Cioci Fredzi
a jak chcesz to sobie wejdz na wątek meski na badanie nasienia i poczytaj z jakimi wynikami Dziewczyny zachodziły w naturalną ciaze i wiele bydało zeby ich faceci mieli takie wyniki jak twój
więc głowa do góry i na zapas się nie martwimy bo przezywanie co rusz czegoś jakoś nam nie pomaga ani fizycznie ani psychicznieKaja, magdzia26, Strażaczka90, kiti, aisa, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:Fedra u urologa byl-i powiedzial ze ok wyniki a kawe i cole pil przed serduchowaniem bo tez gdzies wyczytalam ze sa szybsze
kur... tylko nie cola...
no to był dupa nie urolog a usg jader zrobił a badania hormonalne przepisał?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
czesc. Sylwia chcialam i ja tu Ci napisac ze nie z takimi wynikami w ciąze kobiety zachodzily i ze faktycznie jacyc niekompetentni Ci lekarze twoi skoro dopiero teraz zauwazaja problem! Fedra jest tu ekspertem od tych spraw wiec warto posluchac... kurde mam nadzieje ze jednak sie wam uda naturalnie! a jak nie to Inseminacja nie jest az taka droga kochana...
Fedra, sylwia1985, Kaja, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, aisa, Spero, Selena, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
hejo Kochane:) ja właśnie po pracy....odpoczywam chwile i ide robić zupe flakową...Mojemu M się zachciało flaków....bleee nie lubie.Słoneczko świeci...HMM.Jutro mam na 14..w związku z tym Mój M szykuje dla mnie niespodziankę..ciekawi mnie jaką
stwierdził,że w tym cyklu Nam się uda:) zbyt pewny siebie:)
...Przeglądałam demotywatory i natknęłam się na to....http://demotywatory.pl/4237712/CIAZA dziwna babka....
Miłego dnia:)Fedra, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Fedra czyli co dokladnie?
już patrze i Ci pisze...
FSH, LH, prolaktyna, testosteron, estradiol, tarczycowe czyli TSH, fT3 i fT4...
chyba o niczym nie zapomniałamkiti lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:Poprostu po ruchu stwierdzil ze nie ma szans naturalnie
Fedra, sylwia1985, AGA 30, aisa, jeju, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość