plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Cześć
Aga, śliczny avatarTwoje wszystkie dzieła są super!
Strażaczko, Twój awatar to pewnie z sesji ślubnej, ładne!
Jeju, podoba mi się Twoja zielona kropa!!
Muśka, super że uczysz się gry na gitarze!
Mauysiu, pozdrów Gadgetkę i życz zdrówka małemu! Dziękujemy za info!
Sylwia, nie przejmuj się lekarzem za mocno. Posłuchaj Fedry, powtórzcie badania, wszystko będzie ok!
Blondi, super że z małą ok. Śliczny brzucho!
Spero, na życzenie wrzucam zdjęcie mojej wypukłości
Dziś zaczął się 5 miesiąc
aisa lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Cześć
Aga, śliczny avatarTwoje wszystkie dzieła są super!
Strażaczko, Twój awatar to pewnie z sesji ślubnej, ładne!
Jeju, podoba mi się Twoja zielona kropa!!
Muśka, super że uczysz się gry na gitarze!
Mauysiu, pozdrów Gadgetkę i życz zdrówka małemu! Dziękujemy za info!
Sylwia, nie przejmuj się lekarzem za mocno. Posłuchaj Fedry, powtórzcie badania, wszystko będzie ok!
Blondi, super że z małą ok. Śliczny brzucho!
Spero, na życzenie wrzucam zdjęcie mojej wypukłości
Dziś zaczął się 5 miesiąc
no teraz to pieknie pieknie aż klaskalam w dłonie
Selena, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Selena no no twoj to poezja ładnie
wiesz ja tam nie widze zeby jakos szybko rósł
ale była u nas dzis pielęgniarka co przychodzi raz na 2 tygodnie to sie dziwiła ze taki duży od ostatniego razu
i ze do końca to bedzie że ho ho
no ale Kacpi ma być duży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 20:49
Strażaczka90, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Kochane Męża pogwałciłam i teraz idę spać jestem z deczka zmęczona...do jutra:*Niech Wam sie przysni coś pieknego
oby coś z tego pogwałcenia sie zrodziło
do jutra kochana
Kaja, Strażaczka90, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Selena kochana toć jeszcze kilka tyg i brzusio zniknie i bedziesz Kacperka tulic do cycka
ale juz wiem ze troche mi brzuszka bedzie brakować... Jeszcze troche i sama tak pomyślisz
jak Roczek zacznie fikać
to takie cudowne uczucie
Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Mam nadzieję że Mikołaj każdej z Nas przyniesie Małego Skarbeczka:)Ty sie doczekalas teraz pora na Nas:)
ja bardzo długo czekałam na moje maleństwo..mam nadzieje że u Was będzie inaczej
Strażaczka90, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej
Przepraszam że się nie odniosę, ale nie czytałam was ostatnio. Napewno niedługo to nadrobić.
U mnie kiepsko. Wczoraj wydarzyła się dość przykra sytuacja w rodzinie i przez to również duży stres dla mnie. Od wczoraj bardzo boli mnie podbrzusze, ale to tak że nie moge wstać z łóżka, nie wiem co robić. Lekarz przyjmuje tylko w poniedziałek, a ja do szpitala nie mogę jechać. Brałam magnez i nospe rano i nic. Mam nadzieję że to nic groźnego i przejdzie. Co ile mogę brać nospe?
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Hej
Przepraszam że się nie odniosę, ale nie czytałam was ostatnio. Napewno niedługo to nadrobić.
U mnie kiepsko. Wczoraj wydarzyła się dość przykra sytuacja w rodzinie i przez to również duży stres dla mnie. Od wczoraj bardzo boli mnie podbrzusze, ale to tak że nie moge wstać z łóżka, nie wiem co robić. Lekarz przyjmuje tylko w poniedziałek, a ja do szpitala nie mogę jechać. Brałam magnez i nospe rano i nic. Mam nadzieję że to nic groźnego i przejdzie. Co ile mogę brać nospe?a na ulotce nie jest napisane ile możesz wsiąść tabletek w przeciągu doby?chyba 2albo 3mozna...ile już wzielas?nie stresuj sie:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 22:00