plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Fedra u urologa byl-i powiedzial ze ok wyniki a kawe i cole pil przed serduchowaniem bo tez gdzies wyczytalam ze sa szybsze
Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
hej
przepraszam ze mnie nie bylo ale lapka mialam w naprawie.
gratuacje dla Ruci i Kopciuszka ;*** duze chlopaki
ja dzis miałam usg wszytko ok malutka ma długie nózki az o tydzien wyprzedza tyg ciazy
i juz głowka w dól sie przekrecilaStrażaczka90, Kaja, magdzia26, sylwia1985, kiti, AGA 30, aisa, Spero, Kfjatus, Gunia, Fedra, mauysia, Effcia28, jeju, Rucia, a-koczek, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Blondi to fajnie , ze córka twoja sie tam dobrze ma zobacz tydzien cie nie bylo a juz mamy dwóch facetów na swiecie mamy jeszcze troche i na ciebie bedzie kolej ......
Strażaczka90, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć
Aga, śliczny avatarTwoje wszystkie dzieła są super!
Strażaczko, Twój awatar to pewnie z sesji ślubnej, ładne!
Jeju, podoba mi się Twoja zielona kropa!!
Muśka, super że uczysz się gry na gitarze!
Mauysiu, pozdrów Gadgetkę i życz zdrówka małemu! Dziękujemy za info!
Sylwia, nie przejmuj się lekarzem za mocno. Posłuchaj Fedry, powtórzcie badania, wszystko będzie ok!
Blondi, super że z małą ok. Śliczny brzucho!
Spero, na życzenie wrzucam zdjęcie mojej wypukłości
Dziś zaczął się 5 miesiąc
Strażaczka90, Selena, Spero, Muska, magdzia26, Kfjatus, kiti, AGA 30, Gunia, Blondi22, Fedra, Kaja, Pismak, Sandraa, mauysia, Effcia28, Rucia, sylwia1985, a-koczek, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Cześć
Aga, śliczny avatarTwoje wszystkie dzieła są super!
Strażaczko, Twój awatar to pewnie z sesji ślubnej, ładne!
Jeju, podoba mi się Twoja zielona kropa!!
Muśka, super że uczysz się gry na gitarze!
Mauysiu, pozdrów Gadgetkę i życz zdrówka małemu! Dziękujemy za info!
Sylwia, nie przejmuj się lekarzem za mocno. Posłuchaj Fedry, powtórzcie badania, wszystko będzie ok!
Blondi, super że z małą ok. Śliczny brzucho!
Spero, na życzenie wrzucam zdjęcie mojej wypukłości
Dziś zaczął się 5 miesiąc
5miesiac i taki sliczny:) tak Kochana z sesji slubnej:)
aisa lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:a powiedz Kochana jakiej były wielkości pęcherzyki podczas III monitoringu?
No właśnie mi tego ginka nie zapisała na karcie z wynikami. Endo tez mnie o to dzisiaj pytała. Pamiętam, ze mi wtedy ginka mówiła, ze w ogóle nie urosły. Miały oba nie więcej niż 1cm, i ża mini odchylenia w górę są w granicy błędu sprzętu.
Chciałabym żebyś miała rację, ale chyba nic z tego. Nawet zaczęłam się dzisiaj w to wkręcą. Fajnie by było tak tych 3 ginekologów zagiąć
Fatalnie się czuję teraz. Jakby miało ze mnie zaraz się wylaćBoli mnie brzuch. Dokładnie tak jak w I dzień @. Obstawiam, ze będzie jutro.
Niestety
Endo przejrzała wszystkie wyniki i wykresu z okresu ostatniego roku. Minimalnie zwiększyła mi dawkę euthyroxu bo ciągle mi wypadają włosy i mam suchą skóręKazała tez jod w tabsach zażywać. No i wit.D też dostałam, chyba w kropelkach. Muszę to jutro wykupić w aptece.
Poza tym powiedziała, że 5 dni śluzu płodnego to mało (ależ mnie tym zdziwiła). Kazała na to Oeparol brać 2x dziennie po 2 tabletki do czasu owu. No i wit.B6 i magnez też
Normalnie pól apteki jutro wykupię
I męża kazała zbadać. Znowu. A ja znowu to samo "pracuję nad tym, już prawie idzie"
No. To chyba tyle z moich newsów.kiti, Fedra, mauysia, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane
ale dziś męczący dzień mam i jeszcze trochę rzeczy do zrobienia.
Aisko śliczny brzuszek. A kiedy idzesz do lekarza? Wiesz kto u Ciebie zamieszkuje?
Blondi jak ten czas leci. 2 miechy i rodzisz! Szok
Aga talent masz jak nic! jak to w ogóle bombki z ryżu zrobiłaś? przepiekne są
Sylwuś nie martw się. Osobiście uważam, że macie szanse naturalnie. Posłuchajcie Fedry, zróbcie badania i myślę, ze inseminacja nie będzie potrzebna. a koszty nie są takie wielkie ok 700 zł więc jeszcze do przełknięcia. Jakiś baran ten lekarz. Nie poddawać mi się i nie załamywać
Dobra, ja zmykam do papierów:*
Strażaczka90, aisa, magdzia26, AGA 30, Blondi22, Fedra, sylwia1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:No, brzusie są naprawde superowe!
Spero, ile trwa u Ciebie FL? Bo widzę że chyba łeb w łeb idziemy
Ale u Ciebie ładnie widzęStrażaczka90, aisa, magdzia26, Fedra, Kfjatus, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Witam wieczorowa porą
Ruciakochana mam nadzieje że z Leo to tylko chwilowe:) i już będzie ok
moze i diabełek
ale przeciez tak długo na niego czekałaś
a to chyba najważniejesze
dla mnie mój Kacperek tez moze być takim diabełkiem
byle tylko był juz ze mna
no ale jeszcze 2 miesiące
Super że i u Kopciuszka wszystko okmam nadzieje że juz niedługo będą w domku
Libra ale miałaś przeżycia...
Aiskofajnie ze jestes
i super brzusio
Aga Twoje bombki naprawde sa extramoze faktycznie warto je gdzieś wystawić :)jakby co to ja też jestem chętna na zakup takiego cuda
Super te Wasze historie ślubne
Mam nadzieje ze u naszej Gadgetki i Kubusia bedzie już teraz coraz lepiej
Sylwiakochana nie smutaj sie
jak dziewczyny piszą te parametry nasienia da się podleczyć
niech m łyka witaminki i napewno sie uda
trzeba w to wierzyć
Hej Blondisuper że z małą wszystko ok
ipomyśleć ze dopiero co żesmy pisały o pozytywnych testach
a tu już niedługo nasze skarby będą z nami
Ja jutro jade na konsultacje do gina z innego miastazobaczymy co on powie na temat tego mojego polipa....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 18:57
Strażaczka90, aisa, magdzia26, AGA 30, Gunia, Blondi22, Fedra, Spero, Sandraa, jeju, sylwia1985, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
a to mój brzuszek
http://www.iv.pl/images/78742423830519574857.jpg
http://www.iv.pl/images/89027944257607439175.jpg
Strażaczka90, kiti, AGA 30, magdzia26, Gunia, Blondi22, Fedra, Spero, aisa, Kaja, Pismak, Unlike, Kfjatus, mauysia, mala29_, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i jak wieczorek mija
Ja strzeliłam 2 bombeczki znowu a Wafel mi haczyki porobił do nich i można wieszać na choince lub do okna
Piękne te brzuszki macie dziewczyny
A co do bombki z ryżu i kaszy o bombę styropianową posmarowalam klejem obsypałam ryżem lub kaszą i spryskałam sprajemdo okna jak znalazł będzie bo jest bardzo delikatna
Gunia, Blondi22, Fedra, Spero, aisa, Strażaczka90, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny