plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Apropo Sukni nie wiem ale chyba pisałam że przy ubieraniu si sukniaukni zamek mi strzelił i byłam szyta bo do kościoła trzeba było jechać kuzynka mojego m miała oczy wielkie jak pięć złoty myślała że będę ryczec a ja jej mówię mała igła i nitka i jechana no i suknia mi się w pasie podnosiła
Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
No handra przeszła krew się lejeChociaż honorowo co miesiąc państwo może na mnie liczyć przy oddaniu krwi za ojczyznę he he
Prawi skończyłam moje bombki z kaszy i ryżu
Ponura pogoda na obiad dziś kapuśniak oczywiście ze swojskiej kapusty deptanej przez Wafla
Kaja a napisz mi jakie kolory cię interesują bombki mam fiolet róż czerwień niebieski żółty zielony i jwszcze inny odcień różu
Napisz z jakich kolorów chcesz to c zrobięFedra, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki jestem zalamana.bylam u Gina z cala dokumentacja-siedzialam tam godzine i wszystko dokladnie analizowal.caly czas myslalam ze wina lezy po mojej stronie a tu sie okazalo ze nie.gin powiedzial ze nie mam szans na naturalne zaplodnienie bo plemniki mojego sa bardzo wolne i nie ma szans na zaplodnienie.dal mi namiary na klinike nieplodnosci gdzie kiedys pracowal i zeby tam przygotowywac sie do insyminacji- bo to jedyna droga.jestem zalamana.gin powiedzial ze to dlugi i kosztowny proces.boze co robic?
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:Ja mam nadzieję pamiętać dużo, zwłaszcza, że nie będziemy musieli sie praktycznie niczym denerwować. Mam zamiar przede wszystkim się dobrze bawić a o wszystko inne zadba konsultantka ślubna (która jest jednocześnie menadżerką sali). Jedyny stres to będzie kupno sukni. jak o tym myślę to mi się mega słabo robi.
Kochana adres oczywiście mogę podać, ale na prvbyłoby mi szalenie miło
Spero to oczywiście namiary na priva poprosze oczywiście z data i godzina
a co do suknie to jak chcesz to mogę Ci coś doradzić ale musisz mi powiedzieć najpierw czego oczekujesz czego w ogóle nie zaakceptujesz i w jakiej ceniepodobno dobra jestem w te klocki chociaż nigdy nie robiłam tego na odległość
Spero, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:O. To już wiem skąd ten dobry humor u mnie. 1,5 lampki wina go przyniosło
Aga, pij, to pomaga
Przetestowałam.
Kaja, dobry pomysł te kolędy. Zobacze czy dam rade obczaić więcej niż 3 chwytyhihi
Ale mnie ściska w brzuchu. To @ obwieszcza wnętrznościom że nadchodzi, buahuauauaua
a powiedz Kochana jakiej były wielkości pęcherzyki podczas III monitoringu?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Bóg się rodzi
C F C G
1.Bóg się rodzi, moc truchleje: Pan niebiosów obnażony,
C F C G
Ogień krzepnie, blask ciemnieje, ma granice Nieskończony;
F C F C
Wzardzony, okryty chwałą, śmiertelny Król nad wiekami
F C F G C
A Słowo Ciałem się stało i mieszkało między nami.
2.Cóż masz niebo, nad ziemiany? Bóg porzucił szczęście twoje,
Wszedł między lud ukochany, dzieląc z nim trudy i znoje,
Muska for you akordy na gitare heheheh
Niemało cierpiał, niemało, żeśmy byli winni sami
3.Podnieś rękę Boże Dziecię! Błogosław ojczyznę miłą.
W dobrych radach, w dobrym bycie wspieraj jej siłę swą siłą,
Dom nasz i majętność całą i wszystkie wioski z miastami
Fedra, AGA 30, magdzia26, Strażaczka90, Kfjatus, aisa, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Dziewuszki jestem zalamana.bylam u Gina z cala dokumentacja-siedzialam tam godzine i wszystko dokladnie analizowal.caly czas myslalam ze wina lezy po mojej stronie a tu sie okazalo ze nie.gin powiedzial ze nie mam szans na naturalne zaplodnienie bo plemniki mojego sa bardzo wolne i nie ma szans na zaplodnienie.dal mi namiary na klinike nieplodnosci gdzie kiedys pracowal i zeby tam przygotowywac sie do insyminacji- bo to jedyna droga.jestem zalamana.gin powiedzial ze to dlugi i kosztowny proces.boze co robic?
a czy Ty mi możesz tu napisać jakie wyniki ma Twój facet tylko napisz wszystkie chyba ze niechcesz tu pisać to napisz mi na priv...aisa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyA to moje bomby z ryżu i kaszy
Jeszcze nie skończone bo haczyki i kokardki na górze będą
Fedra, magdzia26, Kaja, Strażaczka90, Sandraa, Kfjatus, aisa, Spero, Selena, Gunia, mauysia, Effcia28, mala29_, a-koczek, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny