plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Żyje żyję<*)
Ja już po kąpieli dostałam w kość mięśnie do tej pory mi drżąCałe 40 min ćwiczeń
Oglądałam kilka filmików i wybrałam ćwiczenia na brzuch pośladki i nogi i takie gdzie kręgosłup ledzwiowy nie przemęcza
No mięśnie drżą jak osika mi oj będą jutro zakwasy ale o dziwo dobrze się czuję i mój kręgol wyciagnięty fajnieFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Super!!!!:)ja też 45min cwicze...będą ale tylko jutro potem bedzie z górki...
No ćwiczy się z nią naprawdę fajnie bo ma fajne tępo że nawet jak chwila przerwy to człowiek nie pogubi się
A tym bardziej z moją dyskopatią nie ma za ciężkoStrażaczka90, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Poczytałam, ponadrabiałam i uciekam...
oglądnę coś w TV zmykam spać. Była u mnie trochę koleżanka, posiedziałyśmy przy zielonej herbatce, Ona ponarzekała na szefową,a ja posłuchałam, jacy nienormalni są ludzie i jak wykorzystuję innych, bo mają władzę... ehh...marna rzeczywistość...Fedra, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, Rucia lubią tę wiadomość
-
no ladnie .... wracalam z pracy do domu samochodem i mnie zemdlilo i szybko wybieglam na pobocze i zwymiotowalam. Boze co sie dzieje z moim durnym organizmem ???mam juz jego dosc !!!
spokojnej nocy dziewuszki. Ja sie klade bo mnie scina
buziolki zozolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 20:14
Fedra, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, Selena, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Sylwus wiadomo chyba co sie dzieje.
Ja własnie skonczyłam Chodkowską narazie na lajcie skalpel przeleciałam wiec zle nie jest raczej powinnam wytrzymac w postanowieniu i co drugi dzien z nia pocwicze oczywiscie nadal bede uczeszcz na normalny w realu fitnes.
corka moja ze mna cwiczyla i jestem w szoku bo okolo 25 min wytrzymała bez zadnego odpoczynku, wiadomo precyzji w tym nie bylo ale dumna jestem bo i tak dała rade a dodam ze ma 5 latAGA 30, sylwia1985, Fedra, Dodi, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A więc jestem po wizycie
trochę późno bo byłam jeszcze u koleżanki. No to już piszę relację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 21:07
AGA 30, Fedra, Effcia28, Dodi, Strażaczka90, jeju, Gunia, magdzia26, Rucia, Blondi22, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gin wyglądał wzdłuż i wszerz, bo zwróciłam mu uwage na to moje plamienie, które miałam kilka dni. Powiedział, że wszystko jest w jak najlepszym porządku, nie mam żadnych zmian, zapaleń, nic, wszystko ładne i czyściutkie
Stwierdził, że taka moja natura i każdej kobiecie się może takie coś pojawić- było to plamienie okołoowulacyjne, bo w lewym jajniku widać zapadnięty pęcherzyk, czyli taki który nie dawno uwolnił jajeczko
Nie mógł też przeboleć, że mojego m teraz nie było bo endometrium idealne, wręcz książkowe i wogóle że ten cykl wygląda tak ładnie, idealnie że aż szkoda
AGA 30, Fedra, Libra, Dodi, Strażaczka90, sylwia1985, jeju, magdzia26, Gunia, a-koczek, Selena, Rucia, Pismak, Blondi22, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
aaa i w ogóle tym razem jakoś tak bardziej rzeczowo podszedł do sprawy, wszystko wypytywał o starania i że chciał by mnie poobserwować czy pęcherzyki ładnie rosną i pękają , a jak to będzie ok to sprawdziłby jajowody czy drożne.
Fedra, Libra, Dodi, Strażaczka90, sylwia1985, jeju, magdzia26, Gunia, Rucia, Selena, Pismak, Blondi22, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny