plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koczek nasz legendę O Belli? Bella tez zbiła termometr i w tym samym cyklu zaszła w ciążę...legenda na faktach autentycznych...a dlaczego legenda? Bo poźniej już żadnej co zbiła po Belli się to nie udało w tym cyklu ze zbiciem . Tak więc może będziesz tą, co potwierdzi, że zbity niechcący działa i zajdziesz a łupnięty chcący o podłogę przez niektóre z nas nic nie dało, bo to działa tylko w przypadku wypadku niezamierzonego
Ale zamieszałam :-)Buziaki.Shagga_80, magdzia26, Selena, plemniczka, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Ja przez tych panów pod domkiem i wrażenia,nic jakoś nie umiem ogarnąć
Zadzwoniła rano czy potrzebuję Jej dziś (wczoraj przyjechała pomóc chorej
) bo dziś jechała z Mężem i Synową do "naszego" Szpitala do lekarza no i zajrzeli do nas na chwilę niewielką i od Ich wyjścia włączyłam kompa zamiast zabrać się do roboty...Aniołek śpi, Diabełek ogląda TV...kurcze mam coraz większe z tym drugim (czy raczej Pierwszym) problemy,bo tak często denerwuje mnie
Nic sam nie zrobi (sam może tylko bajki oglądać
) wciąz by wydzwaniał tylko (mam fotki przy kilku kontaktach to nonh stop dzwoni do mojej Mamy, Siostry i swojego Taty) albo po prostu grzebie mi w telefonie...i wciąż pyta kiedy Tata wróci albo inne natrętne pytania zadaje....ogólnie mimo,że nby ogarniam wszystko to jednak psychicznie coraz częściej nie wyrabiam...a potem mam wyrzuty sumienia,że za dużo oczekuję od 3,5-latka
Ehhh...pożaliłam się
Ustawiłam (w ramach walki nudą) 2 suwaczki...
i nie mam już pretkstu by dalej się lenić...góra zmywania sama się nie pozmywaa porozrzucane od wczoraj zabawki i inne same się nie sprzątną...a i pora zabrać Kubola sprzed TV
a i własną grubą dupę sprzed kompa zabrać by trza było
jeju, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShaggi do tej pory miałaś tylko jego, wydawał Ci się malutki, a teraz kiedy masz Igorka i to Igorek jest malutki a Kubuś jest już spory, nie dziwne że oczekujesz od niego trochę samodzielności. Musisz znaleźć swój własny sposób na pokazanie mu, że radzenie sobie samemu może być całkiem fajne a nie tylko mama i mama
Przyzwyczaił się, że mama zawsze we wszystkim mu pomagała.
Shagga_80, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Lubię lubię lubię za ten dystans
Wszystko wróci do normy...albo prawie normy
Kubuś wszedł w taki wiek i pewnie się nie obejrzysz a coś innego będzie Cię drażnićSpoko, normalka...ale jedno jest pewne...dasz sobie radę!
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Ja przez tych panów pod domkiem i wrażenia,nic jakoś nie umiem ogarnąć
Skup się Muzi ! To juz drugi raz kiedy panowie pod oknem Cię rozpraszają. Ja nie wiem ... co się z Tobą dzieje?jeju, magdzia26, Shagga_80, Kaja, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie, ze dzisiaj prawdopodobnie była ostatnia noc którą przespałam prawie jednym ciągiem? Nie licząc dwóch wizyt w toalecie i wypuszczenie/wpuszczenie geja z dworu?
Ale jestem spanikowana ! Nie dosć, że nie bzykałam się 5-6 tygodni, to jeszcze ta świadomosć, że może się dzisiaj wykluje to malocie moje jest przerażająca !Shagga_80, Selena, Strażaczka90, Effcia28, mauysia, Kfjatus, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Rucia ale to fajnie napisałaś
Jej coś czuję, że będzie bura od W., bo w domu zimno....chyba zdążę nagrzać do 15-tej
Uważaj teraz bo mam haka na Ciebie i jak mi podpadniesz to pamiętaj, że mam numer do Wiliego i powiem mu, filujesz z okna na panówhahaha
jeju, magdzia26, Shagga_80, Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Skup się Muzi ! To juz drugi raz kiedy panowie pod oknem Cię rozpraszają. Ja nie wiem ... co się z Tobą dzieje?
Oj mamo! Do 15-tej mogą, bo po 15-tej będę cisnąć soki z W.
A tak poważnie, to oni raczej z tych tankujących prawie co dziennieNie w ten sposób mnie rozpraszają :-)Dziś są trzeźwi, bo w pracy a po pracy zalewanie robaka
-
nick nieaktualny