plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Leoś prześlicznyi fajnie Ruciu że się czujesz w miarę dobrze.
Kaju wszystkiego najlepszego w dniu urodzin! Przede wszystkim duużo zdrówka dla Ciebie i Roczka oraz oczywiście szczęśliwego rozwiązania.Strażaczka90, Kfjatus, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was niedzielnie
Eech przefajny ten Leo. Kolejny ovubobas
Cześć Jaszczurko, prosimy o parę słów o sobie
Kajuś, tu też składam Ci najnajnajserdeczniejsze życzenia urodzinowe! :*
Życzę Wam słonecznej niedzieli!Shagga_80, Spero, Strażaczka90, Kfjatus, magdzia26, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Babeczki...ja od rana na wysokich obrotach więc tylko wpadam przywitać się, złożyć i tu zyczonka Kai - wszystkiego naj naj najlepszego, przesłać buziaka dla Rutki i Jej Synusia i co? Uciekam
Życzę miłego dnia, buziole :*mauysia, Spero, Spero, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Ruciu, to super że mimo cięcia czujesz się dobrze. Mam nadzieję że nie zacznie Cię boleć w domu, jak przestaną działać szpitalne środki przeciwbólowe. Zwykle słyszę że po cesarce dziewczyny czują się bardzo źle (np. Nienormalna z forum) - fajnie ze jedak nie zawsze jest tak słabo
-
Rucia, gratuluję!!!!!!!!!!
A nie mówiłam, że to w weekend będzie
Leoś jest przesłodki! Ja nie wiem jak to jest, że Wasze bobaski to takie śliczne dzieci. Przecież niektóre dzieciaczki po porodzie nie są od razu takie ładne...
Ale Wam się udało
Słodkości normalnieNie mogę wyjść z zachwytu.
Kfjatus, magdzia26, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Hej
Leoś jest taki śliczniutki
Rucia JESZCZE RAZ GRATULUJE
i super że dobrze się czujesz
Kaja i tu wszystkiego najlepszegoniech Roczek zdrowo rośnie w brzuszku
to już widze 16 tydzień
ale ten czas leci..tylko moja ciąża mi sie dłuży..
a od spotkania w SR od piątku gdzie tematem były różnice między sn a cesarką :)mi sie co noc śni poród
i mam nadzieje że uda mi sie urodzić naturalnie mimo tego polipa...
Kaja, Shagga_80, magdzia26, Dodi, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Witam!!
Ruciu bardzo śliczny ten Wasz syneczek;) Niech się zdrowo chowa.
Kaju wszystkiego dobrego z okazji urodzin;*
Życzę wszystkim pogodnej niedzieli
POZDRAWIAM!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 14:08
Kaja, Kfjatus, magdzia26, Dodi, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Ja też obserwuję wszystkie suwaczki i powiem Wam, że czas zapierdziela, że nie wiem! I każda Mama, Przyszła Mama lub Staraczka w tym momencie może sobie pomyśleć jakiś komentarz od siebie
Kaja, 100 lat!!! Niech Dzidzia zdrowo rośnie, życzę szybkiego porodu i wiele radości a jak najmniej cierpień ciążowych
Rucia, fiu, fiu, vipowski pokój... Ale to tak fartem? Nie chce mi się wierzyć, że mają taki "rezerwowy" hotel al-inclusive hehe.
Fajnie, że dobrze się czujesz, z Twoich postów aż bije radość i szczęście!
Buzi Leonkowi, zdjęcie przesłodkie, Dzidzia do wycałowania i wy-przytulania
Pozdrawiam wszystkie BabeczkiStrażaczka90, Shagga_80, jeju, AGA 30, kiti, Kaja, Kfjatus, magdzia26, aisa, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Kochane co to może być....pół dnia boli mnie dziś brzuch jakby zbliżała sie @ ale miałam ja 5dni temu.Czy to może świadczyć o zblizajacej sie owulce??myślałam że nie wyrobie w pracy...miesiąc temu tak nie miałam.Już mniej boli bo tabletke wzięłam..myślałam że obejdzie sie bez ale nie dałam rady...taki bol
-
nick nieaktualnykopciuszek urodziła ! 3250g 58 cm wszystko poszło sprawnie i bez problemu. Nie popękała, o 18 była na porodówce a 19:15 urodził sie mały
Witamy na świecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 21:04
Muska, Selena, Spero, Pismak, she, sylwia1985, Shagga_80, Effcia28, aisa, Dodi, plemniczka, Sandraa, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, AGA 30, kierzynka, Blondi22, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:kopciuszek urodziła ! 3250g 58 cm wszystko poszło sprawnie i bez problemu. Nie popękała, o 18 była na porodówce a 19:15 urodził sie mały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 21:01
kopciuszek126 lubi tę wiadomość