plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba jestem pechowa - bo albo nie moge zajsc w ciaze albo jakies pieczenie swedzenie w srodku albo zaparcia albo pekniety odbyt albo tesciowie wkurzajacy na kazdym kroku,albo klopoty mojego G w pracy - kurcze kiedy to sie wreszcie skonczy i zacznie sie normalne zycie
porazka - przeciez mowi sie ze po deszczu przychodzi slonce-wiec gdzie ono jest????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 19:40
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Aga myślę, że owulka jest skoro @ nawet przyspieszona, cykle bez ovu są specyficzne i raczej dłuższe
Jeju ten cykl był od pocżątku był porąbany@ ze śluzem i teraz też się tak zaczyna
He he płodna jestem 2 tygodnie według śluzu tylko zapłodnić się nie umie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczynki ja sie zawija robić kolacje dla mojego slubnego do jutra :*
i bez stanów depresyjnych mi tutaj bo jak ja zaczne narzekać i biadolić to mnie nie przegadacie ani nie przelicytujecieAGA 30, Strażaczka90, jeju, Spero, Kfjatus, magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
wczoraj ogladalam wiadomosci i az sie rozwylam- Mowili o kobiecie ktora urodzila dzieci i ich nie chciala i dwa male cialka po porodzie dala na strych zeby zamarzly - no i oczywiscie umarly...MASAKRA a przeciez mogla oddac do okna zycia- i byla poczytalna jak stwierdzili psychologowie
kurde gdzie tu sprawiedliwosc !!!!!! Bog nie powinien na to pozwolic - nie rozumiem czasem tego swiatu !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 19:51
-
nick nieaktualny2 kreski wrote:wyrzyciło mnie z sieci i nie dopisałam|
Mam straszna ochote zaryzykowac i zaczac sie starac ale z jednej strony jak pisalam boje sie a z drugiej wierze ze tym razem bezie dobrze.
Dopytam, zaszła w ciąze w 1 cyklu po zabiegu, czy jeszcze przed @?
w 1 po zabiegu, ale oczywiście nie ma reguły. wcześniej też za 1 razem im się udało, ale niestety skończyło się jak się skończyło. Ale teraz póki co jest wszytko dobrze. Życzę Ci powodzenia i wiary w wasze działania! Sytuacja absolutnie nie musi się powtórzyć i może warto sprobowaćStrażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:wczoraj ogladalam wiadomosci i az sie rozwylam- Mowili o kobiecie ktora urodzila dzieci i ich nie chciala i dwa male cialka po porodzie dala na strych zeby zamarzly - no i oczywiscie umarly...MASAKRA
Sylwia nie wiem czy o tej samej kobiecie mówimy ale proces ruszył tej co 5 dzieci uśmierciła a w sumie miała 10 dzieci
Jest sprawiedliwość ale nie dla nas -
nick nieaktualnyjeju wrote:Aga a może wrócisz do mierzenia tempki plus testy z apteki...jak małpa jest regularnie, to testy z apteki będą lepsze...tylko trzeba znaleźć okienko gdzie je zastosować
Jeju nie dam rady mierzyć tempki bo mnie to dobije całkiemA sama wiesz jakie ja mam skoki i po nocach nie mogłam spać
Myślę że olewka będzie najlepsza
poczekać do wiosny potem zadziałaćTylko jak co miesiąc załamki nie przechodzić