plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia gdzie solidarność babska
???
Spoko możesz dzwonić , bo z nimi stoi szef(znajomy)
Wili bywa zazdrosny ale nie o takich typów
Kawę im zrobiłam, to mi nawieźli palet na podwórko, suchy opał jakby nie było.
Wnieśli do opałówki...za tę kostkę pod domem nic im nie płacę
Jedynie piwko dostaną na drogę a szef Napoleona do bareczku i tyle
Powiem Wam, że jak wyszłam, to ciągle ich szef podjeżdżał sprawdzać i mówię jak odjechał, że co wyjdę to szef podjeżdża a ten jeden do mnie tak: " bo on się w pani zakochał"
Wiecie już co to za poziom no nie?
Miałam na myśli raczej to, że ja im przeszkadzam a szef to widzi i nie mogą spokojnie pracować, bo muszę do sklepu, bo muszę do kur itp.
Dobra, a co! Ja też mogę pofiltrowaćRucia, magdzia26, kiti, Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
a mi się podoba....zaraz znajdę jakiś link to wkleję
gdybyście wpisały w wuja g. hasło platanus kaskada i grafika
to w przypadku ogrodu naturalistycznego najlepsze rozwiązanie....Rucia a Ty byś chciała wszędzie kamień czy tylko miejca poszczególne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 13:19
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra ja Ci napiszę odnośnie tego seksu....jak dziś urodzisz, to jeszcze przed adwentem, bo chyba w niedzielę już adwent...niby nie ma znaczenia ale wiadomo słabsze imprezki
Myślisz co noc już P. molestować jakby się nie udało za pierwszym razem?
Misja do wykonania jest
Może lepiej na raty, przed Wami jeszcze będzie długa przerwaStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze Rutka teraz będę przeżywać Twój poród
A ja w ogóle miałam właśnie pilne wezwanie do Igora taaaaaaaaak płakał,że aż mleko Mu nosem wyleciało, pewnie zakrzusił się wcześniej albo może przez sen ulało Mu się i do nosa naleciało...masakra...woda morska + frida poszły w ruch i wyszło mleka spoooooooooro...dostał cyca i śpi dalej...a ja dalej nie mogę zabrać się do roboty
I szukam prezntów dla Kuby na mikołaja...właśnie myślę że trzeba Mu kupić coś czym będzie mógł się bawić samStrażaczka90, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdmeldowuję się,bo już przyszedł Kuba, wlazł na kolana i przeszkadza mi...i denerwuje mnie
Znalazłam kolejną pozycję do listy prezentów dla Kuby więc jest nad czym myśleć...dla Igorka sprawa prostsza, czy raczej bardziej ograniczona .
Buziaki...zajrzę może później .Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z tym termometrem to chciałam go strząsnąć(uzywam zwykłego rtęcioweggo)bo wieczorem zapomniałam i tak machnełam ze poleciał z hukiem na podłoge myslałam ze przetrwał upadek al eniestty nie odpadła głowka całe szczescie nie wyleciala rtec ale do uzytku sie nie nadaje. byłam zła bo niewiem czego sie spodziewac. a pozatym trudno bedzie teraz taki sam dostac
-
Koczuś kto wie? Atermometr mam rtęciowy owulacyjny z dużą podziałką i mniejszą skalą....kupowałam na allegro w jednaj z Aptek z Wa-wy chyba :-)I faktycznie szklany, fajny....chyba nie ma możliwości, by rtęć się nie wylała kochana...ale oblukam termometr...warto odwietrzyć pokój, bo rtęć paruje długie tygodnie jak pewnie wiesz....zawsze ją ścigałam mokrymi chysteczkami
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Yupi pecherzyk pekl endometrium idealne-teraz czekamy-jeszcze nigdy tyle nie serduchowalam pod rzad jak w tym cyklu:) trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 15:08
magdzia26, kiti, Spero, Spero, Sandraa, plemniczka, Shagga_80, Rucia, Selena, Muska, aisa, Kaja, Dodi, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strazaczka no to fajnie że masz wybór ja to różnie chodziłam do pracy czasami rano przyszłam i rano następnego dnia rano wyszłam ehhh było kolorowo
a mój m niestety ma trzy systemowy tryb pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 15:07