plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam laseczki
Ależ dzień miałam
Jak mówiłam wczoraj to mój Wafel miał malować przedpokój mojej mamie no to pojechaliśmy a tam siedzi ten goguś mój ojczymek
oczy jak nacpane anie to wyglądu ani gadki jak tylko w tv pokazała się ładna dziewczyna to zachwycał sie jak nie powiem co
A jak miał pomóc W w malowaniu to już całkowita porażka
jeszcze jutro muszę tego typka oglądać
Porażka na maksa
Ps , Co do bombek to zamierzam do znajomej do sklepu zanieść 4 szt może koto sie skusiNo i do mojej fryzjerki zaniosłam położyła na stolik w salonie jak będzie chętny to mi da znać
Dziś zrobiłam 3 bombeczki
Kajka jasne że dostaniesz bombeczkę :*) Napisz adres na priv
Ps2. dziś przyszła mi dróga taka sama paczka z tasiemkami a za jedną płaciłamAle już zadzwoniłam do nich i mają oddzwonić co jak
Strażaczka90, mauysia, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł
Jestem po wizycie u Pani doktor. Rozwarcie na 2 palce, i mamy przyzwolenie na małe co nie coPani doktor stwierdziła, że akcja powinna ruszyć natychmiastowo, warunki mam już idealne do rodzenia, więc pozostaje tylko działać.
magdzia26, AGA 30, Selena, kiti, Strażaczka90, Muska, Spero, Spero, jeju, mika1987, Sandraa, sylwia1985, Kaja, Dodi, Kfjatus, Blondi22, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRutka to nirech cię twój M pd tylca weznie i jutro mamy Leośka na świecie
Oj i jak tu na forum nie wchodzić jak takie rodzić bedziemy he he:-)
Trzymam kciuki ze szybki i bezbolesny poródRucia, magdzia26, Kaja, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Kochana ja też trzymam kciuki za szybki bezbolesny poród
Za udane małe i większe co nieco
aż zacieram ręce....i jestem ciekawa jak to będzie wyglądało...czy faktycznie Cię wezmą skurcze zaraz po
Oj to zapowiada się ciekawa noc...idę zrobić szybko kolację, wytarmoszę W. i czekam na wieści
Co tam, jedna noc w plecy:-) Jutro sobota
Strażaczka90, Rucia, AGA 30, magdzia26, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Heloł
Jestem po wizycie u Pani doktor. Rozwarcie na 2 palce, i mamy przyzwolenie na małe co nie coPani doktor stwierdziła, że akcja powinna ruszyć natychmiastowo, warunki mam już idealne do rodzenia, więc pozostaje tylko działać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 20:51
magdzia26, jeju lubią tę wiadomość
-
Rucia, to będzie w ten weekend! Już w zeszły przecież mówiłam że się rozpakujesz w weekend. Tylko mnie przyćmiło i nie widziałam, ze w ten teraz
Mniej bolesnego porodu życzę. I szybkiego ofkors
Na zdjęcie syna czekam...
ps
jakby Twój luby wiedział ile osób mu dzisiaj kibicuje... ulalala by się zdziwiłRucia, jeju, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo Wy kobiety robicie zamiast RUci kibicować to wy jej chłopowi
Ale niech się przyłoży drugi raz do dzieła he he i niech w końcu Rutka urodzi
Jejku nie wytrzymam z ciekawości
PS. ja też bym chciała
RUTKA POKAŻ JAJA ŻE JESTEŚ BABAĄ I UPORAJ SIĘ SZYBKO
Strażaczka90, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wieczorkiem
Rutka to nieźli z Was sprinterzy! Mam nadzieję że jutro już pokażesz nam nowego obywatela. Trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze :*
Aga cudne bombki
Ja uszyłam ostanio 2 poduszkidumna jestem z siebie.
AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Rucia urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leoś urodził się o 1:52!!!!!!!!!!!!!
3180 g !!!!!!!!!!!!!
58 cm !!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sandraa, magdzia26, aisa, Spero, Muska, mauysia, she, plemniczka, AGA 30, aneczkaaa1985, kiti, Selena, sylwia1985, Kaja, Pismak, Strażaczka90, Dodi, Kfjatus, Kleopatra, Rucia, kierzynka, Blondi22, a-koczek, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny